"Движение на българските майки"

• 85 635
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Бла тез от Доганово к'о правят с тез дрехи ве. Мариета подари яке на Карамфил. Аз занесох 2 якета (мъжки), 3 палта и зимен шлифер (дамски). Верно не са нови, ама не са и парцали. Гледах под леглото, и май има още 2 палта, ама трее се чекне.

# 826
  • sofia
Бла тез от Доганово к'о правят с тез дрехи ве. Мариета подари яке на Карамфил. Аз занесох 2 якета (мъжки), 3 палта и зимен шлифер (дамски). Верно не са нови, ама не са и парцали. Гледах под леглото, и май има още 2 палта, ама трее се чекне.

60 деца са,по едно ново да са имали и само него да с носили  newsm78 е нормално да са се позахабили.
аз вече нямам якета,и сина ми остана с две Sad
ми,колкото можем ще им занесем.

# 827

60 деца са,по едно ново да са имали и само него да с носили  newsm78 е нормално да са се позахабили.

Да, само да видим кога ще успеем да стигнем до там! Thinking Чак на 1 март ли? newsm78

# 828
  • sofia

надявам се и преди 1 ви да отидем.Искам да видя как върви ремонта за да мислим обзавеждането newsm78

Да, само да видим кога ще успеем да стигнем до там! Thinking Чак на 1 март ли? newsm78

# 829
Аз също   се включвам  за мартеничките и съм казала  на доста хора . Надявам се да се съберат повечко.
Живея в центъра,на много ключово място,така че  някои мами които искат да оставят  мартенички могат да ми пишат на лични ще кажа адреса и тел.,а Luminosa, ако икаш пиши ми ако мога и аз да поема част от срещите Wink Роси и другите момичета също.  Ако мога да помогна съм насреща  Grinning
Ще разпитам и за якета ,щото аз каквото имах го дадох на последната акция newsm78

# 830
  • sofia
Момичета,имайте готовност петък вечер да се виждаме.
Идеята е да се черпим лекичко и да съгласуваме туй-онуй Crazy

Около 19.00 ч.,но ще кажа допъмнително къде

# 831
Момичета,имайте готовност петък вечер да се виждаме.
Идеята е да се черпим лекичко и да съгласуваме туй-онуй Crazy

Около 19.00 ч.,но ще кажа допъмнително къде
хайдееееее-чакам с нетърпение Hug Heart Eyes

# 832
  • sofia
abe,ia kaji nekoe hubavo krachme v tzentara????????Da ne e Iafata!!!!!!!!!!!!!!!!

# 833
  • sofia
Искате ли пицария Виктория  newsm78
На Ив.Асен,или на Руски newsm78

# 834
  • Sofia
 Аз мисля да направя мартенички, а и ще посъбера от тук от там Laughing
Веси, дядо ти ме е виждал като идвахме у вас да описваме нещата за  базара, но сигурно е забравил човека (много са готини  дядо ти и баба ти).
Сега съм на Пампорово(с компютъра Wink  ), така че следя темата. В петък се връщаме и ще дойда на срещата,  Peace може малко да позакъснея...  Rolling Eyes

# 835
  • sofia
о ,скиорката Hug
ще се видим в петък Wink

днес взех ot dezyq martenitzi i iaketa.

Кажете сега,на Дунчев ли да ги дам или на кои деца точно  newsm78

# 836
о ,скиорката Hug
ще се видим в петък Wink

днес взех ot dezyq martenitzi i iaketa.

Кажете сега,на Дунчев ли да ги дам или на кои деца точно  newsm78

Роси, преди време Ели и Дани бяха казали, че подобни неща да даваме директно на децата, защото не винаги всичко стигало до тях! Close Май не визираха  Дунчев, по-скоро лелите! newsm78 Така, че най-добре на децата, ама на кои? Thinking Със сигурност, ако има подходящо за Роси - тя има нужда! Госпожата я върна 3 пъти да се облече, за да дойде с нас до парка...даже си помислих, че това дете няма яке! Sick Накрая се появи с едно опърпано, дето ръкавите й бяха два пъти по-дълги от ръцете! ooooh!

Маринче, дядо ми те бърка от време на време с Линда! Laughing Laughing Laughing

А за срещата... Whistling...по принцип май трябва да съм на работа, но ако ще се обсъжда нещо важно, може би ще успея да не ходя, ама кажете отсега! Tired

# 837
  • sofia
ако утре не ходя в Доганово ще се виждам с Дунчев в София.
На като се ходи на 1.03 трябва сериозно до проверим децата-какво имат и какво не.Защото повечето стари неща сме носили,много малко са чисто новите.От друга страна какво са 30 чифта чорапи и 100 чифта гащи за деца,които си имат само по 2-3 броя.

Ще им влезем по стаите и ще преровим гардеробите.

за петък е сигурно.1.Имаме нещо като първи Р.Ден ;-)2.Да обсъдим някои неща-ходенията по 1 март,къде и т.н.Къде какво ще правим идните месеци....................Такива неща скъпа Hug

# 838
  • София
здравейте,
искам и аз с нещичко да помогна на семейството в с. Гъмзово. Имат 1 кутия Нан /за няколко месеца/ и по малко памперси от мен.
Само дано се съгласят да дават АМ на бебенцето Praynig
Проблем ми е излизането - така че ако има някоя от вас от Младост - пишете ми на лични моля, или пък да се разберем за събота/неделя за някъде из центъра?
лека вечер Simple Smile

# 839
  • sofia
здравейте,
искам и аз с нещичко да помогна на семейството в с. Гъмзово. Имат 1 кутия Нан /за няколко месеца/ и по малко памперси от мен.
Само дано се съгласят да дават АМ на бебенцето Praynig
Проблем ми е излизането - така че ако има някоя от вас от Младост - пишете ми на лични моля, или пък да се разберем за събота/неделя за някъде из центъра?
лека вечер Simple Smile

Мерилин ще види постинга ти и ще ти се обади сигурно Wink

Общи условия

Активация на акаунт