¿Calladita, más guapita....? Nooooo, estamos en España y hablamos mucho!

• 33 128
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Ох,аз с тези изпити се мярвам тук от дъжд на вятър ама все пак нещо та да не ме забравите Mr. Green
Габи,горкото животин4еееее Mr. Green

# 136
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте!  Hug
Днес тук пекна слънце. Дано се задържи, че вчера беше 12 градуса, а на планината отсреща - сняг  Shocked

Мама на Дени, здравей и добре дошла  Hug Дно ти хареса при нас  Mr. Green

Гери, кога пътуваш? Аз пак нещо съм недоразбрала hahaha

Асто, не се стискай сега, пусни някоя снимка от сватбата Mr. Green. И на малката Адриана също, щом е толкова пораснала.... Все още ли спи по цял ден?

Дунда, ако не друго, то покрай тичането около Дани ще позаслабнеш (ако имаш нужда де Blush). Той сега като открива света, сигурно не се спира Joy

Рали, ти си вече съвсем на финала! Значи скоро ще имаме още едно бебе в темичката baby_neutral Сигурно съвсем нямаш търпение да гушнеш малкото ви съкровище!  Heart Eyes

Клара, чудесно е че с вас 2 в 1 всичко е наред. Оттук нататък май те чака само растеж на бебчо Sunglasses и хапване на всякакви вкуснотии   chef

# 137
Здравейте! Flutter
Да ви по4ерпя от сърце,днес си взех разрешителното за работа по 4ужда сметка. Hug
А си е направо за 4ерпрне,тъй като ми бяха изгубили документите в естранхерията и ме върнаха 1 месец назад.Хубавото е,4е се справих и то бързо.Лошото е,4е ве4е набраха персонал за Сара магазините,там исках да работя.
Както и да е.Заповядайте:

http://www.regmurcia.com/servlet/integra.servlets.Imagenes?METHO … ecetas_mojama.jpg

http://www.lpo.co.uk/images/lindt.jpg

dunda,шарана не ми хрумна да го снимам,беше най_обикновен пържен.Виж,ако го бяхме направили пълнен със стафиди,орехи и тем подобни благинки щях да го снимам. Wink
Оба4е мъжът ми приготвя пъстъва по една рецепта,едно 4е е невероятно вкусна и друго 4е изглежда много хм...гъзарски  Party.Тоя термин го про4етох в нашата готварска тема и мисля,4е е подходящ за слу4ая.

Клара,рапорт приет! HugМного се радвам на хубавите новини. Peace

Фрики,успех на изпитите. Peace

АНЕТТ,ти май докато родиш коли4ка ще избираш? Wink

Весе,може ли снимка на гледката със снега?Между другото и тук е необи4айно хладно,но аз се радвам. Laughing

На Гери й желая леко и безпроблемно пътуване и много весело прекарване в родината.Да се върне заредена положително.  bouquet

Хулиган4е,къде пак се губиш мила?Пиши нещо,тука ли си?

На вси4ки новодошли мами им казвам добре дошли! Hug

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 04:20 от Дивиана

# 138
  • Spain
еми тука съм ..като е за по4ерпка веднага ще изко4а Simple Smile
 4естито ти разрешително и дано ползотворно да го ползваш ..добра работа да си намери6 Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet
аз взех моето но е без разрешение за работа
 а рецептата за пъстървата даде ли ? (не съм ходила още в готварската )
 тук съм аз ама нямам време да пи6а ..докато ви из4ета и трябва да готвя ,4истя ..деца и бащи да гледам ..редовно да ги извеждам на разходка ..да ги забавлявам ..4е отвреме на време и да поработя .... ску4на работа ..ама все време не остава за друго .
 та последната изцепка на Гери
" и Каперусита еста 4укандо а ла пуерта " (превод за неразбралите - Червената шап4ица 4укала на вратата )
толкова от мен
поздрави на вси4ки  Hug

# 139

та последната изцепка на Гери
" и Каперусита еста 4укандо а ла пуерта " (превод за неразбралите - Червената шап4ица 4укала на вратата )

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Паднах от смях с Герито,голяма сладурка. HugДа я нацелуваш. Party
Нормално,какво да правят децата,като са двуези4ни.От тая работа се полу4ават безценни бисери като този. Laughing
Моята щерка в България така говори и тя.Нау4и много бързо баба си на вси4ки важни за нея испански думи4ки. Heart EyesБеше ми много интересна и много се смях,когато дойде един приятел на брат ми,викаме му Пастра.Тя го поздрави и го попита как се казва.Той й каза,а тя"Аааа,бале,казваш се Педро". Joy bowuu
Тъй де поиспан4ват си ги те имена и думи. hahaha
Благодаря ти за пожеланията!От твоята уста в Божиите уши!!! Praynig  bouquet

# 140
Здравейте мами!
Ама при вас наистина е доста весело,с толкова хапване и пийване,няма да поискам да си ходя.Благодаряот сърце за топлото посрещане  Hug  Hug  Hug.Бих искала да ви помоля да ми кажете пове4е за себе си.Отколко време живеете в Испания,познавате ли доста българи тук.В на6ата област La Rioja  и специално в Logroño има доста.Аз и ме4о Денис сме в Испания от 5месеца,а съпругът ми от една година.Изли6но е да казвам 4е то4но този период на адаптация е наи труден,за6тото вси4ки сте го преживели.Радвам се 4е доидохме да живееме тук,не се оплаквам,мисля 4е постапихме правилно,но някои ден ако мога 6те се върна у дома.Разбираемо е в Бг сме живяли в един от наи красивите градове за мен Пловдив. Joy Joy Joy Thinkingмаи много на сериозно го ударих  Embarassed
Пак 6те пи6а моми4ета,утре е голям ден за мен и синът ми 6те си вземеме тархетите наи после и сме легални каквото и да зна4и това,но маи не зна4и много особено когато  моята е без право на работа  Thinkingно когато му доиде времето 6те се мисли.
Поздрави на вси4ки  Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 141
Hola!   Laughing   Аз още съм тука, утре си спирам нета и да се запиша за последно от испанско   smile3503  . Намерих филма за който говорите Los novios bulgaros, има го в DMCA-removal-from-Google. Но в момента никой не го дава. Айде да видя, как са ни оплюли, та да се радвам още повече че си отивам. Заинтригувахте ме с този филм.  Съгласна съм с Анет, която иска да се прибере в Бг. Всеки знае за себе си, ние лично си преценихме, че ако не се приберем, ще загубиме повече там , отколкото ще спечелим тук! Парите не са най важното, а и на мен и другото тук ми е чуждо и не ми харесва. В България нямало възможности, ми на мен Испания не ми дава никаква възможност. Не ми дава да работя , каквото мога, за каквото съм у4ила и каквото ми харесва. За какво учих 6 години в университета, за да лъскам кенефите на некви , дето нямат и средно образование. НЕ Много благодаря.  smile3511  За здравната система. Аз не съм раждала тук, но в Бг нямах никакви грижи и един лев не съм дала под масата, както беше писал някой. Доктора дори и кутията бонбони не искаше да вземе.  А детето като си счупи ръката миналия месец  4 часа съм стояла в  болницата тук, ПО спешност при това, е нема що, а ония вътре си пият кафето. Образованието, е много се извинявам, ама сина ми тук тръгна на училище, сега завършва трети клас и това е един много основен мотив за решението ми да не стоим повече тука. Не искам да споря с никой, но на мен Испаня не ми даде това , което очаквах и съм много благодарна на Бога, че не загубих нито едно от всичките ми мили приятелства там в Бг, всичките ми дружки си ме чакат с огромно нетърпение. Ще пием и ще се веселим, ще плачем и ще се смеем. Писна ми да общувам по принуда само с някакви завистливи хора тук, за съжеление нашенци, които само питат колко пари взимаш, кво работиш, колко ти е наема и т.н.  smile3514  Незнам колко се е променила София, но това е моят град , аз си я обичам и нямам търпение да си се върна там. Целувки за всички ви. Бяхте безкрайно мили и при посрещането ми и при изпращането ми. Но аз ще си ви информирам редовно от Бг какво става, стига да не се е обидил някой от тези ми писания, но така се чувствам. Бъдете сигурни че съм искрена до болка! newsm10

# 142
Mamo na Deni,желая ви успех утре.
Живеете в много красив регион. Peace тук.
А за България_само Пловдив,Търново,Несебър.....оле,оле,оле... Hug
За нас,ами ние сме се представили ве4е  Wink,а на първа страница ни има вси4ки,барабар с децата. Peace
За адаптацията,при мен тя бе много бърза и лесна.Авантюра,така да се каже.Дойдох за малко(уж),останах ве4е 6 години.Може би и затова,4е в на4алото нямах намерение да оставам и все си мислех,4е до 1 година ще се приберем се адаптирах лесно.Пък и се бях юрнала да опознавам Испания,така 4е ми беше много занимателно и интересно.

# 143
  • La casa de Mickey Mouse
diddy искрено ти завиждам и успех в бг
Mamo na Deni и аз като Мрица доийдох за малко докато завърша и се адаптирах бързо и добре заЩото знех 4е е времено и не ми пукаше особено а и бях сами4ка но сега виж ве4е е по разли4но 4акам детенце имам си мъж и неЩата са по разли4ни трудно ми е най вероятно да приема мисълта 4е ве4е не е съвсем временно оставането ми тук но това е друга тема
за коли4ките мъжо ми постави ултиматум тази събота да реша да я купувам или поръ4вам и да не го занимавам пове4е
аз пак съм с болки ве4е ми писна незнам какво да правя не ми се ходи пак в урхенсиас ниЩо ново няма да ми кажат
ааааа Мрица 4естита ти резиденция дано намериш работа която ти харесва и да ти е приятно да я вършиш

# 144
Мерси Анет! Много ти Благодаря! newsm51 bg #Milti cheers

# 145
DIDDY,искам да ти пожелая Господ да е с вас. Praynig
Много е хубаво,4е имате ясен план и сте установили какво искате занапред. Party
Не е важно какво мислят хората,а какво мислите вие. Wink
Разбирам те за здравеопазването и образованието до болка и посиняване  Tired ,а останалите неща вие си ги преценяте и решавате.
В България има положителна промяна,то се вижда,такива като нас,дето се прибират веднъж годишно я усещат най_много.
Вси4ко хубаво на цялото ти семейство и да пишеш от България.
Междудругото,ако си визирала мен за постинга ми за София не е било с лош умисъл.Просто ме е яд,4е разни хора прибират пари,предназна4ени за 4истотата и поддръжката на града в джоба си и нищо не се прави.А от това последиците са о4евидни. Confused

АНЕТТ,как си ме списала само_Мрица....стига бе ... Laughing Wink

# 146
Ай Марица, аз дори не си спомням , какво си писала ти. Не съм те визирала теб, съвсем не.  smile3503 Просто си спомнях за какво идеше реч в темата.  Благодаря ти от сърце за милите пожелания. Нека Господ бъде и с теб и твоите близки.  Обещавам да пиша и от нашенско. smile3525

# 147
  • La casa de Mickey Mouse
съжалявам Марица не съм искала (на работа компа е ужасен)   bouquet

# 148
Дидиблагородно ти завиждам,но винаги се радвам когато някои си отива в Бг с желание и радост,особено ако е за постоянно.Пожелавам ти успех и само усмивки у нас.

# 149
  • E-CLM & CH-VD
Буенас тардес от мен Mr. Green
Гледам, имало е малко раздвижване днес във форума Flutter

Марица, много ти е калорична почерпката, ама няма да й простя  hahaha Снега, ако мога, ще го снимам в събота. Свеки ще идва на гости за иукенда, заедно със кандидат-снахата (новиата на по-малкия брат на мъжа ми), и ще гледаме да ги заведем на планина. Дано е останал сняг.

Хулиганче, записвай си бисерите на сладураната  Laughing, след години ще се смеете дружно!

Мама на дени,  честито и на теб за тархетата! Ако попрегледаш по-старите ни темички, ще видищ що приказки сме изприказвали за тези тархети #Crazy. Дано всичко при вас тръгне на хубаво!  Praynig

Диди, дано след време от Испания ти останат само хубавите спомени. Всичко друго минава и заминава. И попътен вятър в България!  Hug

Алест, къде се покри пак?  newsm78 Криси, каквато е бързоходка, да не те е завела някъде и сега да се чудищ как да се върнете?  Joy

Гледам, май всички са гласували в анкетката. Ако до утре няма нови гласували, ще я приключвам, и ще сложа някаква друга. Ако някой има интересно предложение - да заповяда Hug. Ако не - ще сложа каквото ми роди главата  hahaha Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт