АПРИЛското дете се стяга за море!

• 9 222
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  party006 bg baloni
ЧЕСТИТ 24-ТИ МАЙ НА ВСИЧКИ!
  party006 bg baloni

# 31
Кате, завидях ти  Wink

# 32
По празниците дъжд, а от понеделник оправяне #2gunfire

# 33
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! bg
Хера, ЧРД и от мен! Много закачлива тортичка... baloni Wink
Аз не съм зачезнала никъде, ами ми е чоглаво... Tired

# 34
Momicheta, blagodaria na vsichki za suvetite. Vchera ni beshe purviat po-dobur den s Lexa i za kusmet i vremeto beshe super. Uspiahme da ia pokajem na semeistvoto na muja mi nai-nakraia. Tri dni beshe drebnata s T, no veche premina, pochna i da iade. Ot ponedlnik biahme na kuhnia, obache hich ne ia haresva. A az s takova neturpenie chakah da si doidem za kuhniata. Imame kuponi i za drugata sedmica, ako ne proiade do togava shte ia spra.

# 35
  • Boston, MA
Ох, Мисче, много кофти така да ви се развали ваканцията... Дано Лекса бързо се оправи, а и ти, разбира се, че нали пазиш и още едно човече... Хайде следващия път да пишеш добри новини!

Честит празник на всички днес! И със закъснение честит имен ден на всички с красивите имена Константин (а) и Елена!

Мимка, мисля, че и при нас има ваксина за варицела, даже мисля, че вече сме я сложили на Дани... трябва да проверя точно как се казва.

Аз имам много работа, имам и една стажантка, с която се занимавам, и няма време за форум. Дани е проходил много сериозно, от едно известно време тича, та тича. Мисля, че нормално не може да ходи. С прощъпулника още се мотам. Ограничен му е достъпа в кухнята, на шкафовете имам детски заключалки, но как влезе в някоя спалня и почва да вади дрехи. Повтаря всичко, някакви смешни думи сътворява. Вчера баща му му каза да му донесе обувките и той изпълнява - ще почне да върши неща из къщи, само дето за бира не можем да го пращаме.  Mr. Green

И ние имаме дълъг уикенд - в понеделник почивен ден, и се каним да ходим насам-натам, та сигурно пак ще зачезна. До скоро!

# 36
  • 2 етажа над тавана

bgЧестит 24 май! bg

Днес проспах половината ден след напълно безсънната нощ Tired Спи ми се, хора, сериозно ме е подгонила някаква умора тия дни - нищо не ми се прави, като смазана съм Confused

Дано вие сте в добро настроение и да се забавлявате - по балове или да разпускате някъде извън градовете.

# 37
Бабълче, този сън мем ме гонеше в първия триместър на бременността  Whistling
Мамите, които живеят извън България, на какъв език учите и говорите на децата си?
Мисче, радвам се, че вече сте по-добре и е започнала да папка.

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 22:05 от Nadeto

# 38
Момичета, жива съм!  Mr. Green
Тони е с лек отит, пие АБ Клацид, капки в ушите и в носа, има Т около 38, като онзиден беше с 39.5, днес 38.5 вдигна, надявам се АБ да започне да действа вече и да нямаме такива изпълнения. Не е излизал вече 2 дни....
Утре като се освободя ще намина да ви видя! Hug

# 39
  • София
Ха здравейте и от нас с Емо Simple Smile

Днес моето генийче ме "зарадва" като откри как се включва пералнята и няколко пъти му шамарих ръцете с повишен тон  "Там не се пипа". Удря обиден рев и пак отива на пералнята. Явно и следващите дни ще бия малките непослушни ръчички, докато спрат да пипат.
От два дни го мъчат зъбки и пак започнах да спя с него след като ходих 2 дни  smile3507

Всички болнички бързо да оздравяват!  newsm17

# 40
  • 2 етажа над тавана
Надееееееее, разбрах ти намека, ама не е това причината при мен Mr. Green
Просто недоспиването си казва думата. Че то аз откакто съм родила не съм спала 1 нощ като хората - да си легна вечер и да стана чак сутрин си е направо мечта, която се надявам скоро да се сбъдне, че вече ми изчезват силите Tired

# 41
Бабълче  Whistling
Аги, айде бе, къде се изгуби  Naughty Оправяйте се вече и на линия.
Раче, Стенли е същия. Кво ще ги правим тия непослушни ръчички направо не знам  newsm78

# 42
A! Това е допълнителен бонус към боледуването на Тони  - между нас с баща му се мъдри нощем един палавник, който раздава ритници, а като се мята ми удря главички, тази нощ се уплаших, че ми счупи носа, полудях от болка... Tired Не беше спал между нас, а от седмица ме магери да ляга на леглото ни...
Бели прави всякакви, но като започне да танцува ми омеква сърцето и му прощавам абсолютно всичко!

# 43
При вас дъжд, а тук пееееек. Ние имахме 2 седмици дъжд, ДВЕ СЕДМИЦИ, луднах, не се търпеШе. А сега пък е толкова гореЩо, 4е пак стоим вкъЩи преz деня. Няма угодия, няма  ooooh!

И Милена проходи много сериоzно, днес само 2 пъти е лаzила. В кухнята вади неЩа от един Шкаф и ги пуска в кофата zа боклук  ooooh!  Слага телефона на ухото и вика "Ала?"  Laughing  и когато zвъни телефона и го вдигам, и тя си слага ръката на ухото и вика Ала (добре 4е не вика Аллах). 4ува ли кола на вън, каzва Папа и ми се скъса сърцето, Щото тати го няма  Sad  Такива ми ти работи тук.

Мис4е, хайде от сега нататък само слън4еви дни да имате  Sunglasses 

Бабълинке, отли4но те раzбирам. И аz бях на път да иzдавам багажа  Sad  ГуШ от мен  Hug

А тия кътници много бавно растят, мамка йм стара. Другите иzляzоха по бърzо.

Мимка, не виждам как Ще ти носят ваксина от 4ужбина при положение, 4е тя трябва да се zахранява в хладилник  newsm78  По добре ти иди у 4ужбинско и се ваксинирай там. То и аz не съм боледувала от варицела, сега като си помисля.....  Thinking

Късно е, zабравих какво Щях да пиШа  ooooh!  zа това ви желая лека и дълга ноЩ Hug

# 44
Добро утро.
Пламен се събуди в 6 часа тази сутрин и аз от нямане какво да правя седнах на компютъра в ранни зори. Аз вчера реших да го отбивам вече. Причината е, че искам вече да ми идва цикъла. Все ми е нервно и неспокойно, и се надявам като ми дойде да се успокоя най-сетне. Реших първо да му махна вечерното кърмене, а след седмица и сутрешното. Снощи си заспа сам към 10 часа и до сутринта спа в кошарата. Надявам се безпроблемно да го отбия, че при баткото доста трудно стана тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт