Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 914
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте всички!    party006
Искам да кажа голямо благодаря, защото аз съм от празнуващите. Името ми е Елена, а това "Карим" на арабски означава "благороден", та затова ми хареса. Опитите ми да кача снимки с почерпки се увенчаха с провал. Май не успявам да разположа голяма снимка както трябва.... Та наздраве! След малко се обличам и драсвам...малкия вече е полузаспал. Вечерта е мояяяяя! smile3508 newsm35 newsm35 newsm36

# 31
Честито и от мен на вси4ки именници и на останалите празнуващи с повод и без повод Hug
Анди, радвам се резултати на майка ти . Дано и следващите са така добри Praynig
Елвинг, ДАри пиеше фенистил. КАжи пове4е за прегледа.КАкво откри Ангелова?

# 32
  • София
Hug , Бубче!
Ние бяхме при Ангелова днес, ще давам Фенистил.  Sad Някой ползвал ли го беше?

Ние започнахме лекуването на алергията с Фенистил, но не беше предписан от Ангелова, а от друг лекар. В резултат Калоян се обрина още повече. След това минахме на Зиртек.
Но ти не се притеснявай, най-вероятно моето диване е по-чувствително към лекарства. Иначе Фенистила си е антиалергичен медикамент.

# 33
Иначе Фенистила си е антиалергичен медикамент.
Всъшност Фенистил е антихистаминов препарат.Нмалява отоци и сърбежи, както и за4ервявания..Абе- 4есто го изписват дори превантивно, за д аповлияе на общото алерги4но състояние.Дари го пи 4-5 дни само, и на последващия преглед Ангелова ни го спря. НО в допълнение към ле4ението 4рез лекарства ни сложи и на малка диетка- изклю4и хистаминовите продукти( банан основно и домат, който така или ина4е  все още не съм давала Embarassed)
Ина4е за самите капки- не се притеснявай- 4есто се изписват и са съобразени с бебнцата и дозировката( ние пиехме 3 пъти по 8 капки newsm78 ).
Сега да се разпиша със стандартните неща от деня Crazy .Днес ходихме с ДАри до работа за заплата, та- това ни беше разходката. ПОсле ми нахме през няколко каси да платим разните сметки...и ни заваля на входа като се прибирахме.Това моето диване днес спа само веднъж за няма и 4ас Shocked.Това беше към 13ч и .... до преди половин 4ас беснееше. Пропуснахме къпането тая ве4ер, нахраних я ( изпи си вси4ките 150 гр Party) и сега спи блажено. Дано не се присети да се събуди рано-рано сутринта Praynig
Ох- ще ставам, 4е и на мен ми се доспа Blush.Отивам да се оправям. Лека ве4ер на вси4ки.

# 34
  • София
Пропуснахме къпането тая ве4ер, нахраних я ( изпи си вси4ките 150 гр Party

Мале Велмарче, пък мойто диване изпи 260 мл Embarassed

# 35
Здравейте от нас с Деница!
Ние се прибрахме в София, утре ще пиша повече за гостуването ни.
Бубче, Karim, браво за новата тема  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! ДА СТЕ ЖИВИ И МНОГО ЗДРАВИ![/color
Лека нощ и да спят бебчовците непробудно до сутринта smile3524

# 36
Здравейте!Честито на всички именници!Да сте здрави и щастливи! Днес бяхме на консултация,за мое учудване е качил 300гр. и е 10500 и 77см. Утре ще пътуваме за София,ще сме поне 3 дни там,забравих името на квартала зад Била на бул. България. Ако не вали може да се видим с някоя мама наоколо. Мъжът ми заминава на 24май за 2мес. и най накрая ще си прехвърля колата,че съм я изплатила повече от година. Сега приготвяме багажа и като гледам колко нещо взех за три дни като тръгнем август на море ще пренеса къщата Mr. Green  По малко вече вкарваме млечни продукти и няма реакция и съм много щастлива, че преодоляваме алергията, и ние сме пили финистил, но той действа максимум 10дни. Успокоявам се като ви чета,че не съм само аз на буквата г,това мойто диване не се спира вече и в проходилката не иска,задържа се изправен сам, но повече от една крачка го е страх да направи.Айде стига толкова че се улях. Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 37
Добър вечер и от мен!
Ние до сега бяхма на имен ден  Crazy - горкото ми детенце преди малко го   bath1  я сложихме да   sleepuu но поне много се забавлява на празника  -  пя и танцува   dancing dance и се закачаше с всички  Laughing
AndyB радвам се, че досега всичко е  newsm10, стискам палци и с останалите резултати да е така  Hug
За нашите обриви, докито каза, че са от изпотяване и да я мажем след баня с кремче Ато дерма /защо го каза така незнам/, аз го знам А дерма  и такова й взехме пък да видим  Thinking
Ние днес с Лори спахме доста през деня и аз сега яко съм се  Shocked и кой знае до кога ще изкарам - така че съм тук, ама като гледам май  всички  smile3524 сладко  Laughing

# 38
Хоп ето ни и нас на Софийска земя! Simple Smile
Благодаря за темичката,досега дочитах и старата!
Честит имен ден на всички ,аз много харесвам името Елена и дори мислех да кръстя Еличка така ,ама пустите гори и треволяци са му много на сърце на мъжа ми и затова така стана! Mr. Green
Ех искам и аз шопинг в чужбина!!!!!!

Харесах едни сандалки на Елуша в СЗ на Капчица и едни на Барт,за около 20  лв ,но нямах в себе си пари и ще ги отложа за другата седмица Rolling Eyes
Сега съм на вълна търсене на колело за рождения ден на Ники,с общи усилия от страна на баби и на нас, ще му вземем някое от Казънлък ,там има много голям и хубав избор,днес му харесахме едно.
А колкото за мастурбацията,имам чувството че и Ники го прави,засега не съзнателно и постоянно, но не съм сигурна  newsm78
А повече се тревожа ,че само след 11 години нашите момиченца ще са с цикъл  Rolling Eyes
И аз дадох на Еличка да си опита от първите "домашни" череши ,но и дадох само една ,хареса ги и нямаше последици Wink

# 39
Честит Имен Ден на всички именници-
малки и големи, момичета и момчета!
И много специален поздрав за моите скъпи дружки Ели78 и  eli_ym  love001

Да сте много щастливи, обичани и обичащи!

Какво ще кажете за новата  ми визия, а?  tooth

# 40
Бубче,
страхотна темичка!!!

Ммарийче, биричката е точно тази, върха е, много ми се услажда!!!
Анди, радвам се, че засега всичко е наред с майчето!
Явно някои мами са по-усърдни и дават вече сурови плодове, аз още не съм почнала, ама ми е трудно да си го представя с двата зъба как ще бори ябълките и крушите, освен ако не са настъргани newsm78
Бланк, и на мен днес цял ден тази цицоманка от клипчето не ми излиза от главата, уффф Анди, ужасна работа, днес кърменето хич не ми беше приятно Sad
Моят шишко днес го дава сърдито, явно зъбките започват да действат и отгоре, много е раздразнителен. Помогна само люлянето на люлката в градинката до нас, обожава я! Утре сме на плуване, тъкмо ще разхладим в тази нечовешка жега.
Следя внимателно темата със сандалките, искам и аз да купя на Начи едни, като се прибера. Тук ми се струват скъпички...
Момичета, като гледам как почнахте да говорите за пубертета, направо не знам къде ги отписахте следващите десетина годинки. Хич не ми се остарява, ей Peace
Лека и спокойна нощ на заспалите и на нощните сови Joy

# 41
Hug , Бубче!
Ние бяхме при Ангелова днес, ще давам Фенистил.  Sad Някой ползвал ли го беше?

Моята щерка е с няколко алергии, които не са се проявявяли в скоро време- да чукна на дърво, но е на диета- яде 10-на неща.По време на лечението, което й беше назначено от д-р Мустаков от МА трябваше да пие Кларитин и Фенистил , редувайки ги.Първият път, когато стигна до Фенистила, позагуби апетит и стана по-раздразнителна.Попитах кожната ни лекарка възможно ли е това да е от лекарството , тя беше категорична , че НЕ. След като се започна да пие Кларитин, нещата отново се понаместиха.До вторият път, когато стигнахме да Фенистила- историята се повтори Sad(
Пак казвам -според лекарите не е възможно да е от Фенистила, явно е някакво прекалено съвпадение...според мен-  "има нещо гнило в Дания" Wink
Но като цяло, казват че лекарството е добро- така че не се притеснявай! И успех в лечението Hug

# 42
Сега се сетих- Фенистила може да доведе до сънливост( при Дари нямаше такова нещо Rolling Eyes), така 4е- ако се слу4и при Ив4о- не се притеснявай, а се възползвай от това Wink
Тази сутрин Дари ме остави да спя до 8ч Party и съм щастлива от което. НО за сметка на това, сега хи4 не й се спи и ходи да прави бели с проходилката( от 2 дни  се придвижва по малко с нея).Та- разсънването ми беше с 4истене на пръст от разсипана саксия ooooh!.Тя сутринта не иска да си пие млякото( ако не броя 30 гр. за ядене, и аз реших да го използвам и й го забърках на попара. Та- днес дебютирахме с попарата  chefНе мога д а кажа 4е се о4аров от нея, но все пак хапна малко.Днес ще дебютираме и с домата най-накрая.Днао да няма реакции Praynig
Хайде ставам, 4е трябва д аобезопася вси4ки цветарници( смао дето нямам идея как Crazy)

# 43
  • София
Е, не,  velmar , точно щях да си похваля детето как е спало почти 12ч само с две-три промрънквания и с едно хранене в 6ч и ти ме разби - значи не е станал по-добър, а е от пустите капки Sad Всъщност не знам какво му е, уж каза чувствителна кожа, защо изписа противоалергични капки, не знам.  newsm78 Ние сме на 10 капки, но сигурно защото е по-тежък. Освен това не трябва да го къпя 1 седмица Shocked и ще го мажа с д-р Тайс и едно друго лекарство. И ние сме на диета без банан, зелен фасул, броколи и мъхести плодове. Той не че е ял такива  Joy Аз се възползвах, че сме там да ми прегледа ръцете че са ми ужасно сухи и се напукват като на бабка - било екзема на домакинята, трябва да върша всички с ръкавици, ще пия хапове, и мен ме слагат на диета без шоколад, риба, ядки, мед и т.н.  Crazy Стига вече с този въпрос, че додасих Embarassed
dusheto, аз давам плодове точно настъргани. Ивчо страшно ги обича. За сега само ябълка и бабан е ял, последния намачкан с вилица. Пробвала съм и като аз ям ябълка да му дам и е много смешен като си гризка от нея - най-вероянто само сок му изтича в устата, но му харесва.  Peace
Валка, много ти е хубава новата визия, балеринска!  Wink Heart Eyes
velmar , аз слагам табуретки пред цветята, но нашите са тежки и не може да ги помете. Успех с попарата! Peace
Момичета, като гледам как почнахте да говорите за пубертета, направо не знам къде ги отписахте следващите десетина годинки. Хич не ми се остарява, ей Peace

много точно казано  Peace Wink
Хайде, после пак ще пиша, че сега стана дълго.

# 44
Елвинг, едва ли капките са действали толкова бързо  на съня на Ивчо.Дано просто е решил да бъде по-добри4ък Peace.А за къпането- и на нас ни каза така- но всъщност - не да не я къпя толкова време, а да не я оставам да кисне и т.н.Просто в това топло време,което беше, с нейната голяма коса и потене е немислимо да не я изплакна поне с води4ка. И при вас важи същото предполагам. На нас ни изписа и едно специално сапун4е за тази цел.А за цветята- до сега мислих какво да направя и не намерих решение Rolling Eyes.Саксиите ми са над 40 и са табуретка няма да стане. Явно ще трябва да прежала поне 4аст от тях и да им намаля бройката  Sad
За пресните плодове- и аз давам понякога настъргана ябълка най-4есто в кашата.Една приятелка ми подари една много интересна джаджа, която е поръ4вала от щатите, специално за тази цел- да се сложи в нея пар4е плод или зелен4ук и детенцето да си я слу4е, без да се притесняваш 4е ще отхапе пар4е и ще се задави. Ето такова

Общи условия

Активация на акаунт