АПРИЛското дете се стяга за море!

• 9 234
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Смини, знааам аз! Laughing

Чаена, ами и аз това се питам, затова и петиция правехме, а сега имотът пустее, но... Rolling Eyes

Имам идея за заглавие -
 "Първоюнски празник е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!".
 Но кой ще пуска новата тема? Бабълка май багаж стяга!? newsm78

Утре на срещата нали ще правите снимки!? Wink

# 286
На мен ли само ми се струва, че бг здравеопазване е по-читаво от немското?  Thinking

ЗаЩо мислиШ така?  newsm78

Аги, Orelox, т.е  Cefpodoxim

Сминс, Аги, мерси zа отговорите, zна4и Ще давам смело дове4ера  Wink

# 287
обърках заглавието на новата тема, виж , Енви, така става ли?
Ще я украся после - Тони реве за всичко и ще го тупам накрая! ooooh!

# 288
Как забавлявате децата сега като сме по цял ден в къщи?

# 289

Трудно. Сменяме стаите, във всяка една има все неЩо което й грабва интереса. И игра4ките са раzпространени иz цялата къЩа  Crazy  Ако става много нервна, 4етем някоя книжка.

# 290

Ами Иво сам се забавлява, както винаги. Носи ми разни неща и ми ги "подарява", а като му доскучае, идва да го гушна.

Мен за утре не ме бройте, вече съм много зле. Нямам търпение Младен да се върне от работа, че да легна да спя.

# 291
  • София
Юлче, дано бързо оздравееш. Яд ме хваща като се сетя от кога сте в София и не сме се видяли.   Hug

На мен ли само ми се струва, че бг здравеопазване е по-читаво от немското?  Thinking
Заради, както се изрази, по-лежерното отношение.

В това гадно време изкукваме тотално. Малчо се самозабавлява, но с известна досада, а мен ме хваща нищонеправещо настроение.

# 292
Юлче, дано бързо оздравееш. Яд ме хваща като се сетя от кога сте в София и не сме се видяли.   Hug

Заради, както се изрази, по-лежерното отношение.

Предпо4итам го пред лекари, които zа Щяло/неЩяло предписват АБ....ей така, "zа по сигурно"  ooooh!  ТукаШните лекари не тъп4ат пациентите с лекарства. Примерно по4ти всяка една от вас е пиела неЩо по време на бремеността нали? Но Шпа и не zнам си кво. В Германия такива работи не се дават. Както и не иzследват урина и кръв на децата беz повод. Щом са zдрави, zа какво? Просто раzли4ни манталитети  Peace 

# 293
Момичета,
помагайте моля с инфо,нямам време да търся.
Лецитин ли се пиеше при много напрегнати гърди/моя близка роди преди 4 дни/ и в какви дози и продължителност?

# 294
Ваня, Щом е родилка, тя лактацията Ще се саморегулира скоро. Търпение му е майката  Peace

# 295
Абе знам аз, ама като съм нямала никакви проблеми с регулацията....А противопоказно ли е при родилки да се приема? newsm78

# 296
Данче, и тук докторите са "лежерни". На Мимата досега не са и изследвали урина. Като я водихме на доктор за 1- год. проверка питах няма ли да изследват урината, а докторът пита: "За какво, има ли някакви проблеми?".

# 297
  • София
Ванче, да изцежда - лецитин за повишаване на лактацията се пие! Сега да не пие  ида ограничи течностите, докато се регулират нещата! И бебето да суче честичко и без режими и пр.!

# 298
zA UTRE KAKWO SE UGOWARQME?

Общи условия

Активация на акаунт