АПРИЛското дете се стяга за море!

• 9 232
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!
Бабълче,   bouquet

Сега се прибираме от бал на братовчед ми и след малко отиваме на РД на един приятел. Малко да се разведра, че вече ще изкукам.
Лека вечер на всички.

# 16
Това време ми скъса нервите и няма да си изливам негативните емоции тука да не ви натоварвам излишно.

# 17
Леле , защо никой няма в темичката ни newsm78

# 18
Мач гледат всички Laughing

Това време ми убива желанието за всичко. Пълна апатия Tired

# 19
Къде сте, момичета? Много е пусто  newsm78
Така се бях надъхала за мача, а той скука, скука........
Ама у дома са се събрали една тумба мъже и пият бира, и се кефят, то добре, че няма много емоции, че ще събудят децата.
И тук е скука. По балове ли сте всички?

# 20
  • София
Наздраве, мацки!

На мен пък, гадното време много добре ми се отрази, успях да свърша всичката домакинска работа, че иначе с тея разходки не оставаше време за нищо. Ама за почивните дни ще искам слънце, та и аз ще се включа към молебена ви.  newsm20

Раче
, защо не дойде вчера на танците? Правихме репетиция за концерта в понеделник, аз едното хоро се оказа, че не го владея, ама реших да отида да се спъвам по сцената, все пак и забавление за публиката трябва да има  Mr. Green

# 21
  • 2 етажа над тавана
Ау, Ренка, къде ще е концерта, казвай да идвам!

Имам предположение, че доста от мацките са забягнали нанякъде семейно за тия 4 дни и затова е такава пустош newsm78

А времето вече ме нервира сериозноооооооооооооооооо #Cussing out

# 22
Едно късно здрасти и от мен и да лягам  Mr. Green
Много полезни неща понаучих за свалянето на температурата, дано на никой не му се случва  Praynig

У нас всичко е облизано, наядено (особено ако е хартия), събаря де що намери, вади дрехи и всичко каквото и попадне от шкафчета и чекмеджета  ooooh! А тая вечер се захрани с нещо ...  Sick срам ме е да си призная  Embarassed Бях я оставила по голо дупе да си играе на леглото докато и приготвя млякото. След малко Веси ми вика "мамоооо, бързо ела" и какво си мислите че видях - изпишкала се на леглото, изакала се и маже ли, маже  Sick #Crazy Sick Такива истории при нас  Whistling

А и забравих да се похваля, че от почти 2 седмици спи в стаята със кака си и двете са много доволни, а мама и тате още повече   Blush Mr. Green

Да не забравя ЧРД, Хера, макар и вече на патерички   bouquet

И по въпроса за ваксината срещу варицела - тук няма такава, Веси я прекара миналата година точно преди дас е роди Евичка.
Аз казвам лека и изчезвам   Wink

# 23
Момичета и аз продължавам с молебена  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig   Praynig- има проблясъци...

Бабълче, мерси за темичката!!!!

# 24
  • Добрич
Добро утро момичета Hug

Днес е денят  на българската просвета ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Момичета, вчера в Добрич валя такава градушка голяма колкото орех #Crazy , може да сте гледали по новините, но и аз да кажа, че за първи път виждам такова нещо. Дъщеря ми почна да ме пита всички въпроси , които започват със "ЗАЩО", "КАКВО"?
Малкия само бели прави, то не беше падане вчера от джипа, прискрипване на пръстите в шкафовете, и следствие от това подуто чело, смазан пръст, и на всичкото отгоре и устната му подута #Crazy. Така , пописах , оплакох се, дано днес времето да е хубаво , че да изляза на разходка с децата, както аз си знам, т.е цял ден по улиците Joy.

Бабъл , страхотна тема отново
Хайде лек ден на всички

# 25
  • София
Добро утро и честит празник! Дано тия дни са по-слънчеви, а за по-топло го обещават!

Елидима, разкажи как я преместихте при каката и каква беше реакцията! Аз много се съмнявам, че Мати ще реагира добре, пък и с това будене някои вечери....!

Аз ще съм тук - веднъж заради това, че мъжа ми ще се върне утре и второ заради времето!

Ренка, къде танцувате? Много ми се ще да се занимавам с нещо такова!

# 26
Добро утро, момичета  Hug
Честит празник!
Снощи се прекарахме много весело на РД, но сега едва гледам.
Присъединявам се към молбите за спиране на дъжда.  newsm20 Ако знаете как валя при нас през нощта и ми стана толкова мъчно, за хората, които са наводнени  Cry
Дано да се пооправи времето, че и ние пощуряхме вкъщи.  newsm19

# 27
Честит празник на всички.
Днес в Сливен е слънчево и ние излизаме малко на разходка докато не е заваляло.
Лек ден на всички  Hug

# 28
Здравейте и от нас, и ние пощуряхме вече  #Crazy
Кате дай и на сам малко слънце  Tired

# 29
Добро утро и от нас  Hug

Честит празник на всички!

Хера, ЧРД на патерички и от мен!  bouquet

Вчера във Варна беше адска жега.

Дано болните бързо се оправят.

Лек ден на всички Heart Eyes

Общи условия