"майчин дом "варна

• 62 491
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
никой не може нищо да те принуди да не живеем във времето на хитлер , естествено няма да са щастливи че ще те изтърват като платец но това си е техен проблем , и това че биха ти направили един куп платени ненужни изследвания
ако аз не бях се спасила от там навреме и то от д-р Д.Станева (ще продължа да я разнасям ) сега нямаше да се радвам на бебче а сигурно ден през ден щях дя ходя за какви ли не изследвания и процедури защото нямаше да мога да забременея и т.н
проблема също там е че ако не дай си боже има някакви усложнения,там няма кой да реагира
пожелавам ти успех

# 136
Аз също съм при д-р Станева, но нямам някакви впечатления от нея, не заради друго ами защото просто влизам и излизам от кабинета за има-няма 3 мин. и с това приключва прегледа ми. Може ли да ми кажеш какво се случило с теб? Радвам се, че въпреки всичко, което е станало детенцето и ти сте добре.

# 137
какво стана-бях бременна когато реших да се запиша при нея на консултации и отивам на преглед и тя ми каза че не съм бременна а че си въобразявам т.е че съм първа степен луда може би, гледа гледа и ми изписа един куп хормони да ми предизвика цикъла незнайно защо.аз излязох и хвърлих рецептата и след 7 месеца родих цяло и здраво бебе , има един 4ерен списък прочети по-подробно там. Hug

# 138
sherihizada аз също изобщо не съм доволна от д-р станева  много пъти съм писала за това ,това че  се прекарах да родя детето си при нея е една от най- големите грешки в живота ми
наистина в петък не си е работа да раждаш , аз бях в петък и  се чувстваше липсата на персонал осезаемо в 6 сутринта мина визитазия и ми назначи какво да ми направи сестрата която успя да дойде при мен чак в 11 на обяд
аз лично излезнах от там не спала 5 дни и супер преуморена - няма никакъв шанс да си починеш след раждането през 5 мин някой влизаше (кантара беше в нащта стая )и всичко се чуваше сякаш стените бяха от картон
най -лошото беше че ме изписаха с бебе което спешно се нуждаеше от лекарска помощ да си чукам главата в къщи че и ме убедиха че всичко е наред за да си измият ръцете , естествено много бързо се отзовах в държавна болница където беше ужасно но пък го спасиха

# 139
Д-р Станева... #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire Shocked Shocked
Никога повече при нея и МАЙЧИН ДОМ ВАРНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 140
Кажете нещо за д-р Наталия Юдова...че мъжа ми ми е запазил час при нея...
Добра ли е?

# 141
  • Варна
Добра ли е?

Още се учи. Любезна е и се старае много, но ако  за нещо сериозно ще ходиш, по-добре се запиши при някой от по-възрастните лекари.

# 142
Здравейте!Бременна съм в седмия месец.Ходя на ЖК при Петинка Цветкова.Разбрах че изражда в майчин дом.Говорих с нея и тя ми каза че всичко е с уговаряне и няма никакво записване и допълнително плащане но ми каза че има време и мога да помисля.Някой може ли да изкаже мнение по въпроса?

# 143
  • Варна
Здравейте!Бременна съм в седмия месец.Ходя на ЖК при Петинка Цветкова.Разбрах че изражда в майчин дом.Говорих с нея и тя ми каза че всичко е с уговаряне и няма никакво записване и допълнително плащане но ми каза че има време и мога да помисля.Някой може ли да изкаже мнение по въпроса?

Цената за раждане в Майчин дом включва и избора на екип. Доколкото знам само за планово секцио трябва да се запишеш поне месец по-рано. За естествено отиваш когато почнат контракциите и те изражда дежурния екип, освен ако нямаш устна уговорка с лекарката ти и тя да дойде.

# 144
Лошото е че незнам как ще раждам.Последния път когато ходих при Цветкова ми каза че ако бебенцето ми стане много над 3кг ще раждам секцио понеже аз самата сам по тясна.Много съм изплашена от секциото.

# 145
petinka_vn потърси и друго мнение ,за  д-р цветкова има  много противоречиви мнения напоследък
колкото до секциото няма от какво да се плашиш, за мен например това е по -добрия вариант  от нормално раждане

# 146
Добра ли е?
NE SIQNA UDOVA E PEDIATAR.A DA6TERQ I E GINEKOLOG.
Гинеколог, който се оказа на делото на Елвира, че не притежава призната специалност оспоред данни на БЛС http://www.moreto.net/novini.php?n=19213&c=0&p=

# 147
Днес бях на преглед при Юдова и останах доволна,прегледа ме много внимателно и беше много мила

# 148
  • Варна
проблема също там е че ако не дай си боже има някакви усложнения,там няма кой да реагира
пожелавам ти успех
Това според мен важи и за педиатъра - д-р Сияна Юдова. Записах се на абонамент там, но съм разочарована. Мери, тегли бебето и всичко е ок, да, добре е бебето и толкова. А аз питам за по-сериозни неща, които тя просто не коментира.

# 149
Здравейте,
Моите впечатления от Д-р Д. Станева са прекрасни. Чудесен човек и специалист.Можете спокойно да се доверите на професионализма й.

Общи условия

Активация на акаунт