ЧЕСТИТ ПРОЗНИК на всички!!!
, спа през цялото време сега.ами за даването с шише
явно да не го правя щом казвате
, надявам се да й стига кърмата
.пробвах със силиконовите зърна сега, удобни са.
засега имам още течове та ще изчакам.
, а като се събуди сутрин в 6 след това мноого трудно заспива. 

В такъв случай ще си получавам нетното възнаграждение така ли?

,ама нещо не ми допадат,малко са широки по крачетата, а пък на шкембето са тесни или аз още не мога да свикна с тях 
....не може и не може,ако случайно благоволи, то е веднъж на 20 пъти, наистина до сега 3 пъти да се оригнала....заспива и не иска
.Понякога връща, но не винаги....
....май утре ще купувам шезлонг
Не забравяй и другата гърда обаче, за да не стане запушване и в нея. Ако не иска да папка от втората - изцеждай я с помпата за да поддържаш лактацията й.
) помисли за промяна в храненето и пиене на лецитин. В кърмаческия има инфо по въпроса.
. Един от Ида и 2 ни подариха сега за Мими. Още една - и ще има за всеки член от семейството! 
Голям съм му фен и с нетърпение чакам понеделник!!!
Да ви се оплача-на Дани не му минава жълтеницата и може да се наложи да влезем в болница.Онзи ден бяхме цял ден на лекари,взимаха му кръв,а аз ужасно съм се изнервила.Тези лекари направо са за
Първо личната ми каза,че трябва веднага да спра да кърмя и повече да не му давам никога кърма,прозвуча ми като,че ли съм му давала отрова и продължавам да имам желание да му давам...После ни прати при микропедиатър и тя беше категорична,че трябва веднага да влезем в болница и там да си решават какво да го правят,после отидохме в Торакс.Е за пореден път искам да ги похваля-жената преди да изкаже някакво мнение,с което да ме притесни неоснователно,каза,че трябва да види изследвания.Направихме ги веднага и се оказа,че положението не е толкова трагично,че не трябва да спирам да кърмя,защото това няма влияние.Това,което ме изненада е,че водата с повече захар забавя изхвърлянето на билирубина,а лекарите предписват точно това-докато е жълтеницата да се слага повече захар.Та вече сме на глюкоза,но той си я харесва и пие.Пратиха ни при някаква доцентка,която се занимава с жълтениците при бебетата.Тя също каза,че нашата жълтеница ще отшуми сама,но това трябва това да стане да втория месец и затова да вземем фенобарбитал,който не се внася отдавна в България,а ако не го намерим след празниците да идем при нея и тя ще ни настани в болница,в която го има.И се започна едно търсене...Намерихме с триста зора и точно тогава реших пак да звънна на лекарката от Торакс-тя пък е на мнение засега да изчакаме с фенобарбитала,докато навърши Дани 2месеца, и ако тогава изследванията покажат високи стойности-ще го даваме.Но според нея вероятността да се е оправил е голяма, или ще сме малко над нормите,което няма да е трагично.Реших да я послушам,защото й имам доверие,няколко пъти е лекувала дъщеря ми успешно без антибиотици.Дано и сега се окаже права,стискайте палци,че вече
Приятен ден
Препоръчани теми