АПРИЛското дете се стяга за море!

• 9 222
  • 298
  •   1
Отговори
  • 2 етажа над тавана
АПРИЛСКА БАНДА

13.03 Рая на jenny_K, 30 г
 15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France
19.03
  Маргарита на buble, 29г., София
20.03   Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03
Тони на Чаено момиче, 26г., София      Вяра  на sesil i viara
27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна
28.03
Калоян на desi, 29 г., София      Христо на hriskata, София
29.03 Боян на mimi75      Михаил на MTania, 30г., София
30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе
31.03 Невена на mama meca, 29 г., София      Христо  на ~Цвети~, Асеновград
01.04
  Ана-Мариа на x_diabet_mama   
Матей на Вени*, 35 г., София   Станислава на natali_sl, 26 г., София
02.04
Пресил  на Филипа, 26 г., Русе  Симеон на IKI_79, Силистра Христо на Танина, 25г., Бургас  Радослав на Зени, 27 г., Варна   Ники на Еми-Н 
03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
  Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив  Йоана на ~клио~, 35г.
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София    Пламен на Катя (Сливен), 28 г.  Сами на kremakula   
Симона на Cherepahova, 27 г., София 
Реа на ramama, 25 г., София
05.04 Никола на mama-didi
06.04 Иван на ladye,31г София

Инес на halapela

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   Ивайло на Vaska, 25 г., Благоевград    Ивайло  на nokon2, Варна Деница на dibo, 27 г.
Стефан на orell, Смолян   Божидар и Кирил  на марианна,28г., София
09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София
10.04. Виктор на elica s, 22 г., Плевен   Емил на bobbi, София

Теодор  на mama79, 27 г.   Гергана на ani80
Димитър на мама Ж Ина на tusana   
 Емил на ra4e
11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София Даниел  на bubka, USA/Пловдив Калоян на Mum   Ева на evi-t
12.04 Мадлен на elima, София Алекса на missZ   
 Явор на Me4o Puh, София 
Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна Евелина на elidima01
Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански  Виктория на g_genova   Валентин на amoritka, Германия
 Деян на musashi   
Йоанна  на uma
15.04 Християн на yacek bs, София 
Соня на renni79, 26 г., София
16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София    Милена на Tatjana, 31 г., Германия  Димитрина  на galiabalq  Иван на АниРС, 31г., София, кака на 2г7м   
Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 
17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София Мартин  на deninas, 27г., София
Тони  на skarlet#    Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария   на Дея, 21 г., Карнобат
Валентин  на renkata, 28 г., София    Йоана  на Ivka, 24 г., София 
19.04
Ема    на Mayflower, 29 г., София   
Яна  на nuni, 22 г., София   
Радост на furor Кристина на alest, 30г., Испания
20.04
Мариса на Борислава,
Александър на Петето(petia p p), София 
Йоан на Лейси, В.Търново
21.04
Анжела на мимка   Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Велизар на danislavkova,София  Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
Стилян  на Nadeto, 21 г., София
 Оги на Котето 123
23.04 Велина  на envia, батко на 5 г.  Диляна на Иленка
26.04 Стилиян  на iveta76
27.04 Скарлет-Елизабет на-Rina 
Юлиан  на petrovavania
28.04 Мартин на PetyaP
29.04. Джорджия на moraska
30.04 Мартин на 6u6i
1.05 Кристиян на zori2005
02.05 Даниел на Chance  Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските щъркели  Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 00:00 от Бабъл

# 1
Пу парва-запис Peace.
Бабълче, благодарско за старанието и най-вече за желанието с което ни правиш темичките Hug  bouquet.

# 2
Добро утро, приятелки мой Grinning
Бабъл  bouquet
Хера, честит рожден ден, бъди здрава и щастлива  bouquet
Същите са пожеланията за всички празнуващи от предишните дни, именници, рожденици  bouquet
Болничките и те си знаят.

Аз естествено чета... Много ми е мъчно, че ви отговарям само на ум... но вечер не се добирам изобщо до ПЦ-то. Симона редовно ме приспива.

А иначе и отсъствия пиша, особено на някои редовносписващи, които са зачезнали.

До 5 страница ще се опитам да се включа по темите Wink

# 3
Трета   bouquet
Леле какви са тия Т направо страшна работа  #Crazy
Честит рожден ден ХЕРА `  bouquet Страхотна торта  Joy

# 4
  • Стара Загора
Благодаря момичета  Heart Eyes

# 5
  • 2 етажа над тавана

Скъпа Хера, честит рожден ден!
Желая ти преди всичко здраве! Нека усмивката никога не слиза от лицето ти, радостта да не напуска сърцето ти, а любовта винаги да присъства в дома ти!

# 6
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЕРА! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ!  bouquet

БабълкаHeart Eyes за хубавата нова морска тема!

ЧерепахчеHug!

Мисче, много неприятно! Дано скоро и двечките оздравеете! Praynig

# 7
  • Варна
Добро утро, момичета!
Моя юнак  ще ме побърка #Crazy  снощи е пищял един час, от 1 до 2, мята се в леглато, удря си главата в таблата. Направо беше страшно. Накрая го напоих с панадол и заспа. Нямаше Т, явно са зъби, ама чак пък толкова Shocked Всичко му е подуто в устата, а нищо не излиза още. Незнам до кога ще я караме така, от петък не е наред. Поне Т няма вече. Аз се оплаквам всеки ден, ама какво да направя то вече няма на кой  Cry
Днес се е метнал да беладжиства , а аз не мога да гледам. Много съм изнервена и то милото си го отнася Embarassed Цялата къща е с главата нагоре, разхвърля всичко. Когато му кажа'не', отговора е 'о, да' Shocked Shocked Лудница!!!

# 8
  • 2 етажа над тавана
Красенка, напълно те разбирам! Не се притеснявай - оплаквай си се на воля, нали затова сме тук - да се подкрепяме в трудни моменти и да се радваме на хубавите!
А това с надутите венци и неизлизането на зъби ми е до болка познато Tired , точно по същия начин беше и Маги - и тя така с пищене, неспане, кривене, то при нея всички зъби така излизат, де, та аз вече посвикнах. Но знам колко е изнервящо, особено когато по цял ден си сама с детето и когато не си се наспала. Опитай да се разсееш нещо - ако можеш излезте за мъничко навън, мисля че и за малкия ще е по-добре да се разнообрази. Маги обикновено забравяше за проблемите със зъбите само като прекрачехме прага на апартамента.
И дано не вали днес, че вече не издържам и аз вътре  - вчера тъкмо излязохме ито заваля, та на прибежки ходихме до пазара и обратно. Прибрахме се и то спря и се опита да изгрее слънце. Много ме дразни вече това време Twisted Evil
Почвам и аз пак с молебена за слънчице

# 9
  • София
Ето какво съм чела за висока температура, някои от нещата са подобни на написаните в предната тема.
При висока температура:
1. Слагаш бебето в корито с вода с телесната му температура и забавлявайки го, доливаш хладка вода.
2. Гушваш бебето, говориш успокоително и с ръка мажеш с вода челцето и по свивките.
3. При мн. висока тем-ра: форми с лед, увити в кърпи се слагат под мишниците и от вътрешната страна на бедрата, гушкайки бебето.
4. компреси на челото и китките с кърпи, напоени в студена вода, оцет, сода и кубчета лед /всичко разбъркано в една купичка/
5. кисели чорапки – напоени с оцет и вода дърпат температурата

# 10
  • Варна
Уф, мерси Бабъл   bouquet
Проблема е, че при нас зъбите са били проблем досега и затова сигурно съм в такъв потрес Blush
Винаги е имало малко мрънкане и до там, след време подрънне лъжичката и се хвалим! Ама сега, ужасия!
Нещо не ства за излизане, пясъчника е мокър, а Ники само там се вре. Като го изкарам и тръшкане, рев , инати! Ще чакам татко му да се върне и драсваме с колата нанякъде Sunglasses Не, че няма да се озовем пак в Морската градина, ама все пак е нещо.
Само се чудя, дали не си чака панадола newsm78 Нещо много му се услажда, все едно хапва крем. Чувала съм, че се случвали такива неща

# 11
  • София
Вени, мерси са наистина безценната тема, преписах си повечето неща за всеки случай. Навсякъде пишат за банята с почти студена вода. Аз като съм с висока Т ми е мноооооооого студено и само се завивам ли завивам, не бих си представила някой да ме докосне със студени пръсти какво остава за студен душ. Децата не са ли много против такива бани?  newsm78

Бабълче  Hug

# 12
  • София
Ами знам, че нетрябва да е студена, а два градуса по-студена от тази на детето в момента!

Ние се разходихме между двете завалявания, довечера малко ще съм фри, че тая сутрин това ранно събуждане, допълнено от две нощни будения...сега ми се спи като на куче!

# 13
  • София
Вени, Вени, такъв следобеден сън му дръпнах, че какво ще правя цяла нощ незнам. Да взема да се пробвам като нощна детегледачка  Mr. Green

Къде сте момичета, толкова време никой да не пише? Енви нещо ми се губи!

# 14
Тук съм, Данче! Hug
Но има толкова много момичета, които не са се разписали в новата тема, а и старата пропуснаха... Confused

bouquet Heart Eyes Hug
ВЕСЕЛИ И СЛЪНЧЕВИ ЧЕТИРИ ПОЧИВНИ ДНИ НА ВСИЧКИ АПРИЛСКИ СЕМЕЙСТВА!
 Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт