Приказки,смях и веселба-ЯНУАРСКАТА дружинка е това !!!

• 9 700
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
  • София
!Дано се окаже, че можем да се лекуваме с някой антибиотик през устата, че като си помисля за инжекции и системи ми призлява!
Боже! Ужасно.  Hug Дръж ни в течение....

# 31
  • София
Некои ги избива на поезия  Mr. Green

setakap, много гадно звучи това. Дано се оправите бързо и да не влизате в болница. Стискам палци.

# 32
  • София; Дружбето
setakap дано да минете с хапченца в къщи, надявам се да се лекува бъро и лесно това чудо Hug

# 33
  • София
setakap, дано се оправите лесно и без лежане в болницата!  Praynig

Лелее, колко ме е яд, че не дойдох днес! Направо ми иде да си охапя гъза от яд!  smile3515 Шош и Вики защитиха ли честта на ревящите бебета или бяха тихи и кротки в отсъствие на диригента Симона?  Laughing

# 34
  • София
setakap, дано се оправите лесно и без лежане в болницата!  Praynig

Лелее, колко ме е яд, че не дойдох днес! Направо ми иде да си охапя гъза от яд!  smile3515 Шош и Вики защитиха ли честта на ревящите бебета или бяха тихи и кротки в отсъствие на диригента Симона?  Laughing
Образцови бяха! bowuu bowuu Съжалявам...  Blush

# 35
Светле, много неприятно. Милото Дари, дано се размине с инжекциите и да се оправи възможно най-скоро  Praynig Praynig Praynig

# 36
утре ще има ли среща в мол-а или някъде другаде newsm78.вземете ни и нас,ние сме кротки,Дари само спи

# 37
и стискаме палци на нашата почти адашка Praynig

# 38
Светле ,дано ви се разминат инжекциите.  Praynig

# 39
  • София
Нас пак ни валя като отидох за Криси..  umbrella
Ама друго си е като се видим...  Peace Айде утре пак! Mr. Green
В МОЛа на Стамболийски  Hug

setakap,  Praynig

# 40
setakap,днес видях слуз в акото на малкия!Тъкмо се замислих дали е проблем и ето ти!Какво пишеш! Shocked
Сега трябва ли да се обаждам на лекар или трябва да изчакам,дали ще се повтори "явлението"? Thinking

# 41
Малееееееее сега се прибирам ( Митьо ме гледа накриво Mr. Green) Като си тръгнах от МОЛ-а ми звъннаха колеги от офиса и ходих на разпивка Blush Blush Пийнахме, хапнахме и колата не изгорЕ Peace Ивонске, телефонът ми пак беше в колата Crazy
Светле, дай и на друго място секрет - важно е да ти потвърдят резултатите. Успех Peace

# 42
setakap,днес видях слуз в акото на малкия!Тъкмо се замислих дали е проблем и ето ти!Какво пишеш! Shocked
Сега трябва ли да се обаждам на лекар или трябва да изчакам,дали ще се повтори "явлението"? Thinking

Аз се обадих веднага, но каква полза! И частната и държавната педиатърки казаха, че положението не е драматично! Пихме смекта и ентерол. И така почти 3 седмици! Вчера на своя глава грабнах секрет и си го занесох! Вече не бих изчаквала. Дано се оправим само с бисептол например, но притеснението си е сериозно! Следи за температура и повръщане (ние нямаме...) и говори с лекар (настоявай за секрет). Съжалявам, ако съм подплашила някой безпричинно, но цял ден си бия главата и се обвинявам, че не направих изследването по-рано!  smile3511

Малееееееее сега се прибирам ( Митьо ме гледа накриво Mr. Green) Като си тръгнах от МОЛ-а ми звъннаха колеги от офиса и ходих на разпивка Blush Blush Пийнахме, хапнахме и колата не изгорЕ Peace Ивонске, телефонът ми пак беше в колата Crazy
Светле, дай и на друго място секрет - важно е да ти потвърдят резултатите. Успех Peace

Ми то да не мислиш, че в тоя тъпия град има по-свястна лаборатория...

# 43
# 44
Качих снимките от днес Party

Общи условия

Активация на акаунт