Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 099
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Честит празник  bouquet
Райна, леко раждане Hug
На всички приятна почивка и до неделя Laughing

# 151
  • Бургас
Райна хайде леко раждане  Praynig И като те притеснява нещо звънкай на Гамишев, все пак доктор е  Naughty

Тина хайде вземай пример, какво се ослушваш, искаме бебета да плачат в темата  Joy

Марианамама  Hug радвам се че си по-добре, НО внимавай с нервите и на мен така ми бяха избили нервите с баткото цяла седмица и накрая стана белата. Я по-спокойно. И виж как хубаво си ги нашарила - ще си имаш и момченце. Пък аз само с мъже около мен, искам панделкииииииии  ooooh!

На Ксения - Честит рожден ден, много здраве, щастие и усмивки   bouquet

Мадлен да се оправяте бързо. Ох като ви чета с тия колики и направо настръхвам, като знам какво беше с баткото, моля се да ни пропуснат този път.

Уишче хайде повече без проблеми с нета че липсата ти се забелязва. Пък аз си мисля че сте на вълна Опознай родината за да я обикне плезльото, пък те в морската  Joy

# 152
  • България
Добро утро
Шушонче , ами какво да правя , нямам никакви болки. Снощи няккви съвсем леки , но не ги броя изобщо. Ако ти кажа , че от 20 дена чакам, защото на 5-ти  леко прокървих и доктора ми каза ,ч е е белег за раждане - да , ама не. Стоим и си чакаме с мъника Simple Smile
Дано при Райна, този път е истинско и всичко да мине мноиго ързо и леко  Praynig

# 153
Май май Райна е отишла. Дано всичко е наред и се радваме на хубави новини.  Simple Smile

# 154
Айде, успех и от мен на Райна и да се похвали с едно хубаво и здраво бебче  Praynig

# 155
пфууууу,изчетох ви най-накрая  Whistling

ние сме на СитиНет и хич не съм доволна,но за 15лв толкоз. Tired

аз никога не съм усетила болката на контракциите,нито знам какво представлява тапата  Rolling Eyes ,но стискам палци на Райна и дано довечера вече да гушка малкия си шушончо Praynig

аз вече 3 дни съм с адската алергия от АБ Азитрокс.... изписаха ми го понеже имах хрипове в трахеята и кашлица...но още същия ден направих алерг. реакция и съм цялата на червени петна,които сърбят ужасно #Cussing out

някой знае ли как мога да разбера,кои са др АБ от групата на Азитрокс-а newsm78

# 156
 Успех на Райна  newsm10   Hug

# 157
  • Бургас
Честит рожден ден ,Ксения !Пожелавам ти много щастие и много положителни емоции !

# 158
Честит празник,момичета! Честит рожден ден на КСения!!!  bouquet
Стискам палци при Райна всичко да е наред Praynig Дано на тази хубава дата се излюпи мъничето.
Тина , да бяхме с чадърче- тъмно синьо. Другия път поглеждай и мамата! Joy
Тедка, лоша работа с тези болести! Айде да се оправяш ,че виж какво хубаво временце е подхванало.
Пожелавам на всички хубави и весели почивни дни! И да  ви излязат пришки от разходки,че то е грехота да не се пошляе човек! Hug

# 159
  • България
Момичетааааа имам смс от Райна " Имам син - Симеон, 2.900, 48 см, роди се ж 12. 50 нормално, без шевове. Пожелавам такова щастие на всеки"  дай Боже, Амин  Praynig
Страхотна новина , да й е жив и здрав сладура   bouquet    bouquet   bouquet

# 160
Ееееееее да й е честит сина. Много много много здраве, да е радост на мама и гордост на тати!
  bouquet   bouquet   bouquet
Знаехме си ние, че днес ще имаме хубави новини.

# 161
  • Бургас
Урааааааа да е жив и здрав малкия Симеон, много да слуша мама. А на мама скорошно въстановяване.   bouquet

# 162
  • Бургас / Славейков
Честито на мама Райна жив и здрав да и е юнака.  bouquet  bouquet  bouquetИ мойта майка днес има рожден ден.

# 163
Честито Райна!Бързо възтановяване и много да се гордееш със синчето си. Hug

# 164
  • Бургас
Честито ,Райна  stork-boy  ylinfant   smile3525 . Да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт