Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 919
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
 doh Злото да ви забрави! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!  bouquet

Душето, това да не е бира Корона с лайм? Sunglasses Наздраве!

# 16
Здравейте!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Ние направихме бързо една разходка в парка, докато не е заваляло пак, но така като гледам май няма да вали повече. Прибрахме се, за да спи малкия, че вкъщи спинка по-дълго. От два дена се научи да се изправя сам в леглото  1crib  и сега няма сядане, няма лягане, вечно прав седи. Снощи е заспал в 23.00ч. Аз го сложа да легне, той се изправя прав и пак така. Аз му се карам да ляга  Rage , той се залива да се хили, накрая се принудих да го приспя, като го обърнах на една страна и го тупах по дупето. През ноща се събуди, дадох му да пие чай, като го изпи, пак тръгна да се изправя, ужас... Колко време ще продължи това, сигурно докато разбере, че вече не е толкова интересно.
Е, аз отивам да взема каката от яслата и ще постоим навън, докато не е заваляло пак.  Stuck Out Tongue

# 17
  • софия
От 6.30 сме на друг рожден ден,а Найа е такъв лимон,че направо не ми се мисли  ooooh!...
Преди малко заспа,а аз събирам сили,за кислеенето и след като се събуди.Къде сте се покрили?Никакви ви няма  Crossing Arms!
Анди,какво стана миличка с майчето?
Ели,тази маргарита така добре би ми дошла  Mr. Green!Кога,ще си вземеш отпуск,за да наваксаме малко с клюките и с биричката  Laughing?

# 18
  • по света
Честито на празнуващите днес!

Леле,да ви кажа каква глупост направих smile3511
дадох на Пресиана череши ей така сурови.....
Хвана я диария милата и плака снощи доста,и през ноща се събуди с рев,а тя спи по цяла нощ от втория месец.
Днес е добре вече,ама съм една......... Embarassed

# 19
Тъкмо днес мислех да черпя, че на комшийката, на кумата й, на сестра й се е родило дете  hahaha
rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo
Хайде остави за утре, ама да не ни забравиш.   Laughing

juliana айде бързо да се оправяте!  Praynig Колко череши й даде?

# 20
  • по света

Тъкмо днес мислех да черпя, че на комшийката, на кумата й, на сестра й се е родило дете  hahaha
rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo
Хайде остави за утре, ама да не ни забравиш.   Laughing

juliana айде бързо да се оправяте!  Praynig Колко череши й даде?
Ох,няколко лъжици ама какво действие само #Crazy

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 18:27 от juliana

# 21
Честото на всички именници!

PepperJoy Joy Joy

dani777k, vst_80, днес са я приели и са й пуснали изследвания и са направили ехокардиография и всичко с органите е ок. Дано няма проблем и при останалите резултати! Praynig

juliana, ама няма ли много нитрати в ранните плодове? newsm78

Леле Dreams, ама Токи голяма ракетка се оказа...а Гого седи по цял ден на земята и го чакам да пропълзи, ама не...наклони ли се на една страна започва едно мрънканеее... Laughing

# 22
  • София
  Честито на всички именници и от нас  Simple Smile
  Днес успях да изляза с малките и се прибрахме тъкмо навреме преди да завали отново сериозно.
  Да питам ходихте ли вече отново да подавате документи за майчинството?

# 23
Здравейте!
    Честита ни темичка  bouquet
 Да почерпя за именния си ден днес Laughing То стана ракиено време Mr. Greenама айде десерта от мен
 Wink
        Честит имен ден на всички!

# 24
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   newsm51
Vst 80 благодаря ти,много полезна информация,определено реших да купя играчка   love001
Бубче,Блу тенкс  smile3534
Aila аз утре ще ходя да си подам пак документи за майчинство  Laughing
Дани относно момченцето,което мастурбирало и на мен ми се струва рано,но така като се замисля моя племенник на 13 години и той правеше същото  Shocked,така че знам ли вече  newsm78,много бързо се развива днешната младеж  Mr. Green
А ние неможахме да се разминем без АБ,от събота Даяна пие КЛАЦИД,измъчи се горкото от тази кашлица,неможе и да спи,днес като че ли по малко кашля,та се надявам тази вечер да се наспим  Twisted Evil
Лека вечер ви желая,ставам да сготвя нещо набързо  Joy Joy

# 25

Ето малка почерпка и от мен за днешния празник
Честито на всички именници .Много щастие и любов!!!

# 26
  • София
juliana не се притеснявай! Може би малко по-чувствително й е стомахчето, затова така. Калоян яде череши преди седмица и никаква реакция нямаше. Hug

# 27
  • гр.София
Честит празник на именниците,да са ни живи и здрави! Наздраве!

Ние успяхме да поизлезем между два пороя, аз си извадих наново ботушите Simple Smile

Ммария 26, "Мистър Бийн" никога не бих си го причинила Grinning , докато домочадието са луди по него.

Днес при всяко кърмене си представям майката от клипчето на Анди-започвам да чета литература за безболезнено отбиване,иначе,няма да бързам,още някой и друг месец ще се кърмим.

# 28
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,

явно и ние имаме имен ден, ама майка му все разбира последна. Мислех си, че Елеонорите си имат отделен ден за празнуване (сякаш съм мяркала такова нещо в интернета) , но явно съм сгрешила. Мерси за поздравите и виртуална почерпка за всички ви!

Няма грешка, няма измама, кантарът и при другия доктор констатира, че малката е наддала с над 1 (едно) кило за един месец. Викам, ей сегичка ще наложат някаква диетка на прасенцето ми, но и двамата доктора се въздържаха. След като е пораснала дори и малко на височина - няма проблеми. Още повече, че и вече са големи щураци нашите августинчета и явно килата, които мамите свалят от снагите си се натрупват по мъниците ни. Поне при нас е така.
Отивам да ви чета, че пак са се посъбрали едни пет-шест страници, но гледам докато не е свършил празника и новата тема да се отчета.

# 29
  • София
 Hug , Бубче!
Ние бяхме при Ангелова днес, ще давам Фенистил.  Sad Някой ползвал ли го беше?

Общи условия

Активация на акаунт