"Движение на българските майки"

• 85 674
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 795
  • sofia
Роси,четох за мартеничките в "детския" форум,идеята ти да се говори с учителките на децата ни в детските градини/училища и децата де направят мартенички за други деца  е много яка Heart Eyes
Като тръгне на градина следващата седмица мойта щерка ще го споделя с "госпожите"

да,непременно,защото миналата година от 12 СОУ събраха много.
скоро ще пишем и за мартениците,още не сме говорили за това Sad

# 796

П.п. Вижте ми подписа Blush
Hug Praynig newsm51 smile3501
много се радвам и стискам палци-леко бременеене и целувки на малката "кака" Wink

# 797
  • София/Осло
Роси, моя големия учи в 12-тоСОУ, така че може да се организира и там нещо.Учителката им е страшно точна.

# 798
чудя се аз какво ми липсва-и сега се сетих-ами Ивет се спотайва Crazy-айде мацка,давай новини за ай-малките сладури-как ме е яд ,че нямаш фотоапарат-следващия път ще ти дам моя на заем-Алекс съм го виждала на кръщенето-сигурно сега е пораснал много Hug
айде идвай да разказваш  bouquet

# 799
  • sofia
Роси, моя големия учи в 12-тоСОУ, така че може да се организира и там нещо.Учителката им е страшно точна.

ami az tam s klasnata na moia sin si kontaktuvam i tia gi organizira.Toi e v 6 klas..........
shte govorim,neka samo reshim kolko martenizti i za kade.A do sega ne sme govorili po mejdu nas  si.Iskah v nedelia ama nali vidia kakvo beshe Laughing

# 800
Не се потайвам, въх!  Sunglasses Писах в клюкарника малък отчет, ама тук не съм се разписвала. Занесохме всичко в Люлин веднага след акцията. Но минахме в птичи полет, щото бързахме и за други срещи и занимания. Бебочковците са добре, мамите бяха усмихнати. Разпределихме им по равно от всичко - по малко храна, памперси, бебешка храна, по два пуловера на мамите, сапуни, прах за пране. Със сигурност забравям нещо, ама ми е спечен мозъка.
Останалия багаж за Роман (главно бебешки дрешки и козметика)е в колата и чака 18-ти, когато ще се носим натам с голямо вълнение. Малко се притеснявам, че ще сме с кола на такъв дълъг път, а не с влака, ама ще се молим всичко да е наред. Също така покрай акцията две мами ни даряват количките си, както и едно коритце.
Абе думи нямам, супер са всички мами.   bouquet
А снимки скоро пусках и на Алекс, и на Мишел - нали ги снимах с камерата и извадих снимки оттам - скорошни са, от 31.12. Не ми е проблем да ги снимам с камерата, но после ми отнема доста повече време да ги обработя, пък и качеството е съвсем различно - далеч по-кофти. Оф, все обмисляме кога ще е следващото закупуване на апарат.
Ето последните снимки от 31.12.05:
http://community.webshots.com/album/311759415Qnyauk
http://community.webshots.com/album/291365936ynfqFH/1

Кика, честито!!!!! Леко бременеене! Хубава изненада!  Simple Smile

# 801
П.п. Вижте ми подписа Blush
Честито Hug
Леко бременеене и още по-леко раждане Heart Eyes

# 802
Кика, честито и от мен! Hug Пожелавам ти безпроблемно бременеене!  bouquet

# 803
Здравейте!

Бих искала да ви помоля,да погледнете тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74326.0

И ако можете,да помогнете на това българско семейство.

Благодаря  bouquet

# 804
Включвам се да кажа, че преди малко се прибирам и намирам колета на Ани от Варна. Много хубави неща е изпратила! Peace Част от тях са и чисто нови. Само, че са много летни, затова ги отделям в единия край и като се позатопли ще ги мислим, че сега е все още стуууд.  cold

Ани, благодаря ти, мила.......като ги разпределим нещата ти, ще те уведомя лично за къде ще отидат! Hug

# 805
  • sofia
Здравейте!

Бих искала да ви помоля,да погледнете тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74326.0

И ако можете,да помогнете на това българско семейство.

Благодаря  bouquet

видях го,мерси

# 806
в събота към 14 часа ще ходя до Доганово-за сега с Весето и неин приятел евентуално-ако има желаещи-моля Hug

# 807
в събота към 14 часа ще ходя до Доганово-за сега с Весето и неин приятел евентуално-ако има желаещи-моля Hug

За къде без Весето? tooth tooth tooth
Ети, а зимната обстановка? Има ли вероятност ходенето ни да отпадне!? no cry

Стискам палци утре Роси и компания да стигнат и да се приберат от Перник безпроблемно, че времето е кофти! cold

# 808
Няма ли някой да каже как мина в Перник?! Rolling Eyes

Днес моя приятел, който утре ще дойде евентуално до Доганово (може би ще вземе и още един човек) ми донесе няколко пълни плика с дрехи и играчки. Каза, че като се затопли, ще има възможност да извади още дрешки. Аз поразгледах отгоре, отгоре...харесаха ми нещата, и играчките свежи! Party
Каза също, че тези дни ще говори с негов познат, който има хотел...ще го моли за спалното бельо, там го сменяли честичко....няма да е ново, но пък ще е чисто и запазено!? Grinning Ще ни свърши работа, нали? Аз го мислех за Трън?! Thinking

Това е...нямам търпение да дойде утре - не съм ходила в Доганово от 2 месеца, даже и малко повече! ooooh!

# 809
  • sofia
ще решим каде ще ги носим, ти само ги сортирай Rolling Eyes

ми,днес без проблем беше ходенето в Перник.Влязохме по всички групи,големите най-много се зарадваха.Пяха,играха,репетираха за Баба Марта Laughing
Ники се похвали с нов часовник и ме пита " коя е тая кака с бялата коса?"Демек Танчето Party

бебоците са страшни сладури.Намачкахме ги здраво,Танчето даже си припомни как се храни бебе GrinningХубавото е,че 3 дечица до няколко дни ще са в семейства и вече ще си имат  родители.
Лошото е,че имат 3 нови новородени, 2 от които са с доста увреждания.И едн сладур Найден,на няма и месец,който е намерен на улицата в плик.Добре е детенце,много е сладък.Нито едно не е ромче........

Само ще кажа,че си имахме и компания-БТВ .Снимха доста и се надявам да покажат повечето бебета,толкова са готини всички.

Не ми се пишат други неща,тежко е и не искам да натоварвам другите.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт