!Уич, давай, сестро, в теб ми е вЕрата, 'щото аз изглупях в последно време, а речника ми се обогатява единствено с всички разновидности на "гу", "га", "ааа" и "уаааааа" във всичките им различни тоналности и вариации, а и нямам много за разказване, освен, че отглеждам най-лошото дете, което някой някога е раждал. Нямам мира - ей го на сега пак мрънка, а на мен вече не ми се реве, а ми се пищи до прегракване. За Муцун няма въртеливи играчки над леглото, няма камбанки, няма активна гимнастика, няма шарени петна по леглото, чаршафите и т.н. - има само Муцуна, която трябва да се прави на маймуна целодневно, че да е щастливо, кротко и усмихнато дрисливото му гъзе. Е може ли, кажете ми - денонощно да съм над главата му, че да ми починат ушите от писъците му?! Нощем аха - аха е заспал и като навири главата нагоре като костенурка и се почва едно "гхуууу" - "Е на к'во гукаш бе, Александре?!" отговора е - на дъската на леглото
. Като се сетя колко му се молех на това дете да пусне една усмивка, да загука, а сега ми се ще да не беше почвал, 'щото когато най- малко искам да ми гука, той решава да пуска очарователни усмивки, на които майка му някак си все не може да устои и да гука ли гука на нищото. Върти ме на малкия си пръст и ме играе, както си иска, а е още само на три месеца пикльото - чудя се като стане на 3 години какво ще е и как изобщо ще оцелея дотогава?! 
Ходя на прибежки до тоалетната. Понякога се случва 2 часа след като съм станала да пишкам, пък това да си измия очи, зъби - забрави, в много от случаите става обедно време, докато сколасам да стигна до банята. Влизам там с бейбифон, че, ако почне да се захласва маминия да тичам гола по етажа и да успокоявам лигавия си син.
Та кажете ми , Бимба, Гери - това ли да разкажа в сладкия конкурс за "приказното" си майчинство и всички топли и нежни чувства, които ме обливат ежедневно, отглеждайки лигавото си дете?!
Фейс, приготви се Драганов да те разплаче почти, заради това, че момче си родила
Днес бяхме на косултация!
Вече сме 5400гр. и 59см.
Биха ни първата ваксина Пентаксим...малката много плака
,сърцето ме заболя!Ама мина и сега е по спокойна
Предписа ни ...Зимафлуор за зъбите,каза че се пие 3 месеца(по 4 капки на ден) и 1 месец се почива,така до 2 години.Обривчето почти ни е минало
!
на нас днес ортопеда ни препоръча 1 месец да ги носим, щото нищо му нямало, ама му бил много силен тонуса, малко да се отпуснат мускулите, та мигом 20 лв хвръкнаха 
, пък и на едната гърда са ми се появили едва забележими, но все пак,
! Тоя дет' е правил Муцун е на 27 и е по-бетер от сина ми