"Движение на българските майки"

• 85 750
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 705
Иве,чакам моя приятелка да ми върне най-малките дрешки от Сашко и ще ти ги дам за момичето.

да взимам ли книгите за Кочериново или да изчакам newsm78

Мерси, Роси!

За книгите - ти прецени кога да ги вземеш, аз планирам да пътувам към 29-ти.

# 706
мили ми девойки Hug
да се разпиша и аз ,че съм жива...макар ,че се чудя как оцелях след толкова работа напоследак(кога ли съм работила толкова ooooh!)-не съм се вясвала към Доганово от коледния празник и вече ми се сърдят-работат е там ,че колежката ми нещо все по болници и аз трябва да я замествам-много кофти
виновна съм и пред Ивет-обещах малко храни за малките и не успях да й занеса-обещавам в най-скоро време
къде се загуби мери? сега ще й звънна да я проверя Party
в четвъртък заминавам за Сандански малко по работа и после малко почивка ще остана за събота и неделя в петрич-та ако искате да намина някаде в този район за нещо-моа да го свърша
липсвате ми! Hug

# 707
  • sofia
Аз също  много искам да дойда до Трън и Перник. За сега дъщеря ми е в къщи (изкара 2 бронхита еднин след друг), но  се надявам другата седмица да  е на ясла. За 5.02. ще видя какво мога да донеса (есента си почистих гардероба и нямам много неща), казала съм и на една приятелка. Имам бебешки дрешки и обувки, ще донеса и тях. А, също има и останали дрехи от базара в къщи,  ако трябват за Трън(не са детски)ще ги донеса по-рано.

моля те,бебешкото не го носи!!!!!!!!!!!!нямам къде да го държа.

за Трън ще ти кажа дпълнително.С кола си,нали newsm78Евентуално да ходим повече народ Wink

# 708
  • sofia
мили ми девойки Hug
да се разпиша и аз ,че съм жива...макар ,че се чудя как оцелях след толкова работа напоследак(кога ли съм работила толкова ooooh!)-не съм се вясвала към Доганово от коледния празник и вече ми се сърдят-работат е там ,че колежката ми нещо все по болници и аз трябва да я замествам-много кофти
виновна съм и пред Ивет-обещах малко храни за малките и не успях да й занеса-обещавам в най-скоро време
в четвъртък заминавам за Сандански малко по работа и после малко почивка ще остана за събота и неделя в петрич-та ако искате да намина някаде в този район за нещо-моа да го свърша
липсвате ми! Hug

оооо,добре си ми дошла  bouquet

Мери се е върнала,обади се че са добре и утре пак изчезва.

трябва ми спешно транспорт до Кюстендил!!!!!!!Но не ти е в посоката-Сандански.

и ти ни липсваш Hug

# 709
  • Sofia
Роси, Марина съм. Колата ми е наред вече   Simple Smile  надявам се и дъщеря ми да е добре другата седмица и съм на  линия.  А за бебешкото, нали Ивет писа за момиче, което скоро ще ражда, реших че може да  и  дам нещо...

Последна редакция: вт, 17 яну 2006, 12:39 от mi_sy

# 710
  • София
Пфуууууу, суича ми бил изгорял, а аз се чудя що нет-а ми се движи със скоростта на охльов.
Та накратко: преведох парите от конкурса на Роси, сканирах 3 документа, пратих на Тати да ги качат на сайта.
Напраих и страница на Доганово. С Роси трябва да решим как ще заформим страниците на Перник и Трън, и да добавям.
За сега ще е тук - http://www.zdrasti.net/staff/Doganovo/ - докат напраим субдомейн.

# 711
  • sofia
Роси, Марина съм. Колата ми е наред вече   Simple Smile  надявам се и дъщеря ми да е добре другата седмица и съм на  линия.  А за бебешкото, нали Ивет писа за момиче, което скоро ще ражда, реших че може да  и  дам нещо...

Flutter знам,че си ти

да,да,за Ивет е ок.Просто за домовете има достатъчно, а аз не мога да намеря транспорт до Кюстендил Sad

# 712
.Просто за домовете има достатъчно, а аз не мога да намеря транспорт до Кюстендил Sad

Роси,какъв транспорт,за какво и кога-???дай да измислим нещо-бус или обикновенна колица newsm78
танче-браво за сайта аам дай да сложим и по-готини снимки-ако го позволява страницата де-аз щото нали знаеш колко разбирам

# 713
  • sofia
.Просто за домовете има достатъчно, а аз не мога да намеря транспорт до Кюстендил Sad

Роси,какъв транспорт,за какво и кога-???дай да измислим нещо-бус или обикновенна колица newsm78
танче-браво за сайта аам дай да сложим и по-готини снимки-ако го позволява страницата де-аз щото нали знаеш колко разбирам

Мариетче,обикновена кола .

много са и ми е съвестно ,че толкова време стоят.А има и зимно.Това са неща от тукашни мами и наши познати.Около 4-5 чувала са SadКола ще свърши работа Simple Smile

# 714

Мариетче,обикновена кола .

много са и ми е съвестно ,че толкова време стоят.А има и зимно.Това са неща от тукашни мами и наши познати.Около 4-5 чувала са SadКола ще свърши работа Simple Smile
ако искаш понеделник -аз съм на работа от 3 часа-та да отидем сутринта-няма проблем да е с моята  кола-или вторник примерно?
ама тая седмица не мога
а там нещо ако има за Дрен примерно-мога да мина на път за Сандански

# 715
  • sofia
незнам newsm78

за Дрен ще ти дам багаж задължително!!!!!!!!!!!!

# 716
мили ми девойки Hug
липсвате ми! Hug

Не се оправдавай! smile3516 smile3516 smile3516

# 717
Аз също  много искам да дойда до Трън и Перник. За сега дъщеря ми е в къщи (изкара 2 бронхита еднин след друг), но  се надявам другата седмица да  е на ясла. За 5.02. ще видя какво мога да донеса (есента си почистих гардероба и нямам много неща), казала съм и на една приятелка. Имам бебешки дрешки и обувки, ще донеса и тях. А, също има и останали дрехи от базара в къщи,  ако трябват за Трън(не са детски)ще ги донеса по-рано.

моля те,бебешкото не го носи!!!!!!!!!!!!нямам къде да го държа.

за Трън ще ти кажа дпълнително.С кола си,нали newsm78Евентуално да ходим повече народ Wink

Е, нали знаете, че у нас има място!? newsm10
И без това имам неща още от базара...ако искате аз ще взема бебешкото?! newsm53

Роси, чета, чета и никъде не виждам решено ли е вече какво точно събираме? ти май ми обясняваше нещо по телефона онзи ден, ама аз съвсем съм изперкала тия дни!?smile3511

Не е ли време да пускаме тема и в Клюкито? smile3506

# 718
  • sofia
споко бе,ще го пуснем Crazy

# 719
споко бе,ще го пуснем Crazy

Много съм спокойна.  love001

Общи условия

Активация на акаунт