Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 093
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Честито на Райна и от мен.Да и е живо и здраво момченцето.

# 166
Честит рожден ден на КСения  bouquet  bouquet  bouquetЧестито мом4енце на мама Райна

# 167
  • у нас
Честито на Райна, на хубава дата   stork-boy се появи малкия юнак!!! Да е здрав, а мама да се възстановява бързо.  bouquet  bouquet  bouquet

Тина, сега от теб чакаме новини stork-boy stork-girl

# 168
  • По света и У нас
Честито момченце на Райна  smile3525 и бързо възстановяване на мама  Hug

tedka* - аз също съвсем скоро пих Азитрокс /само за 3 дни, на 24 часа/, но слава богу нямах алергична реакция  Praynig ... виж милата ми половинка преди 10 дни получи малко по-различна реакция от Аугментина. Така или иначе е по-добре да се консултираш с лекар, дали има възможност да се смени  Peace

madllen - ние също имахме коки, но в 5тия месец - направихме ринофарингит. Бяхме на АБ + капки Тобрин /но и те са с Аб/. Другите, които сме ползвали като капки са Тобрекс /но доколкото знам и те са с АБ/. Тъй като нас ни удари в очичките  Rolling Eyes , капки слагахме както в очите, така и в нослето .... Пожелавам ви бързо оправяне  Hug и дано не ви се налага да пиете АБ  baby_neutral , че определено си е гадничко /ние наскоро направихме инфекция на средното ухо и се наложи последователно да пием 2 вида АБ, че 1вия не успя да ни излекува  Cry/

# 169
  • вкъщи
честито на мама райна!да и е жив и здрав сина!айде другата мама и тя скоро да ни зарадва!
аз днес се разсипах от мероприятия,то не бяха манифестации,кафета,гостита,рожден ден и накрая на бал.наложи се да се прибирам боса до колата,просто чехлите не ми станаха.краката ми бяха като танк,а мойта щерка от 7и 30 сутринта не си е седнала на дупето,изнесе цяла програма на бала на братовчед ми,песни,танци......аз се уморих само да я гледам,искам 10 процента от енергията и,не пове4е,....ама няма,клатя се като пате.утре ще го давам по спокойно,ама си обещах да ида и да купя първите неща на бебчо,че нищо не съм вземала досега.
лека нощ на всички!

# 170
Ееееее,супер !!! Честито на мама Райна !!!!Да и е живо и здраво синчето !!!!! И какво хубаво име само и на хубав празник се роди  !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бързо възстановяване им пожелавам  Hug

# 171
хехеххехе,а уж ако мн хора знаят,че раждаш в тоз момент и те мислят...нямало да ти е леко раждането....
бабини деветини hahaha

ето,че при Райна всичко е било наред,,а колко хора я мислехме днес ква я е свършила Laughing
мн се радвам и за нея и за малкия шушон...да са живи и здравички и двамцата  bouquet

lucyl30,аз преди 3м пих Панцеф и пак се обринах,но на 3-4 ден след приема му и май не беше от него....понеже ако има алергия,се появява до 24ч след първия прием...както стана с Азитрокса ooooh!
обаче мен др ме притеснява....да не би да взех голяма доза newsm78
педито ми изписа 2x1табл. дневно-сутрин и вечер , а аптекарката каза да пия еднократно на ден 2хапчета,че били по 250г,а за възрастни дозата била 500г......така пишеше и в упътването и така и направих Rolling Eyes  дали с това не си обърках организма ooooh! 
ти как го приема?

# 172
Честито бебче на Райна!Да им е живичко и здравичко!

Гледам, май е ред вече на Тина78 Wink, айде да се похвали и тя с хубава новина и леко раждане Hug
Другите бременелки да стискат Naughty

# 173
  • Бургас
Честит малък мъж на Райна.Да  е жив и здрав, и много да ви радва!!!Добро утро на всички.  food010

# 174
Райна, честито бебче!
Да ти е живо и здраво!
На теб желая бързо и леко възстановяване!

# 175
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА РАЙНА! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И САМО ЩАСТИЕ ДА НОСИ У ДОМА

# 176
честито момченце на Райна! да й е живо и здраво!

# 177
  • Burgas, Bulgaria
Честито на Райна-казаха ми че Симеон бил много бяло бебе-да и е  много здрав

Никито нещо не е добре-има температура 38 повръща на всяко ядене абе не бива-днес дали ще работи някой педиатър newsm78

# 178
  • Бургас
Мама21 що така? Вашето педи не работи ли? Не можеш ли да я извикаш? Милото мишле бързо да се оправя   bouquet

# 179
Честито  на мама Райна да е жив и здрав малкия юнак !
Хайде Тина твой ред е , надявам се скоро да се похвалиш с хубавата новина , че си стала мама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт