МНОГОДЕТНИ МАМИ 17

• 19 910
  • 393
  •   1
Отговори
# 300
    И аз се скапах,като разбрах за Криси... Praynig Praynig PraynigНе мога да си представя какво изживява Лили,щом на мен ми стана толкова мъчно!Боже пази децата ни!И спаси бебчо!!!Всичко друго е преходно,и без значение!!!

# 301
  • София
ЧРД НА ПЕПИ!чрд на симеон!
На всички деца,честит празник!

Лили,ще се молим!  Praynig Praynig Praynig

# 302
Много тъжно ми стана. Защо, Боже, защо причиняваш това на невинните дечица? Моля те, много те моля, върни Криско жив и здрав на майка му. И закриляй всички дечица по света!

Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig

# 303
Честито на рожденниците Пепи и Симеон!!!

Честит празник на всички деца! Просто няма начин всичко с Криско да не бъде наред!!!  Heart Eyes

# 304
priatel4e 

Ех, че хубаво голямо семейство! И какъв страхотен двоен празник!!! Да са ти живи и здрави хубавиците и много да им върви в живота!!!  Hug

# 305
Много ми стана мъчно за Лили...дано бебчо се оправи Praynig

# 306
    И аз се скапах,като разбрах за Криси... Praynig Praynig PraynigНе мога да си представя какво изживява Лили,щом на мен ми стана толкова мъчно!Боже пази децата ни!И спаси бебчо!!!Всичко друго е преходно,и без значение!!!
нямам повечи думи.
Юле в другата тема Буболина писа че има позната със същия проблем и всичко се оправи.

# 307
Ввярвам че Криско ще се опрвави !!! Praynig Praynig Praynig  Praynig Praynig

# 308
Има ли новини за бебчо Криско?

# 309
 Добро утро,маменца!Дано днешния ден да е слънчев и да донесе само хубави новини за малкия Кристиан!

Честит Рожден Ден на
  Славена,

Георги

и Преслава

Мили дечица,да сте здрави ,защото по-хубаво от това няма!

за мама ЗлатоПерка,мама sbanjo и мама Акага  

# 310
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВЕНА, ГЕОРГИ И ПРЕСЛАВА!
Бъдете здрави и много весели деца.

bdbaloni  bdbaloni  bdbaloni

Миличък Криси, миличка Лилибон, дано днешният ден е началото на щастливото възстановяване. Продължаваме да стискаме палци.
   Two Hearts

# 311
Много благодаря за поздравленията за рожденика!
Благодаря на Шапчицата за специалния подарък - още не съм повярвала, че сме го получили!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ, НА МАМИТЕ ИМ И НА ЦЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВА!
Надявам се днешният ден да е с добри новини от Лилибон и Криско!
Юле, можеш сама да подадеш молба за кандидатстване (може да си промени мнението, а ти ще загубиш 5-6лв), но ако той държи да е в Механото, може би ще е за добро да го оставиш!
РАДВАМ СЕ, ЧЕ СМЕ ОБЩНОСТ И СМЕ СЕ НАМЕРИЛИ!

# 312
И аз исках да разкажа за хубавия праник вчера и като прочетох за Лили...
Децата сега ме питат защо плача... Много тъжно ми стана. Аз говорих оня ден с нея по телефона и тя каза, че имат някакъв кожен проблем, но не и се говореше в подробности. Не знаех, че е толкова сериозно.
Но вярвам, че всичко ще се оправи! Ще се моля за тях и днес ще отида и на църква...  Praynig Praynig Praynig 

# 313
Честит Рожден Ден на Славена,
                                      Георги
                                      и Преслава   
 baloni                  bdbaloni              baloni

Да сте живи и здрави, много весели и добри!

(А майките ви да се отчитат редовно тук!)

Супер Теди, разкажи за празника!

ДжулиС, подай документите за кандидатстване. Опитай се да убедиш Къци, че това е само опит да види докъде му стигат силите, да си провери нивото. Кажи му, че е хубаво да натрупа нов опит, да създаде нови познанства и приятелства. Нека поучи една година в новото училище, а ако не му харесва, ще се съгласите да се премести в Механото. Покажи му, че има възможност за избор, че не му налагате своето решение, което е окончателно, а той ще определи съдбата си, но все пак е по-добре да го направи, след като има какво да съпоставя, а не само по слухове.
Аз имах същия проблем с Камен миналата година - не искаше да кандидатства в Математическата, въпреки че беше много добър по математика. Дори тема пусках във форума. В края на краищата две неща се оказаха решаващи - първото, че ако не му харесва, ще го върна в старото училище и второто - че няма въобще да му се карам, ако не изкара добре изпитите. Не че имах намерение да му се карам, но благодарение на постовете на момичетата в темата осъзнах, че той не иска да кандидатства и заради страха от провал и излагане. Обещах му също, че ще направим всичко възможно, за да поддържа контакти със старите си приятели. Спазих обещанието, но той сам след известно време разреди срещите и се привърза към децата от новия клас. Сега твърди, че учи в най-хубавото училище на света и класът му е най-готиният. Децата са много подвластни на инерцията и често се страхуват от промяната. Ако успееш да го убедиш, че промяната няма да е фатална, че няма да прекъсне връзките си миналото, може би ще се съгласи да опита.

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 12:29 от Кабо Алма

# 314
Има ли някакви новини от Лилибон? Дано се оправят нещата, дано се оправят, дано се оправят... Praynig

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 13:31 от Кабо Алма

Общи условия

Активация на акаунт