ОКТОМВРИЙЧЕТО ГОДИНАТА ПРЕПОЛОВИ,ВЕЧЕ ПРАВИ ТО БЕЛИ!-3 ЧАСТ

• 9 012
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Уф че тъпо - писах писах и нещо натиснах и се изгуби постинга ми . Хайде пак отново.
Честит имен ден на всички малки и големи с прекрасните имена Константин и Елена!Да сте живи и здрави!  newsm51 smile3525  love001
sleepy Ясно , че мъжът ти ще е виновен я!Нищо , при вас явно наистина по-важно е участието.  Joy Да ни напомниш да ви гледаме (а ще ви видим ли пак и по Господарите? )

Зеле, благодарим за темичката!   bouquet

Аз всяка сутрин си взимам Венцислав да спи при нас - кърмя към 5:30-6:00 ч. и така си оставаме двамцата да си се гушкаме. И хич и не мисля да го превъзпитавам. На мен така ми харесва.
И ние сме така . Вече викам , че това дете само прескача при мен . Вечер го оставям в неговото легло ,  а сутрин все е при мене Simple Smile
Другото утре , че вече му писна на дребния да стоим пред компютъра
Лека вечер на всички smile3522

# 16
  • -
Дзак и от нас,да се разпишем в новата тема...Малко остана да ни хване проливния дъжд по улиците.Докторката на Мария е до 19ч по принцип-отиваме към 18 и познайте-тръгнала си Twisted EvilПитам на регистратурата,ще дойде ли-от там и се обаждат и тя казва,ами не,да дойдат в сряда #Cussing outТа не можахме да видим колко е прираста за тоя месец Sad
Аир тъкмо се бях навила да купуваме и ние такава лодка... Simple Smileи ти казваш прескача я,представям си Мария какво ще прави,няма и една вечер да изкара Mr. Green
Сега отиваме да се къпем  bath1

# 17
Само да се разпишем  Simple Smile

Зелче,   bouquet
Именяците да си носят имената със здраве и да са щастливи!!!  bouquet
Нашата дудичка вече е 9220 гр. и 72,5 см. Не иска да лежи, не иска и много да седи, но права да стои......... ooooh!  Heart Eyes
Честито  на Мира!
АИР, раздвай се, че Ради е толкова изобретателен.  Simple Smile
Хайде отивам да уча, че не остана време. Лека и спокойна ви вечер  Hug

# 18
Здравейте момичета!

Зелче, супер си!   bouquet
Честито на именниците!

При нас нищо особено, само че ние не пропускаме да излезнем. Стела е свикнала и издивява ако не я изкарам. Даже вчера докато ръмеше слабо се разходихме с дъждобрана, за да заспи, че в къщи не й минава през акъла такова нещо.

Коментирахте бишкотите на Плазмон. И аз имам от тези на трохи в кутията, но не мога да разбера защо не ми се разтварят в млякото? На някой случвало ли се е? Аз правя първо млякото и после добавям 1 лъжица, но те си остават вътре на твърди трохички  newsm78 Даже купих 2ра кутия, реших, че първата може да е стара и сега имам 2 пълни  Embarassed Кажете друг вариант на приготвяне, мислех като кашичка да ги давам с лъжица, но пак не омекват... Не знам, кажете вие?

# 19
  • Откъм Варната
плазмон имат захар, днес ги гледах, и се отказах да ги вземам

# 20
веничка   може би млякото е прекалено горещо.Не съм имала такъв проблем.

# 21
  • Стара Загора
Дзак...от миткане и разкрасителни процедури не ми остава време да се разпиша като хората Crazy
Събота ходихме на арбанаси само за през деня...да се видим с други съфорумки...ядохме и пихме до 18ч и от там беж към Зарата. Неделя ходихме на РД на един батко който ставаше на цели две години Heart Eyes а днес в това дъждовно време едва го озъптихме в нас агресора /разбирайте Слави/ Писах малко из форумите но за да пиша давах на Слави да ме скубе и да дивее в мен за да успея да напиша нещо без той да бумка по клавиатурата Mr. Green
Честит имен ден на имениците   bouquet Ели  Heart Eyes
А ние днес чукнахме 8 -я месец  Crazy Утре сме на мерилки и теглилки и ако пак вали както е нашия тати през деня извън града съмъ пазарила дядо Слави да ни кара до докторката Flutter
Зелчо мерси за новата тема...заслужаваш биричка  Mr. Green
Направих нов албум за 8-9м.

# 22
Зелче,благдарско   bouquet
Аир,ами с надуваем басейн newsm78 дали няма да стане.Ама от тези по височките де.
Илияна,аз пък си мисля че по горещото мляко има повече шансове да ги ратвори Thinking
Слийпи,пак ли сиренето... Mr. Green
Тези дни никакво време нямам,ама и минутка даже,вижте по какви доби пиша Mr. Green.В събота нашето тати беше рожденник та имаше празнуване,дойде вуйчо му и братовчедката за няколко дни та и на тях внимание,правя проекти дето трябва да предам преди завършването на курса,пак започнахме с изитите..... CrazyАма това е ,който се е хванал на хорото ще играе Mr. Green

# 23
                 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
                                                               ЕВЕЛИНА!!!

Много щастие, радост, любов и сбъднати мечти!!

# 24
 bdbaloniЧестит рожден ден Евелинка ,нека си най -обичаната майка и съпруга.
Бъди жива ,здрава и много много щастлива
newsm51 newsm59 Tada

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 09:56 от ^buba^

# 25
Евелинка   Бъди винаги здрава усмихната и обичана!

friki за разтварянето просто предполагам, да пробва .
sleepy е, много жалко  почивката на Елените е много примамлива .Мъжът трябва да те  компенсира с нещо равностойно. Joy Joy Joy
За потенето на Саши вече чак като заспи затваряме спалното чувалче и всичко е наред.
Щъка здраво с проходилката и прави бели .Тези дни трябва да махна всичко ,което опасно и да затворя контактите.

# 26
  • Стара Загора

Честит рожден ден Евелина  Heart Eyes Здраве, щастие и безоблачен семеен живот.

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ЕВЕЛИНКА!ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ ЗА НАПРЕД!ДВАМАТА МЪЖЕ В КЪЩИ ДА ТЕ СЛУШАТ С 2 УШИ! Naughty
ВЧЕРА УСПЯХМЕ В ТИЯ ПОТОПИ ОТ ДЪЖДОВЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ С МАЛКИЯТ бандит САШИК за 1 час на вън,леле колко хубаво е да бъдеш на вън newsm03 1stroller  Nature Sun With Face,ислед това заваля един дъжд,но ние вече си бяхме в къщи,гадно време няма ли най-накрая да се оправи Weary.
Май сега по празниците няма да ходим на ВИДИН,с тия дъждове там си е влажно и ще си стоим в Сф,колкото и да не ми се иска.
Но пък може и чудо да стане да спре да вали и да заминем все пак newsm03.
Сашик от както сглобихме голямата ни кошара само в нея си играе и е супер,ама и там бързо му омръзна тия дни,аи това стоене в къщи..........
Гледам че коментирате за бишкоти или бисквити на PLAZMONаз на САШИК му давам само бисквитите и му ги слагам в киселото мялко за закуска,много му харесват feeding,излапва цялата си купичка300мл.
Сега се научил да си повтаря"БЕБЕ" понеже кака му го казва и вика"ТАТА" и на мъжо мед му капе от устата newsm03.
Гледам че тук се опитва слънце да изгрее и дано та понякое време пак да излезем за малко на вън,иначе ще луднем в къщи #Crazy

# 28
  • София
      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕВЕЛИНКА!
          baloni bdbaloni baloni
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И  ЩАСТИЕ!
newsm51

Слиипи, много жалко  Sad . Нищо, ще си отидете самосиндикално Wink.

# 29
Добро утро!
Много ви благодаря за прекрасните пожелания! Днес първи вие ми честитихте празника и страхотно ми вдигнахте настроението! Обичам ви и се радвам, че ви има!!!  Hug
Досега четох как се поместват картинки, ама нещо не доразбрах, затова и почерпката ще е в такъв вид:   party023 newsm38 beer beer3 beer2 Popcorn cook cook Wine Glass . (Ще трябва да се науча да помествам картинки, но с това ще се занимавам друг път  Embarassed )
Сега отивам при майка и татко и при Благун (той пак е в бабин дом Blush). После съм на курс и вечерта си прибирам малчо в къщи да празнуваме с татито.
Забравих да се похваля - снощи театъра страшно ми хареса. Гледах "Римска баня" от Ст. Стратиев.
Лек ден и много  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт