¿Calladita, más guapita....? Nooooo, estamos en España y hablamos mucho!

• 33 125
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Буенас но4ес   bouquet
Как сте мацки?Пак сте писали,пииисали..

Весе,не сме се загубили с Криси,ами нямам време да седна да пиша.Попоглеждам от време на време какво сте  творили  Wink.

Марица,4естита ти тархета,със здраве да си я ползваш и хубава работа да си намериш  Peace.

Гери,и от мен приятно изкарване в БГ и о4акваме скоро да пишеш от там.

Добре дошла на mami na deni ,ща ти хареса при нас и полезна информация ще полу4иш за вси4ко,което засвга живота в Испания  Peace.

Диди,попътен вятър и от мен в Бг.Пожелавам ви вси4ко най хубаво и успеха да ви съпровожда във всяко ваше на4инание в Бг.

Клара,мноого е голяма госпожицата  Wink.Хубави са тези новини  Hug.Наште деца са едри4ки и се открояват по детските площадки.Аз ве4е съм се отказала,като се заговарям с други майки да давам предположения за възрастта на децата им,4е все ги изкарвам по малки и ми става кофти.Като дойде някое и се заговорим с майката и на мен все ми се вижда по малко.Взема,4е попитам и се окаже с 3/4 месеца по голямо  Confused.После си викам 'ох,дано не ме попита за нашта".Криси не е дебела,даже напротив,ама тия испан4ета много малки,бе...на нейната възраст с по половин глава по ниски.Тя и педито го каза .."сигурно ти прави впе4атление,4е другите са по  малки"  Mr. Green.

Анет,прав е мъжа ти за коли4ката.Ти верно ще родиш и още няма да си се решила каква да вземеш  Wink.За мен пък изобщо не беше толкова важно нито каква марка ще е ,нито дали ще е модерна.Важното е да е удобна,да върши работа и да не е скъпа  Peace.

Хлиган4е,посмях се с бисерите на Гери.Голяма сладурана,наистина си ги записвай Peace.Какво ли ме 4ака и мене да 4уя ,като тръгнем на градина  newsm78 Crazy

# 151
Марица,въоще не трябва да съжаляваш,4е няма да работиш във Зара.Аз съм работила по4ти 4етири години в Массимо Дутти,която верига е също 4аст от Индитекс както и Зара.Нещата ги знам много от вътре и те уверявам,4е тази работа ми е взела много пове4е отколкото ми е дала.И се радвам,4е накрая ми дойде ума в главата и се махнах.Може и да ми се смеете,но за мен беше като някаква секта.А близките ми много отдавна ме молеха да напусна защото ми се отразяваше зле.Запо4нах от 24 4аса,после 28,32,40,segunda i responsable de secci?n.Работата си ми харесваше,но ве4е беше запо4нала да става направо нездравословна....
А ако толкова искаш,не се притеснявай.Постоянно търсят хора,защото ротацията е висока.Ти остави CV и ще ти се обадят.Ако пък магазина за който си искала да влезеш е de nueva apertura със сигурност много от работещите сега там след някой и друг месец няма да продължат.
А защо то4но Зара?В H&M се  грижат много по добре за работещите отколкото която и да е верига от Индитекс(и там съм работила Mr. Green).Пък и можеш да спазариш по хубаво horario. EmbarassedНе знам на колко години си,но в H&M  са много по либерални,отколкото тези на Аманцио Mr. Green в това отношение а и в много други...Като пример ще кажа,4е мен от RRHH искаха да ме принудят да уволня едно моми4е само защото беше малко по едри4ка Shocked,тоест не 4е беше дебела,а просто малко над нормата си.А това 4е работеше страшно добре ги интересуваше по малко ShockedАбе нямам думи...
Ох,колко имам да разправям за дефектите на Индитекса погледнат от гледна то4ка на работещия там(а не като клиент) не е истина просто....

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 01:34 от friki

# 152
*
Редактирано от модератор.

Спазвай правилата на форума!
Пиши на кирилица!
Пиши на български език!

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 02:41 от Дивиана

# 153
Добро утро,ранобудни испански мами!!!!
Маи вси4ки сте във вихъра си около полунощ,6те взема да поостана и аз малко дотогава.В пове4ето слу4аи когато отиваме с Дени да се приспиваме познайте кои заспива пръв,май площадките ми се отразяват добре  Shocked

Алест благодаря ти наистина сте дали доста полезна информация,но и купона си заслужава тук определено е весело  Hug  bouquet

Вес от твоята уста в божиите уши,наистина дано е наред вси4ко,но мисля,4е няма да има проблеми,нали сме в Обединена Европа   bouquet
После пак ще пиша,4е сега extranjeriata ме зове.Ползотворен ден на вси4ки  Wink Hug

# 154
Вес,непременно направи снимки.И приятно прекарване в планината. Peace

Фрики,не е казано,4е то4но в Зара,просто там търсят най_много и сега идва сезона на разпродажбите.Но е вярно,4е щом има такова теку4ество явно нещата са такива,каквито ги описваш.
А това за външния вид си е то4но така,в обявите това си е едно от изискванията.
Пътувах за някъде и слушах по радиото как коментираха това,4е моми4ета теглят заем за цици и зъби,за да станат не друго,ами продава4ки.И предлагаха най_разли4ни решения за да се спре това.
Оставила съм СВ,обаждат ми се,оба4е не ми е на сърце,това дето го предлагат и засега не съм приела нищо.
В една хемодиализа ходих,жената ще ме вземе(шефката),оба4е иска да се подпише договор,а аз сега няма как да подпиша.Грозно ще е,ако духна август и се върна 4ак октомври.Не искам да правя така.
Та все още съм в процес на търсене.
Благодаря ти за съветите,полезни ми бяха. Hug

Алест,свирни кога си свободна да идем до субделегасиона. Wink
За Криси не се притеснявай,това си е в реда на нещата.И по нашите консултации все ми казват,4е е много голяма.В онези графики с кривите на всеки преглед ска4а с две криви от последния път.Сестрата се ядосва,4е кривата нямала естети4ески вид. Laughing

# 155
Благодаря на мами на Дени , Вес и Алест.

diddy ne mi e rabota ama tui kato posta ti zvu4i malko kato na miting re6ih da si dam i az mnenieto. ta pitam se az: ima sramna rabota ili po skoro sramna zaplata???? kakvo iska6 da kaje6 sus luskane na kenefi???? mi mai tam mu e to4no maikata, 4e tia sus osnovno obrazovanie mogat da si pozvoliat 4a4a, puk takiva sus 2 vis6i sa prekalenno gordi i predpo4itat v bg kelneri da sa otkolkoto tuk 4a4i, se pak v bg sum ot studentski grad i i 80% sa vi6isti tam, tui 4e  servitiorite i da iska6 gi niama sus sredno obrazovanie. puk i kato cialo kato si do6kla tuk da ne bi da si o4akvala ministar na zdraveopazvaneto da te praviat???? ili 4erveni pateki da ti opuva niakoi stoto si pe4ena..... ti v bg 1 lev ne si davala na doktori, mi sigurno ti i drugata ste edinstvenite, stoto az ne otdavna hodih v Bg no iavno vie jiveete v druga Bg, nerealna razbirase!!!!!!!! i ne go priemai kato nisto li4no, jelaiati kusmet v haostnata rodina!!!!

В отговор  на това на Асто ще кажа

Поста си ми е точно за митинг, радвам се че си схванала. Да си призная очаквах отзиви като твоя, дори мисля , че закъсня. Благодаря ти все пак.  Hug Верно не ти е работа, но е хубаво, че си даваш мнението.  Naughty  Та да ти отговоря аз- С лъскането на кенефи искам да кажа,  че парите НЕ  са най важното в живота. Човек преди всичко трябва да има достойнство, да знае цената си като лчност. Да се оценява първо сам себе си, за да могат и другите да го оценят. Аз не съм дошла  нито за червен килим миличка, а че съм печена спор няма, но ти едвали ще го разбереш.  smile3503  .  Ще ти кажа само, че аз си отивам у НАС, в мойта си къща, при мойте си хора. Имам много за правене там, харесва ми и съм много щастлива и съм сигурна , че и на теб ти се иска да кажеш същото, макар и да не си го признаваш. Господи Боже, добре, че Ботев и Левски не са мислили като теб, защото те също са били емигранти и ако расъждаваха така за Родината, днес можеше и да ни няма нас. Превърнахме го този форум във поредния за оплюване на България. Ако така се чувстваш по добре тук, като само намираш кусури на Родината си добре.  И не те разбрах с това , че си от  Студентски град, аз пък съм от 32 блок.  Grinning 

# 156
Здравейте момичета зад границаПреятен ден
Извинявайте,че влизам направо в темата
Моля ви ако някой знае нещо или някакъв адрес в Испания или в Бг на Симеон Сакскобургготски или неговото семейство да ми напише на лични или svemim@yahoo.fr  Искам да ми помогне да се свържа с една мароканска кралска фондация или лично да ми помогне Въпроса се отнася до сина ми на 2 год 8 мес трябва да му направим трансплонтация на бъбрек в Париж,държавна помощ получихме от работата на таткото една трета от сумата ,но още ни е необходимо Забравих да се представя Живея в Мароко от9 год Имам 4 дичица,но с последното имаме проблеми Ако някой знае някои организации за помощ на деца,моля да ми помогне Благодаря ви

# 157
  • E-CLM & CH-VD
Ехо, пак ли всички се изнизаха нанякъде? Темичката отишла в дъното на 2 страница!
Тук пак цял ден вали  Crossing Arms, аман вече! Пролет е все пак Crossing Arms Утре ни идват гости, и до неделя само ще ви хвърлям по едно око.

Свеар, дано някой може да ти помогне. Може също да провериш в страницата на НДСВ, ако има адрес за връзка, да пишеш на него. Нали той е лидер на това движение.  newsm78

# 158
ЗдравеитеМДнеска много пусто вав на6та теми4ка LaughingМлкия заспа и сега сам мома Англи4анка Laughing.Абе една позната ми каза 4е за пасавана искали оригинала на апостията от Гранада,вземали я в посолството и в БГ искали пак оригинала newsm78.Сега като отида на 19 в Мадрид 6те ги питам?Фрики даи да спретнем една сре6ти4ка на 19 в Мадрид,6те говорим допалнително.Ами това е в4ера бяхме на плаж сас малкия,много му хареса игра с пясака,и после поспа и аз се поупекох спокоино SunglassesТова за кенефите и в БГ ви6исти ги ласкат,а има и хора с основно не си знаят парите.Според мен тук да завар6и6 има 6анс да направи6 не6то,хората те подпомагат.Ами това е целувки и лека но6т  bouquet

# 159
Първо искам да  4еститя празника на вси4ки мами и техните сланца  bouquet
   Да са ви живи и здрави де4ицата и много да ви радват и нека Господ пази децата ни.

# 160
Кафенцето днес е от мен.добро утро!

Честит празник на всички дечица!!!

# 161
  • ES
Здравейте момичета,

ние сме си вече в БГ. Пътуването мина долу горе добре. В самолета малкия беше много уморен, но докато си намери място да заспи ми изпили нервите. Имаше и други дечица, но ние бяхме най-малкия. После заспа, че едва го събудих за кацането. Нямаше проблем с излитането и приземяването, но пилота добре управляваше самолета и не беше така осезаемо.

А сега, напук на бабите, които с такова нетърпение го чакаха, реве милия та се не трае. УЖАС!!! Залепен е като с тиксо за мен, даже в тоалетната го взимам. Сега майка излезе за малко до работата си и той се поотпусна, стои и гледа ТВ, не иска все да ми е в ръцете, но tq tuka ли е е все в мен. Дано да свикне, че уж дойдох малко да си почина, а то стана по-натоварващо за мен. Сигурно и на него му е трудно и не може да се преадаптира. Моля се по-бързо да свикне. Иначе сме до средата на август тук.

Асто много наддавате. Ние първия месец бяхме наддали 1200 г. Да ти е жива и здрава щерката.

Рали, още ли сте бременни. Да ти кажа забелязала съм една тенденция тук в Испания от м ой бременни познати с моmiченца все преносваха. Споко, ще излезе и ще се молиш после да се е позабавила.

Клара, защо ще плащате раждането, в частна клиника ли ще раждаш. Нали си осигурена, а и да не си, безплатно е раждането.

Добре дошла на мама на ДениHug

Хулиганче, мисля, че има такава темичка в чужбинския за детски бисери на двата езика. Този израз на Гери е определено за там.

Рози, аз си извадих няколко литералес с апостия.

Ааа и не на последно място - Честит 1 юни, деня на детето!

Хайде чао за сега, че малкия ме вика. Ще се включвам когато мога.

# 162
Диди,не се притеснявай...целувки и за теб!  bouquet
Гери,пиши как е в Родината...има ли промяна ... а Митето ще свикне.И ние бяхме така миналата година.Като се прибрахме през ноща у наште...писъци и викове...в чудо се видяха мама и татко...а и съседите също.Тъкмо свикна и айдееее на Русе при другата баба...и там се повтори същия цирк.Това са все нови неща за дечицата...нови за тях хора,обстановка,храни...то за нас големите беше трудно да се адаптираме,какво остава за децата.Нацелувай Митето !  bouquet
 Вес,:love:,чакаме снимки от планината!
Хулиганче,паднах от смях с Гери Joy
Рали,леко раждане! Hug

Момичета,коя от вас беше от Алкала де Енарес .Имам там една бивша съученичка и приятелка от художествената гимназия -Кина се казва...работи в ателие за булченски рокли.Ако я знаете поздравете я от мен!

# 163
4естит 1 юни-ден на детето!!!
Пожелавам на вси4ки де4ица крепко здраве,4удесно детство,много усмивки и весели игри!
Поздравявам и онези от вас,в които все още живее детето!

gaby,благодаря за кафенцето. Wink
gery радвам се 4е сте пътували добре. Grinning

# 164
  • La casa de Mickey Mouse
Диди няма проблеми и много успех
Хулиган4е твоята дъщеря ме изпълни много е оригинална
Гери завиждам ти благородно 4е си си в Бг, но догодина и аз няма да пропусна, а сега Ще си дебеля на воля
и честит празник на вси4ки пораснали и не пораснали още деца само радости да ви носят
Рали само и при теб да не стане като при Звезди4ка, кога ти беше термина
Clara много сте големи моя мъник е само 300грама, чак ме у4уди и попритесни малко имаме разлики в седмиците но 4ак такава разлика при плода
Мами от в4ера съм с отекли крака едва ги сгъвам в глезените и нищо не помага, киснах ги в соли правих масажи държах ги вдигнати на високо кажете какво да правя и има ли място за притеснение, никога досега не ми се е слу4вало

Общи условия

Активация на акаунт