"Движение на българските майки"

• 85 912
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 080
Браво на всички от мен,а  4baby я целувам много силно!!!
От доста време искам да се включа в инициативата, но незнам как. Трудно се освобождавам от вкъщи, но се надявам че бебка вече е голяма и ще мога да помогна и аз. Ще следя тук Heart Eyes

# 1 081
зДРАВЕЙТЕ БИХ ИКАЛА ДА ПОМОГНА И ДА ДАРЯ ДРЕХИ И ОБУВКИ ,МНОГО СЕ ТРОГНАХ ОТ ФИЛМА ПО БТВ И С РАДОСТ БИХ ВИ СЪТРУДНИЧИЛА ДОРИ САМО И ЗА ПРЕВОЗ НА ДАРЕНИТЕ НЕЩА ДО ДОМОВЕТЕ . СПОКЛОН ПРЕД ВАС И С РАДОСТ БИХ СЕ ЗАПОЗНАЛА СЪС ТАКИВА ДОСТОЙНИ БЪЛГАРКИ

Добре дошла и на теб! Hug

Ние сме на линия! Само кажи когато си готова и имаш възможност! И най-важното за каква възраст са дрешките и обувките, за да ги плануваме на някъде! Peace

За пореден път осъзнавам какво чудо е телевизията! Praynig

# 1 082
Здравейте мили мами,
този път вече не можах да се сдържа и да не ви напиша затова колко ви се възхищавам. Предаването по БТВ ме трогна до сълзи и веднага звъннах където що мога да гледа народа - мамите от форумите на какво са способни
Hug Heart Eyes Hug 
Вие ме направихте много щастлива и горда от факта че и аз съм някаква частица от това чудесно виртуално пространство.
От известно време ви чета и все ми се иска да помогна с нещо или пък да дойда ей така за компания на някоя акция, но засега бебо е още дребен и все ми виси на ..., но идва пролетта пък и той расте. Сега събирам умалелите дрешки и след време ще се радвам ако те могат отново да бъдат от полза за някое бебе.

# 1 083
Мога да се включа в арт-проектите(майсторене на книжки,картички, герданчета,гривнички,играчки,обучителни игри-в които да участват децата )-близо съм и до Зоопарка и с удоволствие бих помагала за там,предвид на подхвърленото няколко страници по-горе и спортни мероприятия(евентуално newsm78).

Имам приятели,които организират зелени училища,планински курсове и ски-,сърф-вело- такива,ако се намерят някакви спонсори и им поемат часто от разходите,мисля че може да се измисли нещо такова.Ще говоря и с приятелката ми в Глобул,те имат интерес да развиват социалната си програма.

ще се възползваме Hug, а ти ги разпитай как гледат приятелите ти на подобни инициативи Wink

децата са до 3 год.

ок   bouquet

bouquet  bouquet  bouquet  и в клюкарника ви Heart Eyes,ама и тук  си го заслужавате  bouquet

lavender,ако отиваш там ,за където си писахме преди време,пиши на лични, мога да ти дам малко карти и да ти поразкажа.
Иначе идеята за летен  дневен детски градски лагер  я подхвърлам на теб и Ивет(нали тя е Орг. Wink)-мястото=НСА(ВИФ)-.Познавам работещи в катедрите на НСА,предишни години от частни училища имаше подобни инициативи там,децата бяха мно-о-ого щастливи,наблюдавах ги понеже много често сме по стадионите с хлапето.Лятото мястото  е непосещавано,спортистите - студенти ги няма,децата от Студентски са се разбягали и просто си е Мястото за такива мероприятия,има всякакви удобства:
- работещ до 20 юли стол
-тоалетни -до стадионите
- течаща вода
-много и различни игрища на едно място
-място за рисунки на асфалта
- пясък-на волейболното игрище
- сенки под дърветата  край стадионите
От моите приятели има  принципно навити-дороволци,но с уговорка за времето,понеже работят по проекти,биолог-провеждащ Зелени у-ща,музикален педагог- за предучилищна възраст,кумът ми,който води планински курсове.Аз естествено също съм желаеща Wink

Линда,имам познат редактор в един от най-авторитетните седмичници,мисля че след  днешния PR ,акцията за Великден трябва да се подкрепи и с материали в пресата от по-рано.Така че,като кажеш ще търся връзка с него конкретно за това  подготвяно събитие.

На всички   Hug ,аз съм пас за 1 март,ще се водим и взимаме от ски-училище Sunglasses

Последна редакция: пн, 27 фев 2006, 23:06 от March

# 1 084
БРАВО МАМИ ВИЕ СТЕ СУПЕР newsm10
предаването беше много хубаво. аз също съм неомъжена и нямам още дете, за момента няма да мога да помогна с нищо Sad. ще следа определено за всичко което пишете и стига да мога ще се включа и аз
ако в бг има много такива смели жени като вас нямаше толкова деца да страдат
прегръщам ви и се надявам скоро и аз да мога да се включа

# 1 085
забравих аз съм Ирен 24г

# 1 086
Аз писах, под силно емоционално влияние директно в Клюкарника, а то май трябвало тук да се разпиша. Твърде надалеч съм в момента, но сериозно съм замислила и не отскоро, просто филма преля чашата, да помогна с всичко, каквото мога, когато се прибера лятото. Не искам да правя словоизлияния и гръмки изявления сега, просто като наближи момента, ще се свържа с lavender и всички останали.
Самата аз цял живот съм била в досег с подобни деца и тези проблеми са ми много близки и ясни. Още веднъж - моите уважения за всичко, което правите!

# 1 087
Поздравявам ви, момичета! Чудесни сте  bouquet

# 1 088
 smile3501 БРАВО и от мен !!! Страхотни сте !!!  newsm10
Успех в доброто, което правите !!!

# 1 089
Браво,момичета.Направо настръхнах снощи.Знаех си, че в тази наша държава все още има такива хора като вас.
Прекланям се пред вашето дело.
Дано някога имам възможност и аз така да помогна,да се включа  в това прекрасно дело.Благодаря ви,че ви има.

# 1 090
  • Пловдив
Мамите на България!!!

Радвам се, че ви има. Нямах търпение да дойда на работа, за да напиша колко прекрасни бяхте и да ви кажа, че това е най-благородното дело, което правите. Повярвайте ми ако разбера, че в Пловдив се организира нещо подобно ще се включа и аз. Винаги има с какво да помогнем. Може да е с една торбичка, но както каза Мария, като се съберем 30 майки с торбичка ще станат 30 торбичики. Повярвайте ми, от скоро съм в този форум, но се убеждавам за сетен път, че тук всичко е истинско!

Браво момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 091
  • София
Браво, момичета! Поздравления! Бяхте страхотни!   bouquet

Страшно много се развълнувах! Бих искала някога и аз да се включа в инициативата. В момента събирам умалелите дрешки на Емма, които отдавна съм решила да даря на някой от домовете, които подпомагате!

# 1 092
Az su6to bih iskala da pomogna s kakvoto moga! ponjakoga ideite sa mnogo cenni, kazvam se Silvia Stanoeva ot Sofia na 28 godini i imam du6teri4ka na 4 godini. Za sega njamam dre6ki, za6toto do nas jivee edna samotna maika i i pomognah s kakvoto moga. Vinagi bih pomognala na dete v nuzda. Da bude6 maika tova e veliko priznanie! Blagodarja, 4e vi ima!  bouquet Laughing

# 1 093
Здравейте момичета!
Аз от доста време (около 3 години) съм почитател на сайта и форумите, но, за съжаление не разполагам с много свободно време, затова основно чета тук.
Знаех за вашите инициативи от самото начало, но съм доста отдалечена от София ( в Шумен) и по разбираеми причини трудно бих се включила в акциите ви в София. Но на практика не е невъзможно, но досега не съм го правила по едни или други причини.
Снощи заедно с моя съпруг гледахме предаването по БТВ, той направо настръхна и даже се разплака, като гледаше какви чудесни неща правите за дечицата и не само. Просто наистина страшно се развълнува!!!
И имам от него "бойна задача" да установя контакт с вас, защото имаме и ние огромно желание да бъдем част от всичко това.
Значи за повече информация - живеем в Шумен, имаме дъщеричка на 2 години и 2 месеца почти.
Благодарим ви от сърце, че ви има!

# 1 094
мами, поздравявам ви за всичко, което правите и ви се възхищавам!   bouquetотдавна съм решила да даря дрехите на моето детенце и затова искам да попитам-освен изпрани и изгладени има ли други изисквания при даряването,за да ги приготвя? благодаря ви предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт