"Движение на българските майки"

• 85 920
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 005
абе принципно става-ама не е ли по-добре по един отговорик за дом-така няма да се пропускат и ще има за всички домове-пак казвам идеята ми не е другите да се освобождават от отговорност, а просто да има винаги един напълно информиран и в час с нещата-както и да е де-тва си е тема за като се видим лично-то тогава все не остава време Embarassed Rolling Eyes Embarassed

# 1 006
  • sofia
абе принципно става-ама не е ли по-добре по един отговорик за дом-така няма да се пропускат и ще има за всички домове-пак казвам идеята ми не е другите да се освобождават от отговорност, а просто да има винаги един напълно информиран и в час с нещата-както и да е де-тва си е тема за като се видим лично-то тогава все не остава време Embarassed Rolling Eyes Embarassed

да,аз сега само предлагам Wink
приемам предложения,некой да се натегне,да каже,че иска Hug

# 1 007
Аз и Силвия нямаме здравни книжки и за това реших да отидем с 4арлин. Вече си разменихме телефоните. Ако успеем може да отидем след това и в дома в Драгалевци.

# 1 008
  • sofia
Аз и Силвия нямаме здравни книжки и за това реших да отидем с 4арлин. Вече си разменихме телефоните. Ако успеем може да отидем след това и в дома в Драгалевци.

ок,важното е,че сте се разбрали Hug

ще го кажа не знам за кой път вече Mr. Green Confused
Когато се ходи но тържества-здравни книжки НЕ трябват.
Но който има намерение да ходи при децата в бебешките домове за да помага при гледането им-здравните книжки СА задължителни за всички нас,във всеки бебешки дом!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 24 фев 2006, 22:35 от lavender

# 1 009
Ще си направим ! Искани се да помогнем .

# 1 010

Идеята е страхотна! newsm10
Смятам, че така като се разпределят домовете и проблемите ще се локализират и ще бъдем по-полезни там, където трябва. smile3521
Аз честно казано имам претенции към Доганово...и не толкова защото децата са ми повече от близки, ами защото го гледам от гледна точка на пътуването. В смисъл такъв-мисля, че ще мога да се справя с пътя до там...но това след месец, когато живот и здраве стана официално шофьорка! newsm01 До тогава завися от жената на моето сърце-когато ми се обади тръгвам без да му мисля много, много! newsm53

Ефросина, само да ти кажа за здравните книжки...става дума НЕ за онези сините, които ти гарантират, че си здравно осигурена, а за някакви други по-специални. Не знам ти кои имаш предвид! smile3506

Аз съм твърдо ЗА помагането в детските домове, така че ще си извадя задължително, но да мине 1.03. smile3503

# 1 011
Аз имам здравна книжка, Роси, в теб трябва да е.

# 1 012
  • sofia
Аз имам здравна книжка, Роси, в теб трябва да е.

ти кажи за 1 март къде си,здравната ти книжка е в мен Wink

# 1 013
В София съм, при бебоците Hug
Дамаянти, ако искаш можеш да дойдеш с мен Simple Smile

# 1 014
Мога да се включа в арт-проектите(майсторене на книжки,картички, герданчета,гривнички,играчки,обучителни игри-в които да участват децата )-близо съм и до Зоопарка и с удоволствие бих помагала за там,предвид на подхвърленото няколко страници по-горе и спортни мероприятия(евентуално newsm78).

Имам приятели,които организират зелени училища,планински курсове и ски-,сърф-вело- такива,ако се намерят някакви спонсори и им поемат часто от разходите,мисля че може да се измисли нещо такова.Ще говоря и с приятелката ми в Глобул,те имат интерес да развиват социалната си програма.

# 1 015
  • София
За 1ви се кандидатирам при Дуцка. Говорим с Дамянти, която иска да дойде с нас. Виждам, че и Дуцка я е поканила.

Не са ми направили ДВДто  #Cussing out, но ще запиша няколко ЦДта за хлапетата от Перник. Няма да ги правя музикални, защото много малко неща се събират. Отново ще се помъча да врътна някое и друго ДВД, но ме съмняват, че от сервиза са си оставили ръцете. Роси ще ти дам - ЦД или ДВД, все едно какво, ще ги имаш. Ще се разберем как да ти ги дам.

Снощи Мечтицата ми донесе една количка за кукли, у нас има още една. Ще ушия седалки и ще ги занесем в Перник, или някой друг бебешки дом. Имам и още една, която мисля да пратя на една мама. Надявам се Дияна да не ми се сърди много.

Последното за отговорниците по домове, в началото ми прозвуча като "разделяй и владей". Па да земем и са сбием накрая Simple Smile

# 1 016
  • sofia
количките за кукли можеш да занесеш и на 1ви където ще ходиш Wink

за отговорниците не се притеснявай Simple SmileРазделянето е просто въпрос на систематизация на информацията за тях.

# 1 017
количките за кукли можеш да занесеш и на 1ви където ще ходиш Wink

за отговорниците не се притеснявай Simple SmileРазделянето е просто въпрос на систематизация на информацията за тях.
оф знаех си ,че ще предизвикам дискусия с тва предложение Crazy-идеята ми беше само и единствено ангажираща към конкретният човек-да е винаги в час от какво иат нужда там ,ако има болни деца да се реагира и т.н.-защото сега това го прави само Роси и след като присъеденихме още 2 дома в софия-може да й дойде нанагорно малко newsm78-
не знам дали ме разбрахте правилно-това не е по-малък ангажимент на останалите а просTо малко по-голям на 1 конкретен човек-така и самият персонал ще знае на кой да се обади при нужда-сега пак звънят само на нея Rolling Eyes
В крайна сметка-това беше САМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ-SORRY Sad

# 1 018
  • sofia
аз поддържам предложението ти и даже вече съм направила конкретно такова по-горе.Но без съгласието на въпросните момичета не може да стане.Ще чакаме да го прочетат и да кажат какво мислят Hug

ва теб нямам съмнения Heart Eyes

# 1 019
  • sofia
Мога да се включа в арт-проектите(майсторене на книжки,картички, герданчета,гривнички,играчки,обучителни игри-в които да участват децата )-близо съм и до Зоопарка и с удоволствие бих помагала за там,предвид на подхвърленото няколко страници по-горе и спортни мероприятия(евентуално newsm78).

Имам приятели,които организират зелени училища,планински курсове и ски-,сърф-вело- такива,ако се намерят някакви спонсори и им поемат часто от разходите,мисля че може да се измисли нещо такова.Ще говоря и с приятелката ми в Глобул,те имат интерес да развиват социалната си програма.

ще се възползваме Hug, а ти ги разпитай как гледат приятелите ти на подобни инициативи Wink

децата са до 3 год.

Общи условия

Активация на акаунт