Бял списък на хотели в страната

• 230 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
А французите сигурно до един са аристократи  Mr. Green

А "риу" хотелите не станаха ли 4?  Simple Smile

# 601
  • Пловдив
ЕЕ сега да не вземете да се обиждате по комшийски  Peace Peace Peace Peace
Какво ви е мнението за аристкратичното място Каваците, а, стари но чистички бунгалца,стари високи каваци и дебели сенки,столова в която се готвят най-вкусните български манджички,шума на морето,цвъртящи скарички до бунгалцето вечер и малкото телевизорче,ееехххххх остава месец до това блаженство smile3521

# 602
  • София
Обзор може и да е пълно село, но това не се усеща по никакъв начин, когато се в Риу Хелиос Бей, който е с най-доброто разположение на плажа без съмнение.  Grinning  Момичета, хотела наистина е хубав, храната също и действително гостите в него са предимно много симпатични, тихи чужденци. За който си пада по спокойствие и лукс, това е мястото. Който иска лудница и нощен живот, най-добре да ходи в Слънчев бряг.

# 603
Здравейте,

някой ходил ли е в Алекс Спа хотел
http://www.alexspahotel.com/index.php?lang=bg
в Сандански.

# 604
  • Банкя
Forrester69 Имам въпрос към теб, ако е удобно да ми отговориш. Grinning

RIU Helios Bay има ли собствена плажна ивица с шезлонги и чадъри и ако да, те заплащат ли се допълнително? Thinking

Предварително благодаря! Grinning

# 605
  • София
Хотел Риу Хелиос Бей,Обзор е най-аристократичният хотел в България.Храната е най-добрата,разположението му е на възможно най-доброто място на плажа,марката "Риу" е световна верига хотели,които са разположени на най-скъпите морски курорти по света.В България има само 3 хотела от тази верига и единият,разбира се,се намира в Обзор,най-аристократичният курорт в България.
Персоналът е най-дружелюбният,който съм срещал.
Хотелът е от малкото у нас хотели,които имат всяка година предимно френски туристи....
В смисъл,че за мен това е плюс,имайки предвид почти всички останали хотели,където има само немски бабички.

Това платена реклама ли е? Не съм посещавала хотела, но можеш да ме убедиш в "най-аристократичния хотел" само ако лично си посетил всички хотели в България. Марката "Риу" допреди малко години държеше и няколко хотела в Албена и повярвай ми бяха от най-западналите и не-аристократични, така че не е гаранция за качество сама по себе си.  Обзор да е най-аристократичния курорт в БГ е смешно и няма да го коментирам. Тъй като съм прекарала доста време в туристическия бранш мога да ти споделя, че френските бабички са точно толкова досадни , колкото и немските бабички. Млади французи не почиват в България.  Казваш Риу са разположени в най-скъпите морски курорти в света - е какво правят в Правец тогава Whistling

Дано поне са ти платили добре:)

# 606
  • Пловдив
Айде сега не се карайте щото и аз ще се включа с моите Каваци-най-готиното място Peace newsm53 smile3534
майтап да става Peace

# 607
  • София
... Казваш Риу са разположени в най-скъпите морски курорти в света - е какво правят в Правец тогава Whistling

В Правец скоро се открива страхотно голф игрище - това правят РИУ в Правец...  Wink

# 608
  • София
Е да де, ама голф море не прави, а човекът казва, че са по морските курорти, най-скъпите:)  Нищо против хотела нямам аз, не съм го виждала, ама тия "най" са доста смешни Peace

# 609
Здравейте,

в Сандански.
Хотела е нов, близо до санаториума се намира.

# 610
  • Sofia
Знаете ли дали хотел Панорама в Сандански е вече с минерална вода в басена си!? Някой отсядал ли е скоро !?

# 611
  • София
Здравейте,

в Сандански.
бях го заплюла за миналото лято преди Гърция, но в друга тема четох, че наоколо имало строежи и било шумно. иначе като се обадих да разпитам хората бяха любезни, казаха, че щом сме с деца, можем да уговаряме меню за следващия сен, в зависимост от това какво им се яде, бе любезни ми се сториха. последно избрах хотел панорама (тогава не беше с минерална вода) и не съжалявам грам. има много деца и става як купон, близо е до парка, евтино е, басейнът не е гъчкан, хубава закуска и готвене като цяло. леко захамено е, но чисто.

# 612
  • В.Търново
Хотел Риу Хелиос Бей,Обзор е най-аристократичният хотел в България.Храната е най-добрата,разположението му е на възможно най-доброто място на плажа,марката "Риу" е световна верига хотели,които са разположени на най-скъпите морски курорти по света.В България има само 3 хотела от тази верига и единият,разбира се,се намира в Обзор,най-аристократичният курорт в България.
Персоналът е най-дружелюбният,който съм срещал.
Хотелът е от малкото у нас хотели,които имат всяка година предимно френски туристи....
В смисъл,че за мен това е плюс,имайки предвид почти всички останали хотели,където има само немски бабички.

Не мога да се съглася,че Обзор е най-аристократичния курорт в България,то даже Обзор не е курорт,а град. Даже има и по-хубави хотели от тоя,нищо,че е РИУ!

# 613
по темата  Laughing
хотел Астера - Златни пясъци  Hug разкошшш

# 614
  • Варна
Здравейте!
Някой почивал ли е в Маджарово - Изт. Родопи? Има ли там подходящи къщи за наемане? Кокво може да се види и да е забавно на деца от 4 до 8 години?

Общи условия

Активация на акаунт