"Движение на българските майки"

• 85 775
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
Да,малчовците от Перник наистина бяха страхотни на тържеството за Дядо Коледа.Беше трогателно!!!Бяха положили толкова старание,да се представят добре,за да получат всички ,подаръци от Дядото.Още са ми пред очите...отидеш ли веднъж там,видиш ли децата една  частичка  от сърчицето ти остава там Heart Eyes
А за бебоците...нямам думи...СЛЪНЦА!И на мен не ми се тръгваше Cry

mnogo gi mislia tia dechitza sled vchera Sad
vse edno za parvi pat biah tam Cry

# 586
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте мами от "Движение на българските майки" много
ми се иска да подаря/даря някои дрешки на някоя мама в нужда.
Не знам какво точно трябва,но освен дрешки за бебе горе-долу
от 62 до 74/80 см. имам и 2лъжички-малка и още по-малка,комплект
лъжичка и виличка на chicco-от извитите и термометър за вана,2
шишета.Не знам кои от нещата са пдходящи и е желателно
някоя от вас с повече опит да ги види и да ми каже.
За мен няма значение коя мила мама ще ги вземе,но искам да
съм сигурна,че са при някой който наистина има нужда.
Надявам се,че ще ми помогнете в това начинание и предварително
благодаря за което.Искренно ви се възхищавам и много се
радвам че ви има!  bouquet
Весели празници на всички! Hug

# 587
  • sofia
здравей  bouquetИвет е момичето,което най-често се вижда с майките сираци.
Моля те,свържи се с нея,тя пише тук много често.

Благодарим ти Heart Eyes

# 588
  • sofia
Алекс навършва 1  Heart Eyesгодинка!!!!!!
да е живо и здраво малкото юначе Heart Eyes

# 589
Алекс навършва 1  Heart Eyesгодинка!!!!!!
да е живо и здраво малкото юначе Heart Eyes

Безгрижно детство, изпълнено с много игри! newsm59  bigdance2  Gift newsm38   party002 Gift Tada

# 590
  • sofia
Ивето ще ходи днес до Люлин да ги види и после 0беща да пусне снимки Wink

# 591
Ивето ще ходи днес до Люлин да ги види и после 0беща да пусне снимки Wink

Роси, вие нямаше ли да отпрашвате за Банско? newsm78

# 592
  • sofia
otkazahme se otdavna Sad

# 593
Честита Нова Година на всички!

Вчера бях в Люлин, след като изпратихме Веси на летището заедно с момчетата (3 на брой). Станах в 5 сутринта  Crazy , взех Веси и останалите калпазани и в 8.30 Веси излетя за щатите, където ще учи като за начало 6 месеца. Пристигнала е успешно. Коя е Веси ли - момичето, което беше с мен на вечерята в понеделник. Тя беше едно време в Слатино, после в Горна баня.

След това ходих до ДВН-то. Оказа се, че на Деси диагнозата кухо яйце се потвърди. Приели я онзи ден вечерта в Тина Киркова с кървене. Вчера я чистиха. Обещах на Илия да ида до болницата да видя дали ще я изписват. Алекс беше добре, таман се събуждаше. Много се зарадва на проходилката. Слънчице. Бяхме му занесли и подаръци.

Отидох и до Павлина и Мишел. Павлина ме посрещна със сълзи - Петър я беше набил жестоко. Показа ми подутина на ребрата си. От понеделник трябва да задействаме нещата по преместването й някъде. Ще мислим и пак ще пиша. Имаше подаръци и за Мишел.

Отидох към 12 в Тина Киркова, таман бяха оперирали Деси, още излизаше от упойката, говорих с някакво симпатично докторче, което ми каза да дойда да си я взема към 15.30 ч.

Отидохме с момчетата да се разходим, да хапнем и да пийнем кафе на Арената. Върнахме се в 15.30, взехме си Деси, която страшно ме развесели на фона на всичко останало, като само се заканваше: "Повече никакъв секс! Илия да си гледа работата!"  Laughing Каза, че Илия е виновен за забременяването, тя не искала бебе сега. Мъжка му работа   newsm78

Закарахме я до Люлин, пак се видяхме с Павлина. Чух се с Гери, тя каза, че ще мине да я види по-късно, че да държим Петър под око.

И т.н. От утре почваме да мислим за Павлина.

# 594
Честита и от мен!
Ивет, предполагам Деси знае за видовете контрацепции, защо не направи нещо по въпроса, макар и Илия да не знае Blush

# 595
Ради, щото няма парички да си купи. Те едвам се оправят до края на месеца. Доколкото знам Илия й взима част от майчинството и тя все няма пари.  newsm78

След малко ще ви кача снимки.

# 596
Снимки!

На Алекс албума, гледайте най-отдолу за новите снимки:

http://community.webshots.com/album/311759415Qnyauk

На Мишел, последните 3 снимки:

http://community.webshots.com/album/291365936ynfqFH/1

Извинете за качеството, сваляла съм ги от камера.

Ето снимка на Митко и Драго пред ДВН-то:

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albu … p;security=bFfvbS

А ако искате да видите и снимки от изпращането на Веси на летището, ето тук:

http://community.webshots.com/album/353063907mbXxKD/1

Там сме аз и тя, и трите момчета: Митко-знаете го, Пламен-гаджето на Веси, и Драго-още едно добро приятелче

Последна редакция: пн, 02 яну 2006, 10:20 от Yvette

# 597
Ивет Hug, всеки път като пишеш за Веси си мисля, че става дума за мен! Crazy И 1-2 минути се чудя за какво точно пишеш, след като не съм била на мястото и събитието, което описваш! Thinking Blush
Снимките са много хубави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А Илия защо взима парите на Деси? Той не работи ли? Ивет, ако мислиш, че може да му се разчита да му потърся някаква работа на стореж или нещо от сорта? Thinking Но само, ако е сериозен, защото работата няма да е при случайни хора, от някаква обява. Naughty

Дайте да мислим за Павлина! Не можем ли да сезираме някоя институция? Нали скоро излезна закон срещу домашното насилие? newsm78

Последна редакция: пн, 02 яну 2006, 14:07 от Luminosa

# 598
  • sofia
аз поемам ангажимента да им набавя контрацептиви,имам от къде.

а за Павлина има няколко варианта,въпроса е как да стане без да усети Петър newsm78

# 599
аз поемам ангажимента да им набавя контрацептиви,имам от къде.

а за Павлина има няколко варианта,въпроса е как да стане без да усети Петър newsm78

И кои са тези начини, че и да не се досеща Петър? newsm78 Тя като се махне от него...няма начин да не усети...пък и тя не е негова собственост!? Peace

Роси, какво предлагаш? Аз съм твърдо за сезиране на институциите! Thinking Ама както кажете вие, щото колко ми разбира на мен акъла.. Whistling

Последна редакция: пн, 02 яну 2006, 14:07 от Luminosa

Общи условия

Активация на акаунт