Бял списък на хотели в страната

• 230 843
  • 736
  •   1
Отговори
# 615

виж в темите за Родопите-има много инфо

# 616
  • София
хайде, докато ми е още прясно да похваля РИУ Правец - бяхме там от петък до неделя, много ни хареса! Heart Eyes
красиво, чисто, много голямо и приятно аранжирано и озеленено, има забавления за деца, много готина кака забавлява децата. беше пълно с дечица и моят Ники се забавляваше много. другата седмица сигурно пак ще сме там. бързо заменяме "Ястребец" с този, но определено за лятото е много по-приятен. до 1-2 седмици ще отворят и летния басейн.
бяхме на пакет закуска и вечеря, много хубава храна. всичко беше вкусно, а обслужването много добро.

стаите са големи и просторни, препоръчвам тези, които гледат към езерото, тъй като гледката е изключително красива Peace

СПА процедурите са представени изцяло от Виктория СПА, много разнообразние, чудесна козметичка (много опитна и добра, няма да сбъркате да поглезите кожата на лицето си), а филипинския масаж ми бе направен от истинска филипинка, много добра, направо ме накара да се чувствам вълшебно Peace
има детски басейн и 25 метров, с топла вода и много, много шезлонги с гледка към езерото.
и така, много сме доволни Heart Eyes

# 617
Да похваля хотел "Астра" в Равда PeaceСкромен(2 звезди),но много чист,спретнат и с много приятно отношение от страна на управителката и персонала.На 10 мин. пеша от плажа.Детски кът на открито-малкият много се забавлява и кафенце към него-почивка за моя милост.Минус-няма храна в хотела(само сандвичи и мелби в кафето),но за тази категория и цени съм повече от доволна Simple Smile

# 618
  • Cофия
В Правец на басейна пускат ли НЕгости на хотела?

# 619
  • София
Поне през юни пускаха, за 12 лв. на човек, днес съм тръгнала за там, ще пиша дали има промяна.

# 620
  • София
В Правец на басейна пускат ли НЕгости на хотела?

пускат, 15 лв. за възрастен, 5 лв. за дете.
ние се върнахме сега оттам, много сме доволни, щом втори уикенд от петък до неделя правим, много хубав е хотела Hug
откриха и външния басейн Peace

# 621
  • София
Да потвърдя и аз същото, и аз бях вчера, само за деня, много спокойно и приятно беше
Aurora - да не сме се видяли вчера на басейна, аз бях с едно дребно синеоко момиченце, със светла коса, малко по-къса, отколкото на снимката, на 3 и малко е, но изглежда на около 2 по ръст. Grinning
А къде има външен басейн - не видях вчера?

# 622
  • София
Да потвърдя и аз същото, и аз бях вчера, само за деня, много спокойно и приятно беше
Aurora - да не сме се видяли вчера на басейна, аз бях с едно дребно синеоко момиченце, със светла коса, малко по-къса, отколкото на снимката, на 3 и малко е, но изглежда на около 2 по ръст. Grinning
А къде има външен басейн - не видях вчера?

Olive, възможно е, но не съм ви видяла, ние бяхме до към 13.30 там, после отидохме в Правец на гости на наши приятели. ние бяхме с моя Ники, със син бански със Спайдърмен, на 5г. и половина, с малко по-дълга коса е, не излизаше от басейна Simple Smile

външният басейн е от горната страна на хотела, там е и клуб Най, ако не се лъжа. когато си вземеш нощувка получаваш безплатни билети за басейна, но ние така и не отидохме, нещо ми се видя лудница там,целия народ от хотела беше там, затова на закрития бе така приятно и спокойно.

# 623
  • София
А каква е цената в Правец за двойна стая на нощ?

# 624
Някой скоро да е по4ивал на АлфаСПА Добринище, моля за отзиви.

# 625
  • София
А каква е цената в Правец за двойна стая на нощ?

Нана, миналият уикенд хванахме супер промоция - от петък до неделя за 320 лв. общо - 2 нощувки (в стая с изглед към езерото)+2 закуски+2 вечери.
по-миналият уикенд за абсолютно същото беше за 400 лв. общо.

стандартно, ако не се лъжа, двойна стая с изглед към езерото е 196 лв./нощ по това време.

# 626
С коя агенция е това? да се класирам и аз  Simple Smile

# 627
  • София
С коя агенция е това? да се класирам и аз  Simple Smile

Премиер Турс.

в момента има и промоция до края на Юли в Арена Кемпински на Банско за 65 Евро нощувка със закуска, което си е супер оферта Peace

# 628
За около 2 седмици сме в Бг.Едната бяхме в СПА"Делта' Огняново,близо до Гоце Делчев.Спокойно,чисто.Доволна съм. Peace

# 629
За около 2 седмици сме в Бг.Едната бяхме в СПА"Делта' Огняново,близо до Гоце Делчев.Спокойно,чисто.Доволна съм. Peace

Подкрепям. Не е луксозно, но е много добре направено, чисто и спокойно. В ресторанта храната е вкусна. Има минерален басейн.

Общи условия

Активация на акаунт