"Движение на българските майки"

• 85 722
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 765
И какво сега...аз дето уж се мислех за на всяка манджа мерудия...няма да мога да дойда! smile3514 smile3511

# 766
  • sofia
И какво сега...аз дето уж се мислех за на всяка манджа мерудия...няма да мога да дойда! smile3514 smile3511

ще ти взема една студена вочика Laughing

# 767
  • sofia
вчера се бяхме приготвили да ходим до Трън и Перник,но стигнахме само до Перник,защото директорката в Трън си взела отпуск и не занесохме нещата купени с парите от смс играта.
В Перни останахме до обяд,случи се така,че извеждаха мъниците на вън и ние се включихме в разходката.После беше най-хубавото Simple Smile-преобличане,миене,хранене и по леглата.Много са сладки ,беше newsm78как да кажа-особено преживяване.Едни се преобличат,другите папкат,а третите строени на гърнетата.

Сложихме ги да спят и си тръгнахме.В момента, в който се качих в колата си представих всички как спят, а като се събудят пак са си там в този състав,пак старата програма,пак едно и също за тези сладури.Толкова се сговних,че още ми държи.
Но,няма начин Cry

# 768
Ооо, Роси, представих си cry Милите душици. Много искам и аз да дойда някой път, когато ги обгрижвате(така ли се казва). Знам, че ще се разстроя много, още повече щом ти, която си свикнала с тази гледка, вчера не ти е понесло Cry Но пък много ми се ще да ги разнообразяваме, точно по тази причина, че всеки ден е едно и също за тях Confused

# 769
Ооо, Роси, представих си cry Милите душици. Много искам и аз да дойда някой път, когато ги обгрижвате(така ли се казва). Знам, че ще се разстроя много, още повече щом ти, която си свикнала с тази гледка, вчера не ти е понесло Cry Но пък много ми се ще да ги разнообразяваме, точно по тази причина, че всеки ден е едно и също за тях Confused
ооо Дуцка-муцка Flutter-залипсва ми вече-ще се видим в неделя нали? Wink
а по темата-нали бяхме решили да се ходи веднъж седмично да се помага-ама..май фактор време нещо ни бърка-иначе и на мен страшно ми се иска Hug
и за тва ми се ще да поговорим в неделя-нещо да се измисли да се водят някъде по-големичките-знам че е адски сложно ама Crazy

# 770
  • sofia

хич не съм свикнала,опитвам се да се държа,но не се получава.

да Мариетче,ще ходим по-често,просто е болно времето и с тия гадни вируси рискуваме да пипнот нещо от нас.Колкото и да е Sad

хубавото е,че много от нас знаят домът,познават директорката и ще могат да ходят дори и аз да не мога.Това е идеята-който когато може Wink

# 771
  • София
Аз най-сетне, т.е. мисля, че си преборих настинките. На линия съм Simple Smile

# 772
Аз най-сетне, т.е. мисля, че си преборих настинките. На линия съм Simple Smile
в неделя задължително с моята приятелка-Дияна те искам на линия Hug Heart Eyes

# 773
Мацки, я кажете, в неделя нещата, които ще донеса, да го свалям ли от колата и да ги нося на срещата, или ще ги товарим от кола на кола, да не ги мъкнем напред-назад.

# 774
Мацки, я кажете, в неделя нещата, които ще донеса, да го свалям ли от колата и да ги нося на срещата, или ще ги товарим от кола на кола, да не ги мъкнем напред-назад.
ами.... newsm78знам ли кое е по-добре-в крайна сметка нещата ще се товарят в 2 буса на водите "девин"-ако искаш като за начало ги остави в колата а после при нужда някой ще помогне и ще ги свалим-нали разбра за "сладоледения салон" на 2-рия етаж? Hug

# 775
  • sofia
ами.... newsm78знам ли кое е по-добре-в крайна сметка нещата ще се товарят в 2 буса на водите "девин"-ако искаш като за начало ги остави в колата а после при нужда някой ще помогне и ще ги свалим-нали разбра за "сладоледения салон" на 2-рия етаж? Hug

да,както казва Мерилин,не ги сваляйте!

# 776
да Мариетче,ще ходим по-често,просто е болно времето и с тия гадни вируси рискуваме да пипнот нещо от нас.Колкото и да е Sad

Нали и миналата пролет така щяхме да правим, даже и картони някакви вадихме, но какво стана.... Аз тази пролет няма да съм така свободна, но ако нещо правите по въпроса - свиркай Hug

ооо Дуцка-муцка Flutter-залипсва ми вече-ще се видим в неделя нали? Wink
Е, може ли без мен #Silly

# 777
Сложихме ги да спят и си тръгнахме.В момента, в който се качих в колата си представих всички как спят, а като се събудят пак са си там в този състав,пак старата програма,пак едно и също за тези сладури.Толкова се сговних,че още ми държи.
Но,няма начин Cry
Цитат

Напълно споделям мнението ти...сдържах се да не пиша,но като видях че ти си го написала и се отпущих!И само като си помисля,че този дом е светът за тях и немогат никъде другаде да излязат...ох,направо е ужасно Cryпросто нямам думи да изразя какво е в душата ми Cry Мисля,мисля и като виждам,че това е  една система с която едва ли можем да се преборим... за да променим поне нещичко в техният живот:(

# 778
  • София/Осло
Момичета, днес беше страхотно!!!
Организацията ви беше перфектна, мили дами..Макар, че стоях малко заради моя калпазанин, мога определено да кажа, че се чувствах невероятно във вашата компания.
А и толкова много неща се донесоха....прото нямам думи за повече... Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 779
Момичета днес ходихме семейно до София Ленд и предадохме 2 торби с дрешки за дечицата. Сърдечно ви благодаря за перфектната организация Hug
Бих искала ако може по някакъв начин да помогна и с нещо друго. Ако може да съм от полза и да се включа в тези акции, ще съм ви много благодарна Hug

Общи условия

Активация на акаунт