¿Calladita, más guapita....? Nooooo, estamos en España y hablamos mucho!

• 33 135
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • E-CLM & CH-VD
 smile3507 Не мога да се събудя нещо днес. То и времето едно никакво.... даже на планината отсреща натрупа сняг. Май пак ще вадя зимните дрехи smile3516

Марица, това кафе ми идва идеално.   food010

Ели, честито ви момченце! Дано не реши да си промени пола на следващия видеозон  newsm62

Алест, нещо не се задържаш тук в последно време. Май на Криси й харесва на плаж  grinning039

# 121
Благодаря ти Вес!   bouquet
Ами докторката беше категорична, дори вписа пола на бебчо и в картона, но наистина ще е доста забавно ако на следващия видеозон каже, че ще е момиченце   yes ; тъкмо се настроихме с таткото за момченце... smile3521 smile3503

# 122
Ели, при нас така стана  Laughing - първо казаха момченце, ние се настроихме и 1 месец по-късно, опаааа - пишката я няма  Mr. Green На мен не ми пречеше, ама на таткото му отне време да се пренастрои. Аз почнах постоянно да повтарям, че до последно не е сигурно, че ще е ' малка принцеса' (неговите думи), че накрая да не излезе бандит.
Честито за синята новина, поне синьото отива и на момиченца, ама розовото на момченца много не се връзва  Wink
При нас екшани тази сутрин - тръгваме за работа и сме така  #Crazy целия квартал задръстен от коли, така и не разбрахме какъв е проблема, ама стигнах в офиса с 1 час закъснение. Идвам, колежката я няма, тръгвам да отварям, не мога...а на мен ми се пишка 2 не виждам, оказва се, че се е счупила ключалката. Дойде ключаря отвори и ни заряза на отворена врата  Mr. Green каза, че ще се върне след малко, ама минаха вече 2 часа. Добре че съм на док и ще се измъкна, че не ми се виси да пазя офиса  Blush
Айде след обяд ще дам отчет как е минал прегледа, трябва да сме минали половин кило вече  Heart Eyes

# 123
Здравеите моми4ета,вклю4вам се и аз.Отскоро сме в Испания и с интерес 4ета вси4ко написано от вас.Дали ми харесва тук,не знам,но след като сме дошли маи е добре поне да се свиква.Живееме в северна Испания,Logroño.Много бих искала да ви опозная макар и интерактивно.Ето 4е моят малак палавник се сабуди и времето пред PC прикл.Винаги когато имам време 6те пи6а. Поздрави   bouquet

# 124
 Hug Hug  Hug mami na deni ,добре дошла при нас   bouquet

# 125
  • La casa de Mickey Mouse
mami na deni добре дошла дано ти е приатно при нас
къде се ипокрихте цял ден ви няма
clara какво стана с прегледа какво каза доки хайде казвай 4е ми е лубопитно и виж какво открих днес
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA004002/ficha/COCHE-SILLA-AG … INTAGE-PRIMA.html
много ми допадна Ще ходя да ги видя в събота

# 126
  bouquetГери,приятно пътуване утре!От България ще можеш ли да се обаждаш...Носи целувки на Родината

# 127
Благодаря ви моми4ета,убедена сам 4е ще ми е приятно с вас.С този кредор е ужасно още не сам му свикнала Embarassed

# 128
Здравеите и от нас!Парво Ели добре до6ла в отбора на мажките маики newsm10.Добре до6ла на мами на диди welcome,много се радвам когато имаме нови попалнения.Гери драсваи някои ред от БГ мила.За колко време сте там?Кога се вра6тате?Ние днеска бяхме на пло6татката и малкия се измори много и заспа като пан Grinning,ина4е ме побарква6е.Утре мисля да направя един плаж,ако не ме домарзи  grinning039Анет коли4ката ми хареса,една позната си пора4ала Купара Нурсе не са ло6и.Хаеде да се капя и да лагам ,4е пак окаснях.Целувки и лека smile3525

# 129
здравейте
най после минаха сватбите.... Grinning
чета ви редовно но нямам време за писане.
с малката се гледаме, за 2 седмици е наддала 1 кило и 5 санта.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА! ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

Цитат
zdraveiti
nai posle minaha svadbite........ Grinning
4eta vi redovno no niamam vrem za pisane ,... ***...4e s malkata segledame, za 2 sedmici e naddala 1 kilo i 5 santa, menuda becerra dice su padre  Laughing
malko sme s gases y colicos, ama kat si4ki tui 4e normalno.
ve4e imame piso v Benidorm na suegratami, tui 4e kogato mojem ste sko4im v mediterraneoto.[/
quote]

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 04:19 от Дивиана

# 130
Привет на цялата банда  Hug Hug Hug викам си да драсна някой ред да не ме забрайте бе хора CrazyОткакто проходи Дани нямам никакво време за форума все съм по петите му че пипа навсякъде.
Марипоса честито и от мен на проходилото човече, ха сега да те питам и теб дали ще ти остава време за форума Mr. Green

Марица виждам тук кафенце, закусчица  а аз чакам снимчица на шарана дет сте хапнали че така ми се е дояло Laughing

Габи ако знаеш как ме разсмя твоят син по нощите  Joy Joy Joyами добре го е разходило кученцето детето какво пък hahaha

Герито лек път и весело изкарване на БГ PeaceДано Митето понесе добре полета и да нямате проблеми.

welcome на мама на Дени ще видиш че при нас е весело Party

Айде стига съм писала че няма кой да ме чете Grinning

# 131
добро утро моми4ета
наистина последните няколко дни хи4 ви няма къде се загубихте
реших и аз с по една закуска и сок4е да запо4нем деня но нали все не мога да се оправя с картинките 4е май без тях си оставаме

# 132
Здравейте и от мен, продължаваме да сме си 2 в 1, но какво да се прави, ще чакаме  Tired
Вече ми се загуби и страх и всичко, само нямам търпение да ес появява дребосъка вече. Вчера бях на мониторинг, но явно си и е добре на малката вътре и няма изгледи за излизане Crossing Arms
Аз си имам свекърва в къщи, засега още не сме се изтрепали и в интерес на истината не ми лази много по нервите, но да видим де...
Габи, гледах разходката на кученцето....малииии, ама издръжливо животинче си имате  Mr. Green Mr. Green
Бременните мами, как сте?  Grinning
Асто, много сте порастнали бе, браво на вас! Кърмите ли се още?
Айде лек ден!

# 133
Да дам отчета от вчера ... явно малката ни госпожица голяма дунда ще излезе - тежи вече 721 гр  , а нормалното за тази седмица е около 500 гр, явно ще е едро бебе. Правиха и ехокардиография (май така се казваше), казаха че сърчицето е много добре, всичко друго си ни е в норма. Аз съм качила за 3 седмици - 1 килце, което хич не е зле, последния път бяха 4 кг.  Док ни даде пресупуесто за раждането, не са малко пари, но ни каза, че най-вероятно частната ми застраховка ще покрие 80% от сумата, което ни устройва идеално  Flutter Такааа.. рапорт даден   Wink

Габи, големи са ти сладурковци мъниците  Wink и двамата  Laughing
Анет, гледах я тази количка, в Корта я има, ама не ми допадна нещо...  Confused
Рали, стискам палци за скорошно поява на малката кукла  Hug а със свеки дано така останат нещата - без нерви и побоища  hahaha
mami na deni , добре дошла сред нас, да знаеш че тук е весело и няма да скучаеш  Wink

# 134
гари носи поздрави на родината и се зареди с положителни емоции за цяла година
габи идва ми да ги нацелувам и нама4кам тези сладурковци твоите
clara аз нали знаеш както винаги на снимка я гледам като я видя на живо Ще коментирам самои да не стане като на bebeconfort супер да се разо4аровам гледах buza имах възможност и да я покарам с едно бебе в нея на наши приятели ами много скърца и ми се вижда много нестабилна незнам

Общи условия

Активация на акаунт