"Движение на българските майки"

• 85 638
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 855
резервацията е готова Wink

19.00ч ,на мое име е резервацията.

между военният клуб и Червило е пицарията Hug
след като утре ще ходим в дома сутринта-значи съм втора смяна-тоест до 8 на работа-така ,че ще закъснея-ще ме изчакате нали? Praynig Embarassed Praynig Hug

# 856
Имам чисто нов комплект - горни дрешки за изписване не е ползван, само е изпран и е подходящ за това студено време , жълт якенце, долнище , ръкавички и буйки, но няма пелена. Нямям възможност да го донеса до Тина Киркова , защото детенце е след операция и не е за извеждане навън , когато е студено. Ако някой има възможност да мине да го вземе от къщи - живея близо до Военна болница. Ще се радвам да бъда от полза

# 857
 Роси, утре и аз ще дойда! newsm44 newsm44 newsm44 Само, че вероятно и аз ще закъснея малко. newsm53

Айде, утре ще се видим! smile3521

# 858
  • София
Идята за кинкалериите не беше никак лоша. Вижте аз какво купих:

Дебелата връзка е 0.20лв/м, а малките са по 0.12 и 0.13лв/м.
Взех и едни дървени топчета (мъниста), с които да се ограничават гривните.

# 859
Момичета, дали изобщо ще има смисъл да правим мартенички наше производство?! Thinking В смисъл такъв, че само от мамите, с които в момента поддържам контакти, ще насъбера мнооого. Утре ще се видя с една от тях, а в понеделник сформирам мини среща за раннобудните, защото в 11 часа имам лекция при един крокозъбъл! ooooh!
Няколко колета с мартенички очаквам и от извън София! Peace

Офф...Танче, утре ще можеш да ме наскубеш както си поискаш...но защо си останала с впечатлението, че има какво да скубеш?! newsm78 newsm78 newsm78

# 860
Танче, не смятам добра идея това с топчетата.
Да вземат да ги изядат децата newsm78 Не се знае в кой дом ще попаднат. Или се знае Rolling Eyes

# 861
Танче, не смятам добра идея това с топчетата.
Да вземат да ги изядат децата newsm78 Не се знае в кой дом ще попаднат. Или се знае Rolling Eyes

Дуци, аз мисля лично да ги сортирам! Peace
Само трябва да ми дадете точните адреси на домовете...мисля, че сама мога да се справя с изпращането! Party

По куриер ли ще ги пращаме или по обикновената поща? Thinking Май първото е по-сигурно? newsm78

# 862
  • София
Знам ли Весе, зян няма да отидат мартеничките. Домове колкото искаш.
Сега в отчетни, помолих мамите от Надежда са включат в една трудова терапия.

# 863
  • sofia
ето,улеснявам те веднага Crazy
1.Перник-0-5 год.
   60 деца,40 персонал
2.Дрен-3-7год.
  35 деца,25 персонал
3. Доганово-6-18 год.
   65 деца,около 25 персонал,но не съм сигурна Embarassed
4.София,училището за незрящи-200 деца до 18 год.Персонал-ще питам

по пощата

1.Лесичово-3-7 год.
 30 деца,15 персонал,но и тук ще питам Wink

2.Широка Лъка-0-3 год.
около 20 деца и 15 персонал

3.Трън-7-18 год.
  40 деца,20 персонал

Весе,виж колко са до момента,имам още домове където можем да пратим  сме пращали Wink
аз имам около 30 мартенички.Добре е да ги съберем утре  Wink

# 864
ето,улеснявам те веднага Crazy
1.Перник-0-5 год.
   60 деца,40 персонал
2.Дрен-3-7год.
  35 деца,25 персонал
3. Доганово-6-18 год.
   65 деца,около 25 персонал,но не съм сигурна Embarassed
4.София,училището за незрящи-200 деца до 18 год.Персонал-ще питам

по пощата

1.Лесичово-3-7 год.
 30 деца,15 персонал,но и тук ще питам Wink

2.Широка Лъка-0-3 год.
около 20 деца и 15 персонал

3.Трън-7-18 год.
  40 деца,20 персонал

Весе,виж колко са до момента,имам още домове където можем да пратим  сме пращали Wink
аз имам около 30 мартенички.Добре е да ги съберем утре  Wink

Роси, не мога да сколасам до утре! Rolling Eyes
Имам срещи за в събота, както и през седмицата...ще гледам да съм приключила със събирането до четвъртък, за да в петък пусна всичко...или най-късно в понеделник! Confused
Иначе за утре...преди срещата имам среща с няколко мами...и както писах очаквам мартенички от Пловдив и Варна! Peace
Но мисля, че първите, които съберем можем да изпратим по домовете...защото за местата, където ще ходим лично не ни трябват толкова предварително, нали?
Очаквам и от мой приятел включване! Peace

Сега ми хрумна една идейка.......дали да се обадя на жената от базара, предполагам, че сте се запознали на акцията с нея?! Може и да я поканя на 1.03. с нас? Какво ще кажете? Тя има голямо желание да помага, но не знам това дали се отнася и за ходенето по домовете!? Thinking

Изчислих поне 590 мартенички, но без персонала в училището за незрящи! #Crazy

Егати, някой да знае магазинче за мартеничкови материали, в центъра...пък събота и неделя ще плетем вкъщи! Hug

Сега ще звънна на Ети, тя беше писала, че има, но няма кой да прави! Sick

# 865
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Материали за мартеници продават в магазините за прежди в бившия Търговски дом на бул. Витошка и ул. Алабин.

# 866
  • sofia
не бе мила Laughing,който има да носи,да ги носи утре Wink,пък аз утре ще ти връча един списък по който ти ще  пращаш като му дойде времето.Ъндърдтенд newsm78

не включвай персонала в Надежда,сетих се за Медвен.Там трябва да пратим непременно!!
вземи я жената,утре ще направим разпределението на колите за 1 март.

Марч се беше обадила за мартенички, а и аз още не съм купувала Embarassed

# 867
  • sofia
Материали за мартеници продават в магазините за прежди в бившия Търговски дом на бул. Витошка и ул. Алабин.

днес дадох якетат ти на Дунчев за Доганово Hug

# 868
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Няма нужда да ми казваш на кой и кога си ги предала, ИМАМ ТИ ДОВЕРИЕ  Blush

Братовчедка ми си купува материали и прави мартеници, ако искаш ще я питам за по-близко място където продават материали?

# 869
  • София
Аз мога да взема от тези ширитчета, които съм снимала.

Общи условия

Активация на акаунт