"Движение на българските майки"

• 85 938
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 990
  • София

..........
няма в Люлин.
тези,с които контактуваме са съответно във Фондови жилища и Зона Б5.
малко повече инфо ще ми дадеш ли?Какво трябва?Към кого да се обърна?Или трябва да изчета цялата тема?Ако трябва ще го направя.Просто от изкаването на Ивет останах с впечатление, че има.За това попитах  Embarassed

# 991
  • sofia

..........
няма в Люлин.
тези,с които контактуваме са съответно във Фондови жилища и Зона Б5.
малко повече инфо ще ми дадеш ли?Какво трябва?Към кого да се обърна?Или трябва да изчета цялата тема?Ако трябва ще го направя.Просто от изкаването на Ивет останах с впечатление, че има.За това попитах  Embarassed

последните 3-4 стр. са ти достатъчни Wink
ще хванеш всичко Hug

# 992

до големите бебчовци в Люлин, те са на по годинка.

Къде в Люлин има дом?Извинявам се за въпроса, но от скоро се интересувам и ми се ще да помогна с каквото мога.Малко ми е трудно, че съм с 2 деца, но пък имам кола в ръцете и само да се пооправи времето бих искала да се включа  Praynig Praynig Praynig

Аз визирам Дом за временно настаняване в Люлин, където са нашите млади майки-сираци.

# 993
  • София

Аз визирам Дом за временно настаняване в Люлин, където са нашите млади майки-сираци.
Малко ми се сговняса настроението.Значи от скоро чета.Вие се занимавате с това одавна и си говорите и се разбирате с една дума.Просто искам малко повече инфо.В съботите и неделите мога да се включвам понякога, защото тогава има кой да ми гледа децата.Инак съм с кола и няма проблем.
Изобщо нищо не ми е ясно по организациите ви.Вие си се познавате и си общувате.Ами и аз искам когато мога да се включвам.Нищо лошо не виждам.Нямам големи възможности, но това предполагам не е критерии - нали?
Нито съм ходила до сега в някой от домовете , нито знам къде се намират,какви са децата и от какво имат нужда.За това питам  Hug
А изведнъж ми се струва някаква голяма дистанция като, че ли съм натрапник и искам да ви ощетя , а не да помогна.
Извинете за този пост, но наистина ми стана криво.
Когато живеех в провинцията знаех къде има такива домове и от какво имат нужда, но тук разчитах на вашето инфо.Прочетох не 3-4, а 10 страници назад и пак много неща не ми станаха ясни, защото пак казвам, вие си се знаете и се разбирате дори с недомлъвки, ама аз няма как да ви разбера - все още.Надявам се, че приемате хора които имат желание да помагат, макар и да не е с много. Hug Peace

# 994
  • sofia
Гледай сега Grinning

нещата се развиват,присъединяват се нови момичета и всички са добре дошли.Нищо не се иска освен желание.Ако прочетеш цялата тема сама ще се убедиш в това.
Разпределяме си задачите и всеки прави каквото може.Достатъчно е и само тук да си,да даваш идеи ,да помагаш както можеш  bouquet
много неща правим,ще ми отнеме много време да обясня всичко Crazy-акции,пътуване,грижи,документи,проекти,проучване,време с децата Simple Smile

Това е Simple Smile
Съветвам те ако можеш да отидеш с Милена -4арлин на тържектвото на 1март в дом Св.Параскева .Ще видиш и децата в по-официална обстановка,просто да попаднеш на такова място.После newsm78,то остава в теб и ще си там по-често.
Не се сговнявай ,ами опитай да се организираш за 2 ч. на 1ви Praynig

bouquet

# 995
  • София
опитай да се организираш за 2 ч. на 1ви Praynig
Къде се събирате, в колко се тръгва и  това дома в Надежда ли е (АнМари беше така любезна и ми прати адресите) Какво мога да донеса освен лакомства и мартеници?

# 996
  • sofia
опитай да се организираш за 2 ч. на 1ви Praynig
Къде се събирате, в колко се тръгва и  това дома в Надежда ли е (АнМари беше така любезна и ми прати адресите) Какво мога да донеса освен лакомства и мартеници?

някои от нас пътуват извън София,можеш и с нас Hug
в София остават 4арлин ,Дуци,Таня евентуално и Бинито.

Свържи се с 4арлин Praynig и се уговорете.
Хей,я по-весело #2gunfire

# 997
Момичета,днес ми се обади журналистка от предаването по БНТ-Зала №3 с Катя Глушкова -на 4 март имат предаване на тема"децата и употребата на алкохол"-иска някоя от нас да вземе уастие по темата,но трябва да е майка с малко поотраснало дете-над 13-14 години за да сподели опит и да е лично ангажирана-има ли желаещи??? Praynig Praynig Praynig

Кофти...за друг с толкова голямо дете, освен Роси не се сещам. newsm78 Но нея няма да я има! Naughty

Сещам се за Ефросина, нейната дъщеря обаче е на 26! Blush
Всички други за бебета или малки момиченца и момченца.

А е хубаво да се отиде, колкото повече се контактува с медийте и се разгласява за нещата, които правим, толкова повече (както е казал Мечо Пух Blush)!

# 998
  • sofia
забравих нещо Embarassed
в дом Св.София също ще допусне доброволци директорката.Задължително е обаче всяка да има здравна книжка.

аз предлагам отговорник по ходенето в Соф.домове да е Милена,което ще изисква единствено съгпасуване с директорите като график ,както и съгласуване с желаещите тук.

Миленче?

# 999
Ох, тая здравна книжка...ще взема да си я извадя най-накрая, че да не ми се създават проблеми, заради нея. Има ли възможност, в сряда да не ме пуснат в Пернишкия дом, заради нея? Rolling Eyes

Ей, хора измислете ми нещо конкретно, което да върша и да знам, че е задължително и определено, защото иначе чакам само празниците и междувременно се чувствам безполезна! Confused Sad Cry

# 1 000
от доста време се чудя-дали да не направим за всеки дом по един отговорник-това не означава ангажимента да отпада от другите ,а по-скоро един да систематизира нещата ,да се чува всяка седмица с директорката и да зне по всяко време от какво имат нужда там newsm78
Дамаянти,за пореден път се убеждавам,че няма как да се покажат точните емоции когато пишеш а не гледаш човека в очите-тъпо е ,ама тва са рисковете на чата Cry-с най-добри чуства са ти отговорили момичетата-сигурна съм-който с каквото може помага-не е задължително да е материална помощта Hugдобре дошла! Hug Heart Eyes

# 1 001
  • sofia
Ох, тая здравна книжка...ще взема да си я извадя най-накрая, че да не ми се създават проблеми, заради нея. Има ли възможност, в сряда да не ме пуснат в Пернишкия дом, заради нея? Rolling Eyes

Ей, хора измислете ми нещо конкретно, което да върша и да знам, че е задължително и определено, защото иначе чакам само празниците и междувременно се чувствам безполезна! Confused Sad Cry

здравни книжки ще трябват на тези,които като доброволци ще обгрижват децата.За 1 март не е нужно

Вижте какво се получи newsm78Лускам го на Марина за сайта

Телефони:

Росица Букова – 0888 849803
Мария Милева – 0888 849932
Линда Александрийска, връзки с общественността – 0887906990 ,  0888 500143
Гергана Пожарски- 0886364561
и Ивет Кънчева-0888535919, отговорник проекти.
Мариета Кирова-превенция  генетични заболявания и деца с увреждания в институции .Тел.0898 613161
Ивет Кънчева,Весела Ставрева- 0889 436844 и Юлияна-0887 526458-в помощ на социално слаби семейства,самотни майки и майки-сираци.

# 1 002
от почти 8 месеца съм Стоянова smile3502

# 1 003
  • sofia
от доста време се чудя-дали да не направим за всеки дом по един отговорник-това не означава ангажимента да отпада от другите ,а по-скоро един да систематизира нещата ,да се чува всяка седмица с директорката и да зне по всяко време от какво имат нужда там newsm78
Дамаянти,за пореден път се убеждавам,че няма как да се покажат точните емоции когато пишеш а не гледаш човека в очите-тъпо е ,ама тва са рисковете на чата Cry-с най-добри чуства са ти отговорили момичетата-сигурна съм-който с каквото може помага-не е задължително да е материална помощта Hugдобре дошла! Hug Heart Eyes

и ти отговарям веднага Wink

Милена и ти  -софииските
аз,Мери,Ева-Перник и района
Веси,ти ,Таня-Доганово
пак аз,но  кой още newsm78 за Медвен,Надежда ,Кюстендил...........

# 1 004
  • sofia
от почти 8 месеца съм Стоянова smile3502

оправих го Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт