Приказки,смях и веселба-ЯНУАРСКАТА дружинка е това !!!

• 9 709
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
Svetlana& ,не си ни подплашила  Peace
Благодаря за инфото!
Снимките от последната среща са чудесни!Много сладки бебета!
Ивонска,мъжа ми каза,че нашите бебета си приличат Rolling Eyes

# 61
Здравейте, страхотни снимки. супер сте. Да се похваля и аз днес Пухкавел за първи път го сложих по корем, защото все ми казват " слагай го слагай го така ще му закрепне вратлето и по лесно ще се научи да се обръща", а то какво още от първия път се обърна. взе и да му харесва и го тренирахме това упражнение 5 пъти да можем утре да го покажем на татко. Сега остава да се научи от гръб по корем. за протокола 6.550 и 65 см. Яден всичко- и кърма и АМ а като стане на 4 месеца и половина бавно но славно ще започнем и пюретата

# 62
Снимките както винаги са показателни  newsm62 Кой пие вино, кой се напива... клетите деца. А на Стиляна не и стигнало та ходила и с колегите  Wine Glass Че и кара кола с дете...  smile3555 СтрахОтен пример  smile3532  не че на аватара си с тоя червен нос нямам вид на алкохоле...

Наско тая нощ пак имаше криза. Чудя се не е ли от стафилококите в носа - в сми дали има проблем с дишането и това да го буди, че и да пищи  newsm78. KayRenn, Оги също имаше стафилококи, какво стана?

# 63
Незнам за вашите деца,но Тошко страшно много си дере ушите.Тая сутрин имаше кръв на чаршафа,а в ушенцето за засъхнала.Досега му го чистих,даже видях от къде тече.Много си пипа ушите и вече сериозно почна да проявява мазохизъм.  newsm78

# 64
Незнам за вашите деца,но Тошко страшно много си дере ушите.Тая сутрин имаше кръв на чаршафа,а в ушенцето за засъхнала.Досега му го чистих,даже видях от къде тече.Много си пипа ушите и вече сериозно почна да проявява мазохизъм.  newsm78

малиии  Twisted Evil

# 65
  • София
Я кажи кака на колко ракийски си тука http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132919&photo=79
 newsm78
ПП. Да уточня че питам Стилияна Mr. Green

Тук е дооооооооооста показателно с разтрогването на годежа кой от кога е спасил... Я вижте тъщата и кажете с ръка на сърцето - Вие ще си дадете ли синчето???? Thinking

Нинище, ние не се харесваме, ние се обичаме, но ти в този МОЛ не би се класирала по логистични причини! Та за т'ва....

# 66
  • София
На снимката СтилИяна държи метла в ръката си, но с фото-шопа я е изтрила!!!!  Mr. Green

# 67
  • София

Жалко, че Ним и Цвета не дойдоха...

само те ли Crossing Arms
вече не се харесваме ли...

spoko Мисля другата седмица (само да се оправи чоглавото време) да джурнем една среща в Св. Троица или Заимов, тогава ще дойде нашето време, а от Кърджали ще ни пращат целувки и сълзи в капачки от ракия.  Joy Ако пък е лошо времето, сме в МОЛа, ама пак ще сме заедно!  Hug

Мими, това с ушето - защо не питаш педито? Може и нищо да не е, ама ако го боли ухото или му е влязло нещо и той така да го търка...  Thinking

# 68
  • София
Много ми е трудно да го кажа, но трябва да призная с ръка на сърцето, че Ивонска не е такъв дзвер, на какъвто прилича (това по повод темата за свекървата!)
Миналата седмица тя успокои Симона, когато беше изпаднала в поредния си пристъп на безутешен рев, а аз вече се чудех дали да не й туря една цена и да чакам някой да ме отърве от мъките!  ooooh!  Embarassed Embarassed Embarassed

... Пък... да ви кажа... много умение, търпение и добро сърце се изисква, за да успокоиш Симона, когато й се спи. Така че... Ако не бяхме ангажирани с Наско... но ние сме си дали сърцето и думата и това е, няма как.  bowuu  Simple Smile

# 69
  • София
Много ми е трудно да го кажа, но трябва да призная с ръка на сърцето, че Ивонска не е такъв дзвер, на какъвто прилича (това по повод темата за свекървата!)
Миналата седмица тя успокои Симона, когато беше изпаднала в поредния си пристъп на безутешен рев, а аз вече се чудех дали да не й туря една цена и да чакам някой да ме отърве от мъките!  ooooh!  Embarassed Embarassed Embarassed

... Пък... да ви кажа... много умение, търпение и добро сърце се изисква, за да успокоиш Симона, когато й се спи. Така че... Ако не бяхме ангажирани с Наско... но ние сме си дали сърцето и думата и това е, няма как.  bowuu  Simple Smile

Embarassed Blush Blush
Нищо, де, ние се сдобихме с екзотична красавица - капучиното на Лила!  bowuu Тя е мила млада дама с трапчинка и майка и е ме обича! Само с Дани трябва да се внимава...  Thinking Ама то... нищо де, ще замълчим - и ние не сме ангели... Peace

# 70
Гледам голям купон било вчера Grinningбраво на вас... Hug
Представям си хората наоколо как са се пулели като са ви видели..... Shocked

Тамън си мислех, че ще е хубаво времето днес, но ето на пак се задъни Sadще си седим вкъщи с Боилката и мама ще работи Confused

Да ви се похваля - миналата седмица си купих space bags - снощи напълних 2 и съм доволна - едната със спално бельо, другата с пуловери, става много компактно(особено завивките и възглавниците) и виждаш къде какво има....днес ще напълня още една с дрехите на малкия, които вече не носи(да отлежават за следваща употреба Grinning).....

# 71
Десичка, Ая беше 6,200 на 9.05 и 64 см Peace
Абе ние с Ивонска разтроганхме нещата в името на приятелството, щото ако се сродим стават едни други отношения Mr. GreenТака хубаво си пийваме, за к'во ни е роднинство Joy Joy Joy
Аре другата седмица и аз ще дойда, а за ВСИЧКИ мами от София - не, нямаме конкретен ден за срещи, следете темите и ще сте в час кога и къде Peace

# 72
  • София; Дружбето
Като гледам Маичка как се е втренчила в Дани, мисля че си пада повече по тъмнооки младежи Mr. Green Mr. Green А "нашия" заплют момък е станал много голямо момче, съвсем ни подмина и задмина Joy

# 73
Пък Ивоооооооооо, още не си заминала, а вече ми е мъчно smile3518

# 74
  • София
Пък Ивоооооооооо, още не си заминала, а вече ми е мъчно smile3518
Даже не съм отпочнала багажа.... Седя тук на пук на недостатъчното време и пълните чекмеджета на скрина....  Weary Не мога да отлепя гъза от стола пред компа. А тези дни и нет няма да имам, щото татито не е имал време да прекара жицата...
Боже, колко мъка има по този свят, Боже! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт