Весело е във БУРГАС от зори до късен час (25)

• 14 092
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • вкъщи
mama2 1 на знам в коя поликлиника ви е педиатъра,отивай в първа или четвърта,там винаги има дежурен.

# 181
Честито малчуган на мама Райна!  smile3525Да й е жив и здрав и да я слушка много!

Мама21 дано Никито се оправи бързо  Praynig.

# 182
  • Burgas, Bulgaria
при Бербенлиева сме но в кабинета няма никой.
Мислех си че в Св.София май даваха консултации добри педиатри или бъркам newsm78.След малко ще им звънна че даваше заето

# 183
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА РАЙНА !!!
ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ !!!

# 184
  • Burgas, Bulgaria
ходихме на доктор.
По принцип сме добре но ще наблюдаваме понеже има съмнение за стеноза на пилора или рефлукс та ...... ако продължи това повръщане ще търсим детски хирург.  Sick

# 185
  • Бургас
 #Crazy какво е това  newsm78

# 186
  • Burgas, Bulgaria
стеснен е входа на стомахчето и не се затваря-нещо такова.бебето се ражда така и се коригира с операция-която не била сложна.

# 187
  • Бургас
Да сега прочетох някой теми във форума за това.
Мама21 ако имате нещо подобно пожелавам ви бързо оправяне. И все пак надявам се всичко това да е временно неразположение на малката мишка и да отмине веднага.  Hug Praynig

# 188
стеснен е входа на стомахчето и не се затваря-нещо такова.бебето се ражда така и се коригира с операция-която не била сложна.
Ние бяхме така но без операция се оправи Naughty

# 189
  • България
мама21 , дано се оправите без операция. Консултирай се и с други лекари.

# 190
  • вкъщи
мама 21 много момченца са така,но знам от майките им,че след като се научат да сядат този проблем отшумява.сигурно ли е ,че при вас е това.да не би да  е нещо вирусно .

# 191
Малеееее...
Тъкмо прочетох за стегнатия корем на Райна и викам "дай да се вълнувам" ... Гледам по-надолу - то Симеон излязъл! Simple Smile
Сега пак се вълнувам ама защото се сетих за моето раждане и си мисля сега как се чувства щастливата мама в болницата. Simple Smile
От кеф излязох да изпуша един фас на терасата а от там се вижда болницата и се мъчех да отгатна зад кой ли светещ прозорец е бебе Мони! Simple Smile
Толкова е хубаво.
Хайде Тинооооо.... Simple Smile Ти си момиче! Simple Smile
Сега така и така съм започнала - започвам за теб да се вълнувам.
А на това шушонче дето му липсвам като ми спрат нета поради безпаричие, породено от безразобно харчене преди заплата, една цунка по тумбака ! Simple Smile

# 192
  • Бургас
 Joy Цунката е залепена на тумбака  Joy Ама не може така, как ще ти спират нета  #2gunfire Ние поне нямаме такива ядове. Този месец се случи да закъснеем и те бяха забравили да ни напомнят и мъжо беше забравил да мине и нет си имахме, не бързат хората.

# 193
Здравейте , Момичета Simple Smile
Искам да кажа добрата новина , че Тина е родила момиченце днес - Мая , 50 см. 3 кг с тъмна косичка и светли очички.И двете се чувстват добре, Тина ми писа , че е била с много стегнати мускули и малко са я резнали , но се чувства добре. Да е жива и здрава малката кукличка! Бързо възтановяване на мама Тина и много да слушка мама и тати малката Мая Simple Smile

# 194
Хайде честита ни и малка дама!!!
Много да радва мама и тати и всичко да е наред с майчето Hug

Общи условия

Активация на акаунт