МНОГОДЕТНИ МАМИ 17

• 19 901
  • 393
  •   1
Отговори
# 315
Звънях на Лили по телефона. За съжаление никой не ми отговори...надявам се просто телефонът да не е при нея...
Ох, незнам какво да ви кажа...много ми е криво.

# 316
Аз съм Славена. Благодаря за пожеланията.

Честит рожден ден на Георги и Преслава.

bdbaloni  bigdance2 newsm59 nbirthday

# 317
 newsm59     bdbaloni    Честит рожден ден на Славена,     bdbaloni   newsm59
                                                                 Преслава
                                                                 и Георги!

Да сте здрави, щастливи, усмихнати и обичани!

# 318
Здравейте миминки... Hug

Преди да тръгна на работа исках само да  пиша че най-после успяхме да ви гледаме/на запис/...в Горчиво и в Следобед с ТВ7..Много бяхте готини всички.... Heart Eyes

Това с децата в "Горчиво" беше много смях... Joy А и  репликата на водещия ..."Не са от вас децата..."  hahaha Веселба.... Grinning

В Следобеден блок също беше много интересно.. Grinning .но микрофона на шапчица беше много тих,и едвам се чуваше когато говореше.Чудя в студиото там  не чуват ли такива неща... newsm78

Канал 1 не можем да го гледаме за съжаление... Sad
Аз писах на нетера....и те ми отговориха че са в преговор с Канал 1 и се надяват скоро да може да го гледаме по нетера.тв... Hug

Отивам на работа.... Лек и ползотворен ден на всички...  bouquet

Честито на всички рожденици !! Да са живи и здрави и много щастливи деца!           

# 319
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честит рожден ден на днешните рожденници Щастливо детство и безгрижни дни им пожелавам
За родителите им     
 Вчера ходих до два дома за изоставени дечица ,бях поканена на първоюнските им тържества.Всичкото много хубаво само дето от вчера съм с главоболие...къде са тез майки  #2gunfire .....в първият дом имаше дечица от 3 до 7 години-здрави и хубави със различен произход,десет деца за осиновяване а нито едно осиновено.......понеже не са бебета и не ги искат.....гушках и отварях вафли и бонбони  Sick във другият дом деца от 7г до 25г с умствена изостаналост,но пък се бяха подготвили супер за тържеството и се заформи страхотен купон ........има и деца които са си здравички .......неуспях да гледам ГОРЧИВО,хванах края като отидох да взема Павчо от градината,понеже беше пуснат телевизора и аз там залепнах да ви видя какви сте ми хубави   и трите семейства
Вчера звънях на мама цоцоланка,но невдигна..... Mr. Greenявно беше много заета
 Cry а за Криско се моля от все сърце да се оправи ......много ми е мъчно

# 320
  • София
Розе тук можеш да гледаш и Канал 1 http://www.bgtelevizor.net/index.php?show=watchtv
Приятно гледане.

# 321
  • Варна
Здравейте момичета,дълго време не съм се включвала и направо ме попарихте с положението на малкия Криско.Нямам думи .Дали може да се дължи на това ,че беше предизвикано раждането. Стискам палци на Лили и дай боже да има сили и малкото и бебче се пребори с проблема. baby_neutral Hug

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА bouquet

# 322
Има ли новини за Криско?
Или да смятаме, че липсата на новини е добрата новина? ......

# 323
Честит рожден ден на Славена, Георги и Преслава! Много здраве и късмет в живота! newsm59

Искрено се надявам наистина липсата на новини при Лили, да е за добро!  PraynigДано мъничкия Криси да се справи! Кураж и на мама!
Hug

# 324
  • София
ЧРД на Славена,Георги и Преслава!Бъдете здрави и щастливи!

nbirthday newsm67  ura baloni hbdtu Big Ups

Някой чувал ли се е с Лили?Дано всичко се оправи!  Praynig Praynig Praynig

# 325
Розе тук можеш да гледаш и Канал 1 http://www.bgtelevizor.net/index.php?show=watchtv
Приятно гледане.
Благодаря ти тедивас.   HugЗа да мога да гледам се регистрирах в сайта.Но явно имат проблем.Исках да отворя и да гледам....но запецва на едно и също място Sad     Може би е само временно...не знам... newsm78

Освен това знаеш ли  дали може  да гледаме записи на предишни предавания ..или те излъчват само в момента което върви по Канала 1..?
Утре ще пробвам пак...

# 326
.............
 Вчера ходих до два дома за изоставени дечица ,бях поканена на първоюнските им тържества.Всичкото много хубаво само дето от вчера съм с главоболие...къде са тез майки  #2gunfire .....в първият дом имаше дечица от 3 до 7 години-здрави и хубави със различен произход,десет деца за осиновяване а нито едно осиновено.......понеже не са бебета и не ги искат.....гушках и отварях вафли и бонбони  Sick във другият дом деца от 7г до 25г с умствена изостаналост,но пък се бяха подготвили супер за тържеството и се заформи страхотен купон ........има и деца които са си здравички .......неуспях да гледам ГОРЧИВО,хванах края като отидох да взема Павчо от градината,понеже беше пуснат телевизора и аз там залепнах да ви видя какви сте ми хубави   и трите семейства
Вчера звънях на мама цоцоланка,но невдигна..... Mr. Greenявно беше много заета
 Cry а за Криско се моля от все сърце да се оправи ......много ми е мъчно

Дидка ..може да гледаш Горчиво на запис...ето тук. http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=107&bm=2  като кликнеш на 1.06 2007/трябва да имаш регистрация за да гледаш.Безплатна е  Hug/

Много се разчувствах за това което писа ...за домовете... Sad    Милите дечица.... Cry

Моля се за Лили и за нейния бебок Криско!!! Praynig Praynig Praynig

# 327
  • София
ЧРД на всички рожденници! Много късмет и успехи !
bdbaloni  bigdance2 bdbaloni
В Горчиво беше много забавно! Гледах и предаването по 7 дни. Единият малчуган разучи основно студиото search  tiptoe yes. Може да стане ТВ водещ един ден! Peace
Стискам палци за бързо оздравяване на Криси на Лилибон! newsm17

# 328
  • София

Благодаря ти тедивас.   HugЗа да мога да гледам се регистрирах в сайта.Но явно имат проблем.Исках да отворя и да гледам....но запецва на едно и също място Sad     Може би е само временно...не знам... newsm78

Освен това знаеш ли  дали може  да гледаме записи на предишни предавания ..или те излъчват само в момента което върви по Канала 1..?
Утре ще пробвам пак...

При мен няма проблем.Само дето е с лошо качество.
Не неможеш да гледаш предишни предавания.

# 329

Утре ще пробвам пак...

При мен няма проблем.Само дето е с лошо качество.
Не не можеш да гледаш предишни предавания.

Уухххх...значи не мога да гледам 'Жените" с Мама  Цоци и с Кабо Алма......което беше на 31.05... smile3518 Исках много да гледам това предаване... Sad

А твоя малкия е голям сладур... Heart Eyes Буйна кръв е... Joy Става за детективче.... Wink
Много бяхте готини и двете с шапчица....хубави неща казахте..И съпрузите ви много грижовни... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт