"майчин дом "варна

• 62 549
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Здравеите,

Аз съм в 6 месец и живея в Лондон. Тук здравната им система не ми понася ( такова нещо като проследяване на бременност освен 1 кръвен тест в 16 седмица и 2 ехографа в 12 и 20 г.с няма) . Мисля да се върна за раждането на малката във Варна и съм се ориентирала към МД- доц. Янева. Някои може ли да сподели впечатления за нея? Била съм на прегледи при нея преди и винаги ми се е струвала много спокоина и мила жена, но се чудя защо никои не е раждал при нея?!? И при коя акушерка бихте ме посъветвали да се запиша???
Ще ви бъда благадарна за мнения!!!   bouquet

Една майка ,която познавам от форума е раждала нормално при доц.Янева и е много доволна,доколкото знам.Това е Ета ,ако искаш я питай на лични.  Peace

# 106
  • UK
 Hug
Благодаря ви много за информацията. Ще пиша и на Ета:)

# 107
Hug
Благодаря ви много за информацията. Ще пиша и на Ета:)
ник-а е eta !!!!

# 108
Кескинова има сигурно 10 бебета на главата, цяла нощ ги слушах как реват, докато раждах. Не мога да си представя бебето ми да е игнорирано и оставено да плаче в първите дни от живота си или пък да му бутат шише вместо да си го гушна и накърмя.
........
Никога не бих родила в болница, в която бебетата са отделно. За щастие човек може предварително да се информира какъв е редът в болницата и да си избере такава, в която практиките да подхождат на неговите разбирания.
Да, вярно е! Бебетата нощем ги вземат и събират или в предродилна или в някоя стая ако е празна! Да, гледат ги, така ги гледат, че реват цяла вечер, а акушерките гледат ТВ! Аз се нагледах 10 денонощия на такова гледане! И го пиша, защото знам, че МД четат и се информират за общественото мнение в нашия форум!
Аз също родих там и то защото знаех, че мога да бъда до бебетата ми нон стоп!
Не го дадох за "гледане" нито първото, нито второто! Добре, че случих на акушерка втория път, че не го дадох и за къпане вечерта! Няма да споменавам имена, има добри акушерки и педиатърки там, но ако им кажа имената просто ще им навредя!

# 109
Здравейте, момичета! Бременна съм в 6 г.с. Ходя на консултации в Майчин Дом при доц.Янева. Преди една седмица тя установи че  имам 2 зародиша (т.е. май ще имам близнаци), но не се знае дали и двамата ще оцелеят тъй като още е много рано . Мисля да продължавам да ходя при нея и ще се запиша на ЖК. Ако някой има лични впечатления от нея ще се радвам да ги чуя. Също така интересува ми с коя акушерка работи.  За мент тя е много мила и внимателна, а когато видя че имам два зародиша, така  искрено се зарадва и не спря да се усмихва, направи ми добро впечатление.
Моят случай е по рискован и не искам да правя екперементи с държавни болници, по добре да платя повече но всичко да мине нормално, отколкото да съжелявам цял живот.

# 110
Янева-некадърница номер 1  за мен! #Cussing out
Изкукала баба дето не се  е наяла.Ох полудявам като чуя за нея и  Корновски -старши и една сестра от екипа им  в Окражна!
Корумпирани жалки червеи #2gunfire

# 111
  • UK
Янева-некадърница номер 1  за мен! #Cussing out
Изкукала баба дето не се  е наяла.Ох полудявам като чуя за нея и  Корновски -старши и една сестра от екипа им  в Окражна!
Корумпирани жалки червеи #2gunfire

Valikir-Ще се радвам ако се обосновеш малко повече. Ти ли си имала лош опит с нея , или те дразни това че не е 30 годишна ?!?!  Благодаря!

# 112
Лош опит ли,незнам как да го нарека.
Бях по спешност пациент в болницата /Окражна-"Св.Ана"/, на която тя бе шеф на отделението.
Цялото отделение,80 % бяха лицемери ,комерсиалисти или незнам как да ги нарека.
Направиха ми 2 пункции поради некомпетентност явно да направят една от  раз.За втората чаках да стане обед до като се разберат кой колко е зает и  кой би го направил за едната чест.
Далго е затова ще ти напиша само финала.Изписаха ме без контролен преглед и казах ,че ще си го направя сама.Един от лекарите ме застигна и каза ,ако ще ходя на частно може и той да ме прегледа в неговия.Мисля ,че беше Георгиев.Имах си проблем ,но се оправих за финал с лекарства.
Ми това е.Не ми се разказва и сеща за този ми етап от проблемите, които  си  ги имам и още.
И казах баба ,защо и аз не знам.Може би в яда си.Нищо лично към по възрасните лекари,напротив.В тяхната професия опитът е  от голямо значение.Но, нека не забравяме и развитието в областта ,което   за някой от тях някак си е спряло.Но това е друга тема.
 Hug

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 21:06 от Valikir

# 113
interesuva me nqkoi rajdal li e pri d-r nataliq udova.kajete ne6to pove4e za neq.

# 114
interesuva me nqkoi rajdal li e pri d-r nataliq udova.kajete ne6to pove4e za neq.

Юдова не е ли педиатър  newsm78

# 115
NE SIQNA UDOVA E PEDIATAR.A DA6TERQ I E GINEKOLOG.

# 116
NE SIQNA UDOVA E PEDIATAR.A DA6TERQ I E GINEKOLOG.
Гинеколог, който се оказа на делото на Елвира, че не притежава призната специалност оспоред данни на БЛС http://www.moreto.net/novini.php?n=19213&c=0&p=

# 117
BLAGODARQ ZA INFORMACIQTA.

# 118
Здравейте,
ясно е че винаги има доволни и недоволни. Ние с мойто майче мислим да ходим на консултации при Явор Корновски, някои има ли си идеята дали работи със здравна каса ? И ако не как точно се оправя болничния защото чухме че доктор който няма договор не може да издаде такъв?
 baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 119
Явор Корновски освен там работеше и в Окръжна  и в Онкото в Аспарухово!Това ти го давам като инфо от преди 1,5 година!
Мисля ,че доктор Станева от там има договор с касата!
Пожелавам Ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт