Бял списък на хотели в страната

• 230 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Дайте съвет за добър,качествен хотел в Трявна с добро обслужване.  bouquet  bouquet  bouquet Blush

Хотел Калина
Peace Горе на върхът е, страхотна гледка, хотела е добър,има басейн, персонала е мил, ресторантът -добър-препоръчвам Peace

Но тъй като е доста голям има сериозен проблем с паркирането и е много шумен. Затова ако ходите задължително настоявайте да не ви настаняват в стаите под фоайето. Ние бяхме там и всичко се чуваше. Направо беше ад.  Peace

# 586
  • Пловдив
И аз да кажа  СЪНСЕТ РИЗОРТ  в Поморие,  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 587
Дайте съвет за добър,качествен хотел в Трявна с добро обслужване.  bouquet  bouquet  bouquet Blush

Хотел Калина
Peace Горе на върхът е, страхотна гледка, хотела е добър,има басейн, персонала е мил, ресторантът -добър-препоръчвам Peace

Но тъй като е доста голям има сериозен проблем с паркирането и е много шумен. Затова ако ходите задължително настоявайте да не ви настаняват в стаите под фоайето. Ние бяхме там и всичко се чуваше. Направо беше ад.  Peace

Благодаря сърдечно.Ще Ви послушам.  bouquet Peace

# 588
Обадих се по телефона за резервация,но казаха,че имат свободни стаи само за една дата/т.е. за една вечер/,а ние ще бъдем там две вечери.Препоръчайте ми друг хотел в Трявна.Може едната вечер в Калина Палас,а другата ..... Вие кажете? Peace  bouquet Thinking

# 589
Покрай наближаващото лято напоследък все си припомням миналогодишната отпуска. Тогава не можах да похваля хотелчето, та сега се коригирам.
Става дума за морето и Сл. бряг. Разбира се за тези, които изобщо биха избрали тоя комплекс, защото действително данданията е голяма.

Хотелчето се намира в сърцето на комплекса, малко зад Кубан. Въпреки това не е шумно. Казва се "Калина гардън". Това, заради което ще ви го препоръчам, на мнозина може да се види налудничаво. Цялата работа е, че на Сл. бряг са особено дразнещи за много хора твърде големият лукс, возилата (на стойност половин хотел) паркирани отпред и напудрените баровци, които обикалят понякога в тях. Примерно "Маджестик", "Виктория палас".

Калина гардън ми хареса, защото в сравнение с гореизброените е значително по-изостанал, нелуксозен. Автопарк почти няма - клиентелата обикновено я докарват с автобуси.  Wink . В същото време хотелът е голям, по всички правила. Просто не е луксозен чак толкова. В следствие на което вътре почиват нормални хора средна класа, без да се засичат с безбожно богати хора, от което да сдобиваш онова познато чуство за малоценност.

Цените са значително по-ниски, отколкото обявяват в сайта си. В най-силния сезон 7 дни за човек е 430 лева. С включени закуска и вечеря, шезлонги. Храната е в изобилно разнообразие, но е нормална българска храна, на която всички сме свикнали.

Знам, че на някой може да възрази "Що за евтино е това?", но все пак става дума за хотел в сърцето на комплекса, много близо до плажа.
http://www.kalinagarden.com/bg

# 590
  • София
И аз да кажа  СЪНСЕТ РИЗОРТ  в Поморие,  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Кажи, кажи по-подробно, за условията, храната. Мисля да се пробваме там за 24 май.

# 591
  • Пловдив
Iskrena      ами зависи в коя част ще си, предполагам си го виждала какво е чудо, ние си падаме по по-простичките неща, като сред природата се чувстваме най-добре, нооооооооооо какво да ти кажа, нямам думи, вдигнатите пет newsm10 пръста от последния ми пост трябва да ти говорят,уникално и все пак предпочитам нещо не толкова лъскаво,дойде ми в повече,приятно прекарване, ние бяхме в началото на юли мин. лято.

# 592
  • София
Iskrena      ами зависи в коя част ще си, предполагам си го виждала какво е чудо, ние си падаме по по-простичките неща, като сред природата се чувстваме най-добре, нооооооооооо какво да ти кажа, нямам думи, вдигнатите пет newsm10 пръста от последния ми пост трябва да ти говорят,уникално и все пак предпочитам нещо не толкова лъскаво,дойде ми в повече,приятно прекарване, ние бяхме в началото на юли мин. лято.
sauron, виждала съм го - минахме оттам преди две години, изглежда впечатляващо, но беше много скъпо. В коя част е най-хубаво? А и не разбрах дали си доволна от храната?

# 593
  • Пловдив
Iskrena ами ние бяхме в най-голямата тази където е централния вход, там по принцип е най-тихата част,около другите има повече заведения и зависи ,дали си с компания или с  деца,а храната както се и очаква от А до Я, хареса ни всичко и храната и условията . Приятно прекарване!!!  bouquet         и да доста солени цени

# 594
  • София
Приятно прекарване!!!  bouquet       
Благодаря, ама май се отказваме за сега, че го дават  дъждовно времето. Но живот и здраве ще го посетим юни и ще напиша отзиви тогава.

# 595
Хотел Риу Хелиос Бей,Обзор е най-аристократичният хотел в България.Храната е най-добрата,разположението му е на възможно най-доброто място на плажа,марката "Риу" е световна верига хотели,които са разположени на най-скъпите морски курорти по света.В България има само 3 хотела от тази верига и единият,разбира се,се намира в Обзор,най-аристократичният курорт в България.
Персоналът е най-дружелюбният,който съм срещал.
Хотелът е от малкото у нас хотели,които имат всяка година предимно френски туристи....
В смисъл,че за мен това е плюс,имайки предвид почти всички останали хотели,където има само немски бабички.

# 596
  • София
хехе, аристократичен хотел/курорт по принцип (че и в България) звучи някак смешно.

кои са другите два хотела с марката РИУ, че ми стана интересно?

# 597
1-Club Hotel Riu Evrika/слънчев бряг/
2-Riu Helios/слънчев бряг/
3-Riu Pravets Resort/правец/

# 598
  • Пловдив
Много благодарим за разяснението,че ние тука в тая джунгла и тея немски бабички. smile3501 Няма такова нещо като НАЙ има  така наречения ВКУС,кой каквото му харесва! Peace

# 599
Обзор,най-аристократичният курорт в България.
Какъв аристократичен курорт,бе ,друже,че то си е чисто село. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт