"Движение на българските майки"

• 85 840
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 930
Момичета, актуализирах списъка - някои неща вече са намерени, допълних други, които ще ни трябват.

Относно кога ще правим ремонта - говорихме да е първата половина на март - но още не знам точно коя дата. Ще заминем в петък и ще се върнем в неделя. Ще е или 10-12 или 17-19 март.
Всичко много зависи и от това кога ще съберем необходимите неща.

# 931
  • sofia
2. как осигурихте присъствието на М. Векилска и А. точева за онази акция с Девин? Марияна ми е близка приятелка и доколкото знам вече тя прави "детската" рубрика в новините на бтв. Дали мога да помогна с нещо?
Цитат

bouquetЗДравей

Векилска я доведоха от Девин,ние обикновенно не каним такива хора.ПР-а се беше на Девин Simple Smile
Мисля,че много може да помогне,ама много Heart Eyes

# 932
  • София
най-напред ще й разкажа много за вас, а пък за след това кажете какво искате.
не знам колко по-рано се правят онези репортажи, но можем да й дадем информация за предстоящи събития, дарения... какво друго?

# 933
  • sofia
най-напред ще й разкажа много за вас, а пък за след това кажете какво искате.
не знам колко по-рано се правят онези репортажи, но можем да й дадем информация за предстоящи събития, дарения... какво друго?

ок,но нека първо изгледа в неделя БТВ Репортерите на Криси Баксанова Wink
Филма е за нас и съм убедена,че от Криси ще научи много.
И после ще се видим и говорим Hug

сега отивам на тенис Wink

# 934
оффффф писах и ми се изтри #Cussing out-тва няй-го мразя
в общи линиии-исках да знам кой пътува с мен и се чудя дали да не поръчаме 2 торти примерн за по-големичките-мисля ,че ще стигнат newsm78 Hug

Редовно се получават такива гафове поради натоварването на сървъра, аз затова винаги маркирам съобщението с Ctrl+A после го копирам с Ctrl+C - така съм сигурна, че няма да ми изчезне.

# 935
Ами незнам точно. Това са онези 10-на кашона, за коита ти казвах. Като ги донесоха ми казаха, че са от 0 до 6 години, но се нуждаят от химическо, понеже са стояли дълго в мазе. Аз още не съм ги прегледала, но днес ще гледам да я свърша и тая.
Цитат

отбери не повече от 2-3 плика,защото и аз имим багаж, а ми знаеш багажника Sad

ОК

Ще слеза тази вечер да ги прегледам.

Ивет, ще отбера и бебешки и други, които може да са полезни за Роман.
Ще ти ги донеса в петък.
Става ли?

# 936
Гери, става!  Peace

# 937
оффффф писах и ми се изтри #Cussing out-тва няй-го мразя
в общи линиии-исках да знам кой пътува с мен и се чудя дали да не поръчаме 2 торти примерн за по-големичките-мисля ,че ще стигнат newsm78 Hug

Аз съм с тебе...и в ада, и в рая накъдето ме замъкнеш! Party Party Party
За какви торти става дума? Аз пак не съм разбрала...но си мислех какво да взема да почерпка - някакви сладки, или пък плодове?! newsm78

А какво има в петък-а...за 3.03. става дума, нали? Щото и аз съм свободна! Mr. Green Ако ме искате, де - да не се окаже, че не се отнася за мен! Blush

Иначе и аз не знам нищо до последния момент...всички си имаме деца, аз си имам 3! Laughing Laughing Laughing

Сега малко сериозно... Роси, как ти се струва идеята да взема и малко дрехи + якетата за Доганово? И играчки - плюшени за Перник? Thinking
И...тъй или иначе събрахме доста мартеници, ако наистина останат доста (това ще знам довечера) искате ли да изпратим и на глухите деца в кв. Бъкстон? Grinning

# 938
Весе Heart Eyes,мисля да поръчам торта-и да е някаква детска,по-весела-в Младост до магазина правят-излиза май към 20 лв и ще е достатъчна-ако желаеш да се комбинираме с парите а? newsm78-иначе за плодове-мисля ,че банани е най-удачно-така и по-малките ще намажат
кой друг е с моята кола за Перник? Hug

# 939
Ивет,сега подреждам шкафа и намерих едни спални комплекти-ползвани са,но са запазени-сложих ги за пране все пак и ще ти ги дам за семействата-единични са обаче Cry-затова и на мен не ми вършат работа-а май имах и оделао-от тези родопските-има ли нужда? newsm78

# 940
  • sofia
мОмИчЕТА-КОКИчЕТА HugыКЪДЕ ВИДЯХТЕ 3.03 newsm78
ГОВОрИм ЗА 1 мАрТ-СрЯДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дрехи за Доганово няма много при мен WinkЕфросина има.

# 941
Ивет,сега подреждам шкафа и намерих едни спални комплекти-ползвани са,но са запазени-сложих ги за пране все пак и ще ти ги дам за семействата-единични са обаче Cry-затова и на мен не ми вършат работа-а май имах и оделао-от тези родопските-има ли нужда? newsm78

Супер страхотно! Те имат 2 легла по един персон. И одеалото ще вземем.
Мале, май ще ми трябва бус  newsm78 или поне ще натъпча колата до зуко.....Ама това да ми е проблема, място за багаж да нямам  Grinning

Много се вълнувам за това пътуване, усещам тръпката от сега и не ще да ме оставя.... Как ще издържа до март?  Confused

Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 18:35 от Yvette

# 942
Списъкът ми остана много назад. Айде да го пусна пак. Трябва ни някоя строителна фирма евентуално да ни дари малко бои и материали...Някой да се сеща?

1. Стая

тапети /MardiGras/  + лепило
тънки пердета /Iza/

2. Баня + Кухня + Стая

блажна боя /Mardi Gras/ + мечета, четки /Ефросина/
разредител /Ефросина/
латекс - 5л /Mardi Gras/
лампа (съвсем обикновена - кръгли плафончета, топки....?) - 2бр.
батерия за чешмата (+ душ?)
казанче (обикновено, пластмасово...)
кофа + моп /Ефросина/
шкурка
гипс - една малка торбичка за запълване на дупки /Ефросина/
2 шпакли /Ефросина/
легенчета за разтваряне на бои, лепило и гипс /Ефросина/
корниз /Ефросина/
голям бързовар, инстантен бойлер...?

3. Почистващи препарати и подобни

почистващи препарати /Iza, Ефросина/
прах за пране (бебешки) /Iza, Ефросина/
леген за пране на дрехи /Iza, Ефросина/
гъбички за миене + четка за тоалетна /Lavender, Ефросина/
сушилник за дрехи + щипки за пране /Lavender/

+ Прибори за хранене + чинии + купи пластмасови + тенджери ..... каквото и да е.... /Мерелин, Lavender, Ефросина/

изтривалки, килимче, покривала за легла /Мерелин, Lavender/
спални комплекти, одеала /Мерелин/
 ... каквото и да е.....

Последна редакция: пт, 24 фев 2006, 10:37 от Yvette

# 943
  • sofia
с баба ти да не сти скарани newsm78 #CrazyВчере ми се видя много любезна Party
като вземеш книжка,тогава и ще караш,я по-леко с мераците,има кога да караш #2gunfire #2gunfire

ето ти адреса,въпреки,че Дуцката е в района ,ама newsm78що не я питаш Wink

София-1229
ул.Ломско шосе 177
СОУ за деца с нарушено зрение

Славка Толева

живей душа-камбана Flutter

# 944
с баба ти да не сти скарани newsm78 #CrazyВчере ми се видя много любезна Party
като вземеш книжка,тогава и ще караш,я по-леко с мераците,има кога да караш #2gunfire #2gunfire

ето ти адреса,въпреки,че Дуцката е в района ,ама newsm78що не я питаш Wink

София-1229
ул.Ломско шосе 177
СОУ за деца с нарушено зрение

Славка Толева

живей душа-камбана Flutter

Не сме скарани, но тя кара така, че ти иде да скочиш в движение! ooooh! ooooh! ooooh!
Радвам се, че е била любезна! newsm66 newsm66 newsm66 От един месец пие някаква тайна отвара, която дядо ми прочел в Трета възраст smile3555 и въз основа на нея вчера е била с кръвно 230/180! cry Тя по принцип е хипертоничка и като й е 180/100 се чувства най-жива и способна, ама вчера е минало всички граници! no

Разбра ли в Трън, Медвен и Калотина колко е персоналът? Аз съм смятала общо ...... примерно така за Трън - 40 деца и 20 лели (въпреки, че са малко Thinking), Медвен - общо 70, а за Калотина съм измислила 40. Но сега се сетих, че нали на дечковците ще пращам от един вид, а на персонала от "по-опасните" мартеници...значи трябва да знам ориентировъчна бройка! Thinking

И още нещо...с теб няма ли да се видим на 1.03. сутринта? Защото спомена, че трябва да вземеш в понеделник мартениците...но вие май тръгвате по-късно?! newsm78
Ако искаш може да се срещнем някъде по трасето - да не се качваш чак до тук? Hug

От 11 до 17 часа ще съм в Студентски град...след това, ако искаш някъде да се видим...или малко преди 11? Преди обед ще пускам мартениците?!
Май е рано да се уговаряме отсега?! Tired

Общи условия

Активация на акаунт