И ние да се похвалим - вече втора нощ спим от 10 до 6 и най-сетне имаме количка - днес ходихме на тест драйв
На всичкото отгоре и връща съвсем мъничко, което значи, че й стига.
и отново последва плач.Права си,че обикновено като му говоря той се е загледал в нещо, а и сигурно не му правят впечатление различните звуци много защото гледам да не го свиквам на тишина.Батко му по цяла вечер врещи и крещи.
Сетих се да ви питам още нещичко.На моя бебчо започна да му се лющи кожичката по гръбчето и раменцата.Дакторката ми каза,че му е много суха кожата и от бебешките масла се изсушавала допълнително, колкото и стронно да ми звучало.ПРепоръчами да го мажа със зехтин преварен на водна баня.Има ли други бебоци с нашите проблеми и може ли някой да ми обясни точно как да преваря зехтина.За свинска мас знам как става, но тя се слага във водата и така се преварява.За зехтин не знам.
сподели и с педиатъра.
и цени и влияние обсъдихме - Пентаксима и още няколко ама не им помня имената. Но моето мнение, че не бих си рискувала живота и здравето на детето НЕВАКСИНИРАЙКИ го.
. По едно време за кратък период уж бяхме поуспокоили положението обаче от 2-3 дни пак сме на същото дередже, даже имам притеснения, че от няколко дни отслабва дори
Детенце е само на кърма, предписаха ни Зантак и Мотилиум, но не съм убедена, че дават резултат. Повдигнахме му и матрачето, както ни препоръчаха, опитвам се да го оригвам, докато се храни, обаче той пак повръща. Питането ми е преживяла ли е някоя от вас нещо подобно и как помогнахте на дечицата си? 

ей на, питах най-после