"Движение на българските майки"

• 85 673
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 810
Моми4ета,преди малко се видях с таткото на малкия Иванчо от с.Гъмзово.
дадох на човека пликовете/чувала/ и съм много щастлива.Радвам се 4е успях да помогна поне малко-макър и само с дешки и малко играчки Grinning

Не мога да ви опиша,щастието което видях в о4ите на този човек.Просто нямам думи....
Благодаря ви 4е се отзовахте за помощ Hug

Ще ми бъде приятно да ви помагам от време на време с каквото мога Grinning
Аз самата знам какво е да изпаднеш в трудно положение.Миналият месец се наложи да търся помощ от моми4етата в декемврийската тема SadЗа което съм безкрайно благодарна,че ни помогнаха  bouquet

Моля ви дайте ми някакъв адрес,на който да мога да изпратя колет Wink

# 811
за ходенето в Перник... Sad-нямам думи-колкото радостна от стрещата с тези душички,толкова и депресирана бях след това Cry-мам снимки,ама не знам дали е уместно да ги пускам тук Embarassed
не спах почти цяла нощ-не може да няма начин да се изиска разрешение от "майката" на бебето с хидроцифалия-то тва не е майка де-ама тва е друга тема #2gunfire-не може да не може!!!ако трябва ще я намерим и ще я заставим да подпише баси #Cussing out-и без тва й е все тая!
най-ме вбесява безсилието-тогава разбирам що съм се родила жена-щото ако бях мъж-щях да бия,да бия,да бия!
ох....и да се ядосвам тука-няма смисъл!айде да не утежняваме сървъра с празни приказки Crazy
а наче..толкова бяха сладки и по-големите с които може да си контактуваш вече-как само идват да се гушкат и се карат кой да е първи Cry и онези мъниците...дето....като го видях тоя малкия Марти,като плачеше и една такава сълзичка му беше застанала на бузката...и... Crazy-
   добре е поне ,че 2 деца ги осиновяват-стискам палци другият път да ни кажат за повече
кога отиваме пак? Praynig

# 812
  • sofia
Йоанче,на кого да пратеш колет newsm78
нали ги пращаме в Гъмзоно от тук

# 813
Лавендер,мисалта ми бе как мога да ви пратя на вас дрехи Winkза домовете.

# 814
  • sofia
Лавендер,мисалта ми бе как мога да ви пратя на вас дрехи Winkза домовете.

а защо не се организирате във Видинско по домовете.
ще ти пишо подробно-по-късно Wink

# 815
  • София
А това http://rozali.com/events.php?l=a&p=568 кой ли го е пускал?

# 816
# 817
При последното ни ходене в Доганово, ми направи впечатление, че повечето деца са с якета...или силно раздърпани, или много стари, или не техен размер...просто неподходящи!
След обстоен преглед на целия багаж вкъщи, който е стоварен Crazy установих, че има дарени няколко якенца, но те за кой по-напред!? Cry

Затова, ако имате якета, от които нямате нужда, запазени и чисти, както и подходящи за възрастите между 7 и 18 години, моля свържете се с мен на лични, за да се уговорим допълнително!

Предварително благодаря!  bouquet

# 818
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ще гледам да разровя за якета, но незнам дали ще успеем в сряда или ще остане за събота и неделя. Ако намеря нещо ще го дам на Роси веднага.

# 819
  • sofia
Ще гледам да разровя за якета, но незнам дали ще успеем в сряда или ще остане за събота и неделя. Ако намеря нещо ще го дам на Роси веднага.

Hug

сега е време да кажа,че събираме мартеницки за няколко дома.В някои ще ги занесем, а в друге ще пратим по пощата.
умувахме,трябват около 500 .

ще кажемкак ще ги събираме Wink

# 820
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Става ли да събера тези, които са ми подарявани и неотваряни от минали години?

# 821
  • sofia
Става ли да събера тези, които са ми подарявани и неотваряни от минали години?

става да Wink

# 822

Hug

сега е време да кажа,че събираме мартеницки за няколко дома.В някои ще ги занесем, а в друге ще пратим по пощата.
умувахме,трябват около 500 .

ще кажемкак ще ги събираме Wink

Аз вече давам напътствия на лични! Laughing
Нека мамите, които имат желание да ми пишат на лични кои райони са им удобни, за да когато купят мартеничките се видим, и ми ги предадат! Peace
Намислила съм да направя 3-4 срещи, в различни краища на София и на който където му е удобно, за да не разкарваме никого.....вече има желаещи, които ми писаха, очаквам още! Party  Praynig

Роси, мисля така е добър вариант?! Аз поемам мартениците, ти си отдъхни малко, че и ти душа носиш! Hug

Отивам да ти отделя от чувалите играчките, за да направо ги вземеш, когато идваш! И нали знаеш, едно позвъняване преди да тръгнеш за насам, ти гарантира дядо ми да те чака пред пътната врата, когато и да дойдеш! hahaha hahaha hahaha

# 823
  • sofia
Vese,davay adresite v moia raion,niama smisal da se razmotavash iz tziala Sofia.........
az si pochivam Grinning
abe,diado ti triabva portierska zaplata da poluchava ot nas Twisted Evil

# 824
Vese,davay adresite v moia raion,niama smisal da se razmotavash iz tziala Sofia.........
az si pochivam Grinning
abe,diado ti triabva portierska zaplata da poluchava ot nas Twisted Evil

Хахаха, на него му е готино да ви чака, още повече му е кеф да качва и снася кашончета! Peace
Марина нали не я е виждал явно, и като е идвала да взима нещата за акцията, тайно й е записал номера на колата, да не би да отмъкне дрешките и играчките на децата и да изчезне безследно! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт