Приказки,смях и веселба-ЯНУАРСКАТА дружинка е това !!!

• 9 704
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Уф, аре и аз да се оплача. До сега се опитвах да завържа разговор по кю-то с една колежка, която не е бременна, няма деца и няма постоянен приятел... и установих, че просто няма за какво да си говорим.  Confused Аз ли затъпях, що ли  Thinking Най-кофтито е, че тя ми се скри, а аз я виждам от мойто кю, че е invisible.

# 196
Здравейте и от мен - аз най-накрая се завърнах! Ех, хубаво си е при мама.........
Още не съм ви чела, така че сега почвам - надявам се да не съм изпуснала нещо интересно - ама вие много сте изписали, бе - за 5 дни 3 теми почти!

sasha_gbg, и аз онзи ден като бяхме при педито си поисках направление за изследване на изпражненията на малката, защото от край време има слуз и остра кисела миризма.

Аз пък още не съм ходила на гинеколог (за мой срам); а пък вече се сдобих и с цикъл (а пък кърмя)........

Момичета, като ви чета мерките на децата, и почвам да се притеснявам за моето кюфте: онзи ден (на 3 1/2 месеца) беше 6,770 кг и 63 см. Не е ли много? Четох някъде, че на годинката детето трябва да си утрои кг от раждането, т.е. моето трябва да е 8,220кг. Въобще не се втелясвам в тия цифри, ама все пак, това означава, че за оставащите 8 1/2 месеца трябва да качим общо 1,450кг! Е как да го спра детето да яде! Не ми се мисли като почнем захранването! По тоя повод, мислех да почвам с каша (оризова), ама ме посъветваха, че от нея малката още повече щяла да надебелее, та май ще се ориентирам към пюретата.....

# 197
не Нимче, и аз установих че разговора ми с нераждали или небременни не върви. Мисля че е временно.
Аз пък да се похваля днес с мъжо ходихме на Карибски пирати и естествено нашия не искал да яде от шишето от друг и чак като се прибрахме свърши тая работа

# 198
  • София
Горкият! Беше ли посинял от рев и глад? Абе филмът готин ли е? Че втората част малко ме разочарова...

# 199
  • Русе
Здравейте, майчета  Hug
Днес /вече вчера/ бяхме на една дълга и приятна разходка с малката Дени.  Празнувахме именния ден на един Кирилчо и се забавлявахме. Дори видяхме и абитуриенти и ми стана малко криво, защото моят бал беше на 25.05. преди 12 години  #Crazy Но, какво да се прави....такъв е животът  Sad Със следващата снимка позравявам Норчето и всички майки, които се тревожат, че дечицата им спят така:
[img/]http://images17.snimka.bg/002950547.jpg[=img]

# 200
  • Русе
Айде пак, че отдавна не съм качвала снимка и съм забравила как става  Blush

# 201
Горкият! Беше ли посинял от рев и глад? Абе филмът готин ли е? Че втората част малко ме разочарова...

беше се омаломощил и май се унасяше а Петър вика: Да не сте го упоили с нещо  smile3532

Филма ме изкефи ама аз съм си фен на всичките епизоди така че съм пристрасна  Peace Киара ме дразни ама се трае... той и Орландо за мен си остава единствено с ролята на елфа във Властелина.... но ме кефят ефектите, хумора и естествено Деп  smile3521

Sasha дано с малката ти душичка всичко да е наред  Praynig

# 202
и аз да си покажа снимката за колекцията "Бебето спи"
Наско тук е на 1,5/2 месеца и се е наял
http://images13.snimka.bg/002132387-big.jpg

# 203
Oлелее,тука тая нощ ни отнесе-вчтър ,дъжд като изведро и страхотни гръмотевици.А вчера каква жега беше  Rolling Eyes

# 204
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114136&photo=110
аз имам само това за спящите бебета.........моя нещо много културно спи
Еййййй това време не спря да вали бе.................вече сериозно ме хваща депресията като видя дъжд................а вчера така добре се разходихме

# 205
  • София
Симона пък редовно спи така в ръцете ми след като се е изтощила от рев. Който е идвал на форумска среща знае за какво говоря.  Sunglasses

# 206
Oлелее,тука тая нощ ни отнесе-вчтър ,дъжд като изведро и страхотни гръмотевици.А вчера каква жега беше  Rolling Eyes
При нас беше така от 7,00 до преди малко. Аз си мирам от страх, когато има гръмотевици, а малкият си се кефеше и хич не му пукаше.

# 207
А тук е слънчево  Grinning

# 208

bash

Нимски,не се притеснявай това е временно, в момента твоя живот е Саймъна и затова така се получава. Какъвто и разговор да проведеш нещата все се свеждат до нея Heart Eyes
Вчера бяхме на едно гости и за пореден път забелязаха, че Ая си държи главата наляво, просто я килва и не може да я изправи. Вече прави впечетление и на другите. Като гледа в страни е ок, но опита ли се да погледне лице в лице и й пада на ляво. Мен това не ме тревожеше до скоро, но не е ли време вече да може да си я държи абсолютно права newsm78
И още нещо да ви попитам - вашите бебчовци правят ли опити да се надигат като за коремни преси? Ая не прави нищо такова, а едно педи каза че трябва да прави така и това е белег за нормално развитие...

# 209
Стилиянчик, Любо прави, направо коремни преси са си това, главата му дълго време е повдигната и е подпрян на кръстчето само, но той е много жилав (според ортопеда и педито). Може би на Ая и трябва още малко време.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт