"Движение на българските майки"

• 85 946
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 975
Весе,ще се привържеш,затова просто го приеми.Тръгваш и спиране няма,това е положението.
Някои живеем вече 2 год. с тия деца и става все по-страшно Cry
Важното е да го приемешположението такова каквото е и че поне малко им помагаш да се чувстват щастливи.Поне това Praynig
за съжеление е така smile3518 онова малкото Марти вече го сънувам 2 пъти-не мога да ги забравя тия очи дето пускаха сълзички като на голям човек Cry-чакам да го гушна на 1ви Hug

# 976
Весе,ще се привържеш,затова просто го приеми.Тръгваш и спиране няма,това е положението.
Важното е да го приемешположението такова каквото е и че поне малко им помагаш да се чувстват щастливи.Поне това Praynig

Ясно е, че ще се привържа при всички положения, но мисълта ми беше, че ще ми е трудна евентуална раздяла след време! Confused

Аз пък сънувам Рай...как си говорим по телефона веднъж и още въднъж как го водим да празнува 8 декември с мен! Crazy

# 977

Миленка, пълна ти е пощата!? Blush И съответно не мога да ти отговоря на лични! Sick

Кога да се видим? Идеалният вариант според мен е лично да се върже мартеничката на ръчичката, ама като не можем да огрем навсякъде!? ooooh!
Така, че ако имаш възможност да ходиш на 1.03...дай да ти дам колкото искаш - имам готовност! Hug

# 978
Момичета, аз мисля да отида на 1ви март в "Св.Параскева".Както писа Роси по-горе тържеството ,ще започне 10-10,30ч. Ще се обадя за допълнителна инф. да се доуточним с директорката. Много ще се радвам ако има желаещи от вас да отидем заедно, но като гледам повечето сте се ориентиране по другите места  Sad Аз няма да съм сама, скъпия ще ме кара с колата Blush тъй че има две места и едно резервно,ако се махне дет.столче. Чакам да пишете Hug

# 979
  • sofia
Момичета, аз мисля да отида на 1ви март в "Св.Параскева".Както писа Роси по-горе тържеството ,ще започне 10-10,30ч. Ще се обадя за допълнителна инф. да се доуточним с директорката. Много ще се радвам ако има желаещи от вас да отидем заедно, но като гледам повечето сте се ориентиране по другите места  Sad Аз няма да съм сама, скъпия ще ме кара с колата Blush тъй че има две места и едно резервно,ако се махне дет.столче. Чакам да пишете Hug

ок,положението се изяснява Heart Eyes

1.ДрЕН-2 коли имат готовност,две от нас са сигурни и чакам Ефросина да потвърди.
2.Перник-3 коли и  newsm78незнам колко ще пътуват.Моля,шоферките да си организират екипажите Crazy
3.дом Св.София-Дуци и Бинито,за сега
4.дом Св.Параскева-4арлин

Гледах прогнозата за 1 март,нява да вали сняг Wink

# 980
ИВЕ,изрових нещата за Роман,майка ми и тя.И двете НЕ намерихме прибори за хранене.На линия сме с чинии,2-3 тавички,2-3 не много големи тенджери,малко чаши.Както и малко легенче и другите неща от спикък ти,който прецених,че ще осигуря.Значи ВИЛИЦИ и ЛЪЖИЦИ нямам SadМитко и доставката към него са си мой ангажимент Wink

Роси, споко, има и други, които ще помогнат с прибори. Относно Митко - до края на седмицата може да го откриеш само вечер, че е на работа. Иначе в неделя сме в офиса от 3 часа до вечерта (19.30), че ще купонясваме, може и там да направим доставката. После отиваме на концерта на Батенберг.

Също така ЩЕ приеме помощници в отглеждането и разхождането на децата като се затопли времето Simple Smile

Yes!Yes!Yes!

Тя сподели,че има няколко дечица чиито майки са ги оставили за малко докато си стъпят на краката .Били изключително свестни момичета, а едното е от дом и още няма 18 год.Директорката предложи до ни срещне с тези майки и да поговорим,да си споделят проблемите и да помагаме както можем да си вземат децата при тях.Какво ще кажете newsm78Аз мисля,че това е страхотно,защото наистина ще се преборим с трудноктите им заедно Praynig

Супер страхотно невероятно! Знаете, че съм с вас и че съм на първа линия по този въпрос!

Ще приеме наши момичета като доброволци от пролетта.Да помагаме за разходките основно.Да ги водим в Зоо парка и на такива други места.Ще се радва на такава помощ HugТака че,имъйте го в предвид и всяка която желае да се свързва с 4арлин основно Hug!!!!!!!!!!!!!!Живот и здраве от април,май ще даваме зор да почваме да ходим.Един ,два пъти ще е достатъчно.Тя допълнително ще подаде дните и часовете.

Много много се радвам! Точно за това говорих на последната ни среща в ресторанта и сега има подобна възможност!

Последна редакция: пт, 24 фев 2006, 10:27 от Yvette

# 981
Момичета, чета ви, не съм ви забравила, но почнах работа и ме завъртя шайбата яко. Crazy Но това не означава, че ще ви забравя, надявам се да намирам още хора, които могат да помагат и с това поне да съм полезна.  bouquet
Иначе виждам, че мартенички сте посъбрали и реших, че мога да помогна с блажна боя, тапети, латекс и евентуално още нещо за семейството за което Ивет събира неща. Ивет, моля те, пиши ми на лични горе-долу какви количества трябват и кога да се видим.
Много ви прегръщам всички!

Страхотно!!! Ще ти пиша на лични относно количествата и подробности. Благодаря ти!   bouquet

# 982
Ивет,от мен ще има малко прибори за хранене-споко-както и чинии както обещах-а и останалите неща
това е от мен-на Роси до утреа на останалите много целувки и до скоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аха, имам го предвид и е отбелязано в списъка  Wink

п.с.искам да се оплача малко и на вас-днес имах ужасен ден в болницата-правиха ми хидротубация и колабирах от болка Cry-казвате къде да ходя на цветна снимка с упойка-иначе няма да я бъде-sorry за спама ама...

Ох, това звучи много ужасяващо! А аз даже не знам какво е хидротубация....Но все пак искрено ти съчувствам, знам какво е болка...

# 983

Все имам чувството, че това ми е като доживотна присъда - веднъж започнеш ли, няма спиране. Но и по-голямо удовлетворение не съм имала. Знаете ли колко страхотно е когато тези деца пораснат, завършат и продължиш да поддържаш контакт с тях и ти стават най-добри приятели.... Има някои, които са ти като семейство.
Обичайте ги, момичета, привързвайте се, те имат нужда точно от това..... Показвайте им го. Нали правим всичко това, което правим - за да почувстват и те дори малко нещо подобно на семейна грижа и обич?
Ще боли. Ще ни липсват. Но ще има защо. Заслужава си.   Two Hearts

# 984
  • София
Yvette, мога да помогна с нещо за пътуването и ремонта в Роман. Проблемът е, че съм "вързана" в офиса от 9:30 до 18:00. Останалото време също ми е много ангажирано. Работя срещу външно министерство, децата учат в дианабад и минавам всеки ден оттам, живея във враждебна, ходя на църква в неделя близо до кръстовището на опълченска и сливница, водя детенце на уроци в смг в събота.
Как и кога мога да дам храни, тоалетни принадлежности (четки за зъби, сапуни и т.н.) и каквото още не е събрано от списъка?

Освен това имам един едва започнат пакет Либеро - не помня за какви килограми е, но е последния, който купх за габа и сме ползвали не повече от 5-6 памперса. стои си така, но е разпечатан. може ли да влезе в употреба някъде?

# 985
Момичета,днес ми се обади журналистка от предаването по БНТ-Зала №3 с Катя Глушкова -на 4 март имат предаване на тема"децата и употребата на алкохол"-иска някоя от нас да вземе уастие по темата,но трябва да е майка с малко поотраснало дете-над 13-14 години за да сподели опит и да е лично ангажирана-има ли желаещи??? Praynig Praynig Praynig

# 986
Yvette, мога да помогна с нещо за пътуването и ремонта в Роман. Проблемът е, че съм "вързана" в офиса от 9:30 до 18:00. Останалото време също ми е много ангажирано. Работя срещу външно министерство, децата учат в дианабад и минавам всеки ден оттам, живея във враждебна, ходя на църква в неделя близо до кръстовището на опълченска и сливница, водя детенце на уроци в смг в събота.
Как и кога мога да дам храни, тоалетни принадлежности (четки за зъби, сапуни и т.н.) и каквото още не е събрано от списъка?

Освен това имам един едва започнат пакет Либеро - не помня за какви килограми е, но е последния, който купх за габа и сме ползвали не повече от 5-6 памперса. стои си така, но е разпечатан. може ли да влезе в употреба някъде?

Според посочените от теб места, най-удобно ми е да дойда в неделя на опълченска и сливница. Тази неделя удобно ли ще ти е и в колко часа и къде точно да дойда? Ако искаш може и на лични да се уговорим, за да не наводняваме темата.
Относно памперсите - да, ще ни свършат чудесна работа. Независимо от размера - събираме от съвсем
малки за Роман,  до големите бебчовци в Люлин, те са на по годинка.
Благодаря ти много!
  bouquet

# 987
  • sofia
Тържеството в дом Св.София е от 10.00 ч.Поканени са всички желаещи Hug Hug
Намира се в Зона Б5 ,Бинито знае къде е,тя вероятно ще ходи заедно с Дуци Wink

# 988
  • София

до големите бебчовци в Люлин, те са на по годинка.

Къде в Люлин има дом?Извинявам се за въпроса, но от скоро се интересувам и ми се ще да помогна с каквото мога.Малко ми е трудно, че съм с 2 деца, но пък имам кола в ръцете и само да се пооправи времето бих искала да се включа  Praynig Praynig Praynig

# 989
  • sofia

до големите бебчовци в Люлин, те са на по годинка.

Къде в Люлин има дом?Извинявам се за въпроса, но от скоро се интересувам и ми се ще да помогна с каквото мога.Малко ми е трудно, че съм с 2 деца, но пък имам кола в ръцете и само да се пооправи времето бих искала да се включа  Praynig Praynig Praynig

няма в Люлин.
тези,с които контактуваме са съответно във Фондови жилища и Зона Б5.

Общи условия

Активация на акаунт