"майчин дом "варна

• 62 551
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Някой би ли споделил мнение за д-р Бейлерян от МД?

# 121
Относно "регламентирания ценоразпис на МД" раждах там края на 2007 и твърдо мога да заявя, че ми взеха пари за процедура, която я нямаше в ценоразписа и даже на регистратурата се чудеха за какво става на въпрос, а на въпроса а къде е тази цена ми беше казано, че доктора водил раждането сам я определил явно.
Не искам да влизам в подробности и да цитирам имена, че ....побеснявам.
Цялата работа беше това, че ги ядосах защото държах на нормалното раждане, а те искаха да ме клъцнат, че да си вземат повечето пари по здравна каса..е не ме клъцнаха, и наистина се постараха около самото раждане, ама да си бяха взели парите по легален начин и повече бих дала за детето си. Халал да им са!!
Няма да описвам и самото отношение на персонала обхванат от предпразнична треска-разбирай преди Коледа, голямата бъркотия в отделението-кой какво е или е трябвало да направи а не е-имам предвид имунизациите преди самото изписване на бебето, грешните им епикризи, загубени документи вече подписани от мен...., санитарните условия #2gunfire #2gunfire аз на това тяхно чистене му викам"ЗАМАЗВАНЕ"
Децата вечер в 24.00 ги вземат и ги тъпчат с вода или АМ с оправданеито, че плачели..а майките за какво са там незнам newsm78 newsm78
Имам ли второ дете НИКОГА няма да ида в МД Варна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 122
  • Варна
......Мисля ,че доктор Станева от там има договор с касата!
Пожелавам Ви успех!

Naughty, Не. Д-р Станева води ЖК по здравна каса в Окръжна. В МД е платено.

# 123
Здравейте момичета искам да искажа своито мнение за "майчин дом "варна .Аз раждах то4но преди 13 дни там израждаме д-р Бейлерян и съм много доволна от отношението и вниманието от нейна страна, доволна съм и от условията в болницата е има какво още да се иска, но за разлика от другите болници е супер. За д-р Бейлерян мога само че не съжелявам даже и за миг че тя е била моита геникожка ,тя е много добър специалист ,внимателна и  добра като човек защото за мен и това е  от голямо значение. Laughing

# 124
Момичета, здравейте!
Искам да попитам дали 4Д изследване заплаща ли се отделно или влиза в цената на абонамента за женска косултация? Благодаря предварително.....(Става въпрос за Майчин дом - Варна)

# 125
  • Варна
Момичета, здравейте!
Искам да попитам дали 4Д изследване заплаща ли се отделно или влиза в цената на абонамента за женска косултация? Благодаря предварително.....(Става въпрос за Майчин дом - Варна)
Преди не влизаше в абонамента. Актуално нямам представа. Обади се на регистратура и питай.

# 126
Момичета, здравейте!

Не, не влиза в цената.

# 127
  • Варна
Момичета, здравейте!

Не, не влиза в цената.

Обаче когато си абонирана за ЖК там имаш отстъпка.

# 128
Не съм много сигурна.

# 129
  • Варна
Ами преди 3 год. на регистратура беше 50лв. аз платих 30. Ще питам утре моята приятела, която е на ЖК там и прави 3Д.

# 130
Преди 3 години аз платих 45 до колкото си спомням.
Ама и аз ще питам следващият път като съм на консултация;) А след 1 месец имам и 4д и ще знам със сигурност;)

# 131
Не, не влиза в цената.

Обаче когато си абонирана за ЖК там имаш отстъпка.

Tака е, има отстъпка, но не помня цената с точност  Peace

# 132
Да си кажа и аз мнението от двете ми раждания, които бяха в Майчин дом. Първото -нормално с епидурална упойка, а второто със секцио.
Раздвоена съм в мението си дали съм доволна или не, може би 50/50.
Първото раждане ми беше безпроблемно, голямо бебе 4,200 кг, здраво дете, не са манипулирали начина ми на раждане, аз исках нормално и никой не настоя за секцио. Единствено епидуралната упойка по мое мнение не ми действаше, защото си усещах напълно краката и всичко надолу, контракциите също ми бяха много болезнени.
Второто раждане реших да е с пълна упойка, с оглед болезненото и трудно за мен първо. Анестезиоложката беше същата- това , че мен ме е боляло много, въпреки епидуралната упойка за нея беше странно и първи случай някой да има такива оплаквания. Без спорове, надявам се , аз да съм се заблудила в действието й. Проблема при второто дойде от това, че детето имаше проблем "трудна адаптация" е описано в епикризата, т.е поставено в кувьоз и др, проблеми, които трудно могат да се овладяват в едно родилен дом, който няма претенции да е специализирана болница, както и да има всякаква техническа апаратура за рискови ситуации. Тук вече идва страшното-ако се появи проблем - да може да се реагира бързо и да се преведе бебето експресно в специализирани болнични реанимации, ако се наложи.
Иначе условията, храната, отношението на персонала е на много добро ниво, без забележки и оплаквания. Спокойствието и уюта там също не са за пренебрегване за родилката. Ако издребняваш винаги има какво да не ти хареса или подразни.
Другото важно е, което се сещам е, ако може да не раждате в петък, както и преди празници, защото персонала намалява драстично, което е нормално за всяка една болница в страната.
Ако трябва да родя отново бих се замислила и не знам какво бих решила. Успех на всички.

# 133
Здравейте, имам един въпрос. Аз ходя на ЖК в майчин дом, но не по-здравна каса, а платено-400лв.  В началото платих 200лв и сега в 6м трябва да дам още 200лв. Работата е там, че не виждам и разбирам за какво реално искат всичките тези пари. В началото, когато се записах и попитах, от регистратурата ми изброиха хиляда изследвания, прегледи и т.н. След това обаче се започна с допълнителните заплащания (платих си 20лв за токсоплазмоза изследване и за 4Д).  Сега просто не ми се дават 200 лв на вятъра вместо да си ги изхарча за бебчо и се чудя ако им кажа, че не искам да продължавам да ходя на ЖК при тях дали могат да ме принудят по някакъв начин  newsm78 (макар, че не виждам как)? Моля ви за вашето мнение по въпроса. Благодаря  Hug

# 134
Само да добавя, че до сега съм ходила точно 4 пъти на консултации там.

Общи условия

Активация на акаунт