"Движение на българските майки"

• 85 633
  • 1 310
  •   2
Отговори
# 840
Бройте ме и мен за срещата Sunglasses
Ще се опитам да направя мартенички за ръцете, то не че е сложно, но моя хубостник не ми дава възможност да правя такива неща. Всичко пипа. Но ще се пробвам Wink

# 841
ако утре не ходя в Доганово ще се виждам с Дунчев в София.
На като се ходи на 1.03 трябва сериозно до проверим децата-какво имат и какво не.Защото повечето стари неща сме носили,много малко са чисто новите.От друга страна какво са 30 чифта чорапи и 100 чифта гащи за деца,които си имат само по 2-3 броя.

Ще им влезем по стаите и ще преровим гардеробите.

за петък е сигурно.1.Имаме нещо като първи Р.Ден ;-)2.Да обсъдим някои неща-ходенията по 1 март,къде и т.н.Къде какво ще правим идните месеци....................Такива неща скъпа Hug

Ми ще пробвам да дойда, тоест ще направя всичко възможно...но не зависи много от мен! Rolling Eyes За 1.03. ме бройте със сигурност, даже вероятно може би и моя приятел Дани ще дойде, но не е сигурен за момента - пък и ако има място за него! Той също ще изнамери мартенички! Peace
А Мариета обсъждахме един Великденски базар, така че може би и това ще ви е тема на разговор! Laughing Знаете ми позициите, аз съм все "ЗА"! Peace
Ох, дано успея да дойда! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 842
здравейте,
искам и аз с нещичко да помогна на семейството в с. Гъмзово. Имат 1 кутия Нан /за няколко месеца/ и по малко памперси от мен.
Само дано се съгласят да дават АМ на бебенцето Praynig
Проблем ми е излизането - така че ако има някоя от вас от Младост - пишете ми на лични моля, или пък да се разберем за събота/неделя за някъде из центъра?
лека вечер Simple Smile
ето обаждам се-аз работя в младост 4-удобно ли ти е? или кажи къде да мина-няма проблем-с колата съм Hug-утре съм от към 2-до 20 вечерта
Роси,няма проблем за пицарията-обаче е петък-трябва предварително места ooooh!

# 843
  • sofia
da be znam,shte napravia rezervatzia utre.

Na Ruski ,da e po v tzentara i udobno za vsichki.

19.00h.

za sega sme :
az,meri,ti,Vesi,Ivet,Geri,Marina,Duci-8 sigurni

chakam Tania ,Milena,Eva..........
Abe,shte zapazia za 15 choveka newsm78

# 844
da be znam,shte napravia rezervatzia utre.

Na Ruski ,da e po v tzentara i udobno za vsichki.

19.00h.

za sega sme :
az,meri,ti,Vesi,Ivet,Geri,Marina,Duci-8 sigurni

chakam Tania ,Milena,Eva..........
Abe,shte zapazia za 15 choveka newsm78

Роси, утре ще знам със сигурност дали ще успея да дойда в петък! Rolling Eyes

# 845
  • София
Роси ша дода

Моля те, утре  кажи на Дунчев да погледне адреса на сайта дет го напраих преди 2м, все нямам време да отида до тях или поне да звънна  Embarassed

http://www.zdrasti.net/staff/Doganovo/

Там ще е временно докато измисля домейн

# 846
  • sofia
Роси ша дода

Моля те, утре  кажи на Дунчев да погледне адреса на сайта дет го напраих преди 2м, все нямам време да отида до тях или поне да звънна  Embarassed

http://www.zdrasti.net/staff/Doganovo/

Там ще е временно докато измисля домейн

ok Tanche!!

# 847
Утре и аз ще се запиша с мартенички за ръце. Да ви кажа нещо полезно, ако не сте се сетили - в магазинчетата за прежди, мъниста, конци и пр. се продават готови мартеничкови шнурчета - по 10-на и повече метра. Струват 3-5 лева или там някъде. Днес ще отида да видя дали вече са се появили, ще ги нарежа довечера и, ето ви мартенички за 100 - тина (че и повече)  Simple Smile ръчички.

Иначе, за 1-ви март (дай Боже Ивана да е здрава Praynig) съм на линия. Цял ден ще ми върви на детски тържества Laughing - вечерта и щерката ще има в яслата Joy
Но пък така ми се слушат детски песнички и ми се връзват мартенички на детски ръчички....

# 848
Утре и аз ще се запиша с мартенички за ръце. Да ви кажа нещо полезно, ако не сте се сетили - в магазинчетата за прежди, мъниста, конци и пр. се продават готови мартеничкови шнурчета - по 10-на и повече метра. Струват 3-5 лева или там някъде. Днес ще отида да видя дали вече са се появили, ще ги нарежа довечера и, ето ви мартенички за 100 - тина (че и повече)  Simple Smile ръчички.

Иначе, за 1-ви март (дай Боже Ивана да е здрава Praynig) съм на линия. Цял ден ще ми върви на детски тържества Laughing - вечерта и щерката ще има в яслата Joy
Но пък така ми се слушат детски песнички и ми се връзват мартенички на детски ръчички....
близо до нас на ул.симеон има страхотен магазин с 1000 джунджурийки за правене на маренички ама-аз съм от кръжока"ръцете ми пречат" Embarassed-ако някой има по-оправен-ще дам координати или мога направо да купя материали Embarassed Hug

# 849

близо до нас на ул.симеон има страхотен магазин с 1000 джунджурийки за правене на маренички ама-аз съм от кръжока"ръцете ми пречат" Embarassed-ако някой има по-оправен-ще дам координати или мога направо да купя материали Embarassed Hug

За теб знаем! Whistling Всички видяхме как ръцети ти пречат, когато правихме картичките! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ети, занесе ли бебешкото? newsm78

Чакай да ти драсна едно лично, че тук Танчето ще ми се кара, че спамя! Blush Blush Blush

# 850
Ети, занесе ли бебешкото? newsm78

Чакай да ти драсна едно лично, че тук Танчето ще ми се кара, че спамя! Blush Blush Blush
точно тва щях да кажа-спамиш яко hahaha-занесох го много ясно bowuu-ай чакам си бележката Heart Eyes

# 851
  • София
Офф: Весе ша та оскубя Simple Smile Поне има к'о да скубя  Laughing

# 852
Я са ми кажете къде точно е таз пицария Виктория на Руски и къде може там да се паркира.  Sunglasses

# 853
  • sofia
Я са ми кажете къде точно е таз пицария Виктория на Руски и къде може там да се паркира.  Sunglasses

до Военният клуб

# 854
  • sofia
резервацията е готова Wink

19.00ч ,на мое име е резервацията.

между военният клуб и Червило е пицарията Hug

Общи условия

Активация на акаунт