!Благодаря ви от името на Даниел за пожеланията по повод първата месечинка
!Аз съм се хванала за главата и съм много потисната от сутринта. Довечера сме на бал на сестрата на мъжа ми. И понеже, както знаете, "церемонията" е доста дълга и напоителна, реших да се изцедя и да нахраня Дани с шише. Честно казано, срам ме е да кърмя пред хора на открито, освен това дори да преодолея срама, не знам къде ще ни свари глада и дали ще има условия за кърмене. Дотук добре, но с цеденето ударих на камък. От миналата седмица (откак педиатърката ме изплаши, че на Дани не му стига кърмата) кърмя от двете гърди. Мислех днес цял ден да доизцеждам след кърмене каквото остава и да събера достатъчно количество за едно хранене. Да, ама не. Сутринта, след едночасови усилия с прехвалената помпа на Авент, която досега си стоеше неупотребена в шкафа, успях да изцедя едва около 10мл - ужас
! Или Дани изяжда всичко, или аз не се справям с техниката. И сега се чудя какво да правя - дали да рискувам на следващото кърмене да му дам само от едната гърда, за да изцедя другата...но така може да остане гладен... или да си събирам по 10мл
. Ако някой е изпадал в подобна ситуация, моля да каже как се е справил!А, и още един въпрос. Изцедените 10мл сложих в хладилника. След три часа като изцедя пак кърма моли ли директно да я прибавя в същото контейнерче, или да я сложа отделно в хладилника, докато и тя се охлади и тогава да ги смесвам?
veselina_miteva, в момента ти завиждам (не съвсем благородно
нали се сещаш как и баби и майки и нас са ни гонили цял живот ...да не гладуваме.
Но другата на която не се храни, особенно ако е лявата, така се препълва, и на следващото хранене се дави, и на няколко пъти трябва да го вдигам , за да се уригне. и е доволно пълен на 10тта минута
.

док каза, че няма никакви ограничения. Ох, как прозвуча.