"Движение на българските майки"

• 85 797
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 675
Амииии  newsm78 5-ти не ми е любима дата.
 Laughing Майтап бе Уили!
Там сме!

# 676
  • sofia
 Laughing Майтап бе Уили!
Там сме!

Уили,че те друса тока Crazy Joy

ок,аз съм на линия Peace

# 677
 Laughing Майтап бе Уили!
Там сме!

Уили,че те друса тока Crazy Joy

ок,аз съм на линия Peace

И аз, и аз! Party Party Party

# 678
Момичета, последно - датата е 05.02.2006 г., мястото е София Ленд, часът е 11.30 - 12.30. Ако на някой не му е удобно да каже сега, или ще претендира чак за следващата акция! Laughing Mr. Green
айде ще се наместя удобно Joy-съгласна за 5 Hug

# 679
Привет от мен пак Simple Smile Как е Уили? Държим ли настроението? Simple Smile
Вчера моят възлюбен мъж донесе малко помощи - храна, лакомства и тоалетни неща, та утре пак ще ходя до ДВН-то да ги занеса на Деси и Павлина. Ще мина и през Захарна фабрика да занеса нещо и на Катето от СУПЗ-то, което директорката премести. Това ще стане вечерта.

# 680
  • sofia
Привет от мен пак Simple Smile Как е Уили? Държим ли настроението? Simple Smile
Вчера моят възлюбен мъж донесе малко помощи - храна, лакомства и тоалетни неща, та утре пак ще ходя до ДВН-то да ги занеса на Деси и Павлина. Ще мина и през Захарна фабрика да занеса нещо и на Катето от СУПЗ-то, което директорката премести. Това ще стане вечерта.

Уили е ок,имаси лаптоп с безжичен нет и е много гот Sunglasses
Иве,имам контрацептиви за момичетата,как да ти ги дам обаче.Моите мъже са болни и май няма на кой да го оставя дребният за да дойда утре да се видим.
Ради,взе ли списъка от Толева newsm78

# 681
Роси, ке ти се обадим.  Peace

# 682
Ради,взе ли списъка от Толева newsm78

Не съм, не съм си седнала на д-то тези дни и почти не се завъртам в нас, малкия нали е при баба си. Ако искаш ми дай домашния и тел, ще ходя от тях да го взема за да мога да го пусна тук.
  bouquet

# 683
Мами , аз миналия път не ви познах в София Ленд , ама тоя път няма да ви пропусна:) Само дрехи и обувки ли събираме? Само нови ли? Ако може и стари, ще донеса доста, но както споменах преди няколко дни - събрала съм и парички, така че ако трябва да се купува нещо, което не може да е на старо -кажете ми моля.

# 684
  • sofia
Мами , аз миналия път не ви познах в София Ленд , ама тоя път няма да ви пропусна:) Само дрехи и обувки ли събираме? Само нови ли? Ако може и стари, ще донеса доста, но както споменах преди няколко дни - събрала съм и парички, така че ако трябва да се купува нещо, което не може да е на старо -кажете ми моля.

Wink

# 685
Готвите ли се за акцийката, ам? hug
Аз се опитвам между ученето да набирам съмишленици (колкото и да ми е трудно), пък ще видим кой ще се отзове. yesyes

Роси, били ми подпечатила няколко свидетелства за дарения ... сложно ми е да го обясня, ама един приятел може да намери пари, които да са за децата, но нали ние пари не взимаме и аз му предложих да ги внесе на сметката в банката...той обаче беше супер предубеден, не искал така - мрън, дрън. smile3517 и стигнахме до консенсус да идем с него и да купим разни неща - за където, каквото трябва! Не знам дали това е най-удачното решение... Embarassed Rolling Eyes Но в крайна сметка нищо окончателно не сме решили, пък и още нямаме парите. smile3555

Сигурно ли е вече, че акцията ще бъде на 5.02.? Питам да знам да организирам хората - да не е съвсем в последния момент! Mr. Green

Това от мен засега...отивам да  smile3529!

love001  love001  love001

# 686
  • sofia
да бе ,остава за 05.02,само да доуточним нещата за събиране Wink

като се видим ще ти дам протоколи,няма проблем.Кажи му да купи чорапи за децата,кърпи за баня,спално бельо Wink
Такива неща  Simple SmileПосле ще го вземем с нас до Трън ако иска Wink

# 687
да бе ,остава за 05.02,само да доуточним нещата за събиране Wink

като се видим ще ти дам протоколи,няма проблем.Кажи му да купи чорапи за децата,кърпи за баня,спално бельо Wink
Такива неща  Simple SmileПосле ще го вземем с нас до Трън ако иска Wink

За първо ходене в дом за сираци -Трън си е брутално, но той е мъж може и да му се отрази по друг начин?! Thinking Предложих му го иначе, той каза, че не знаел как да се държи с децата! Sick И аз му обясних...че са като всички нас, просто живеят и се развиват при различни условия! Peace Той казва не знам...със сигурност ще се постарая да ви напълня колата като ходите, пък за него си щял да види! Blush

Днес взех поредния! Познайте с колко!? Grinning Grinning Grinning Утре ще е по-гадно, затова отивам да зубкам! Peace Praynig

# 688
  • sofia
ами Rolling Eyesкакто си реши човека newsm78
и с колко го взе Crazy

# 689
Привет, момичета  bouquet
Няколко дни бях без нет, а сега имам ужасни проблеми с бг-мама (само при мен ли е така?  Sick)
За 5-ти съм на линия. Чакам списъка и ще се включа активно. Ще опитам да присъединя и други към компанията Peace

Тия дни бях плътно вкъщи, че си имах болна щерка, но от утре съм по задачи. Ще има скоро ходене някъде?

Общи условия

Активация на акаунт