Спят вече в легла и колички, МАРТенските ни звездички!

• 16 865
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив Белащица
...
Манго, кое ви е селото? И в нашето днес има събор - с.Царимир, на около 25 км от Пловдив е, но няма да можем да отидем тази година.

селото е Белащица, ама то май на много места има събор на 24 май.

Андрея от няколко дни се мъчи да гука и от вчера и тя доста нацелва гукането, иначе понякога излиза като крещене или разни други смешни звуци. Много е сладка, просто се смея със сълзи като я слушам.

За обръщането по посока на звука, ами не съм забелязала точно но към месеца някъде се обръщаше вече.

# 166
Ей, това майките сме страшна работа  Crazy няма угодия  Wink  ако спят - що спят, ако не спят - що не спят  ooooh!  Стана ми смешно, защото и аз съм същата - взе за нещо имам да се притеснявам

# 167
  • София
На 2 месеца е 59см.,а се роди 51см.
И Мишел спи от 21:30-22:00ч до 6:00ч,и смятам че е нормално.
За почна да се обръща някъде към началото на 1 месец.

Приятен ден от нас! smile3525 newsm08 smile3525

# 168
  • Пловдив Белащица
Всички ли ходите на консултация на точно навършен месец? Защото нашият педиатър незнам защо ни извика на месец и 20 дни и май така ще вървим, че следващият път ни каза да идем след месец  newsm78. Ама и аз патка заспала не го попитах защо така.

# 169
  • София
Ми не знам,при нас първият път бяхме на месец и 4 дни,а сега втория път се падна точно на 2 месеца.Следващия път ще сме на 3 м и 3дни...Не знам,мисля че пидиатърката гледа да е около датата.

# 170
Благодаря ви за отговорите мили мами Hug То аз самата май вече не мога да се търпя.Направо не знам какво ми става.Все за нещо се тревожа.Първия път май по не съм се замисляла Thinking.То и баткото като беше бебе си спеше цяла нощ и незнаино защо реших, че този път трябва да се тревожа - луда работа ooooh!
На консултация ходихме първо на 20 дена и после ни извикаха след две седмици за ваксина и теглене.Беше 18.04 /роден е на 12.03/ и сега ходим всеки месец на 18 число.

# 171
  • София
Мамчета,ако имате желание днес гледайте "Горчиво" по БТВ,ще ме видите.Аз май ще го пропусна и ще го гледам после в интернет,защото съм на бал,а и кой знае как съм излезнала Embarassed
Приятен ден!

# 172
Мамчета,ако имате желание днес гледайте "Горчиво" по БТВ,ще ме видите.Аз май ще го пропусна и ще го гледам после в интернет,защото съм на бал,а и кой знае как съм излезнала Embarassed
Приятен ден!

Ако сме в къщи, с удоволствие ще те гледам Hug  ще отидем сега на една разходчица да използваме, че не вали

# 173
На слънчице сте днес, а? Много тихо в темата, много малко пишете   Wink
Да се изкажа за белега- Амели, според моята лекарка шевът ми станал "груб" и ме спомена нещо за лиотон...ама дали е този гел/за уморени крака/ или друг крем-така и не я попитах, защото... точно в този момент започна да ме преглежда и аз от болка си забравих цялата азбука и името даже...ей, то аз че мразя мразя гин. прегледи, ама такъв зор не бях виждала,,,, #Crazy
А преди този "мануален" преглед ходих 3 пъти на ехо, заради усложненията.
Така че съм здравеопазена мощно. Каза ми да правя много секс, за да се укрепват мускулите около матката  Laughing и да се предпазвам само с презервативи.

Точно на 2 месеца Светлин беше 62 см. Купувам му дрехи 3-6 месеца, даже джинсите са за 6 месечно бебе и вече не се налага да ги подгъвам.

Василена, и нас ни викат на 1.5 и на 2.5 месеца на консултация.

# 174
Исках да ви питам колко са дълги децата ви на 2 месеца?
Стела е 58,стартирахме от 50

# 175
Ние се родихме 51см,3500кг.
на 2 месеца и 4 дни ни измериха 56см,5кг.
Свеки все ми вика,че детето било слабо,само една гънка имало на крачетата,другите бебета ядяли сокчета от 1 месец Mr. Green
Ние също от 3 дни спим от 22-23ч. до 6-7ч. сутрин И аз съм безкрайно щастлива Heart Eyes

# 176
Наталчето, не можах да те гледам, изпуснах го Горчиво-то  Sad

# 177
  • София
Всички ли ходите на консултация на точно навършен месец? Защото нашият педиатър незнам защо ни извика на месец и 20 дни и май така ще вървим, че следващият път ни каза да идем след месец  newsm78. Ама и аз патка заспала не го попитах защо така.

Манго, аз от баткото знам да си ходя всеки месец преди ми даваха и часове сега си ходя без да не викат Simple Smile.
До 1 г. бебоците имат право/задължение майките всеки месец на консултация като първите 2 месеца са 2 консултаците през 2 седмици. Това е за да се следи развитието на детето. Пък и почти всеки месец има някаква ваксина.
След 1 г. се ходи на всеки 3 месеца,
...като в тези бройки не влизат ходенията, когато има по календар ваксини или детето е болно...

# 178
  • София
Ние се родихме 51см,3500кг.
на 2 месеца и 4 дни ни измериха 56см,5кг.
Свеки все ми вика,че детето било слабо,само една гънка имало на крачетата,другите бебета ядяли сокчета от 1 месец Mr. Green
Ние също от 3 дни спим от 22-23ч. до 6-7ч. сутрин И аз съм безкрайно щастлива Heart Eyes
да, то тези гънки от сок са им станали  #Crazy

Днес не успяхме да се разходим тъкмо излязохме и то запръска, ама от инат обиколихме 2 пъти блока.
Тествах беба с кенгуру горе долу го прие.

# 179
  • Пловдив Белащица
И аз го изпуснах "Горчиво", бяхме по улиците таман. Кажете къде го има в нет-а да го гледам. Може би в сайта на бТВ?! Ако остане време де, иначе като беше лошо времето редовно го гледахме с Андрея.

Аз съм чувала, че се отслабва като се почне захранването или даването на сокчета newsm78. Освен някакви си витамини в миналогодишните ябълки или нитрати в морковите, друго не виждам в тях. То не случайно хората препоръчват сокчета на 7-8 месеца, та и нагоре, защото просто няма смисъл от тях.

Общи условия

Активация на акаунт