¿Calladita, más guapita....? Nooooo, estamos en España y hablamos mucho!

• 33 117
  • 283
  •   1
Отговори
# 165

Мами от в4ера съм с отекли крака едва ги сгъвам в глезените и нищо не помага, киснах ги в соли правих масажи държах ги вдигнати на високо кажете какво да правя и има ли място за притеснение, никога досега не ми се е слу4вало
Иди при акушерката,занеси й урина и й обясни за отоците.Тя ще ти каже на какво се дължат.

# 166
мами, 4естит празник на де4ицата ви. Пожелавам им хиляди усмивки и много щастие!!!

Simple Smile Hug

# 167
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте и от мен!
Честит празник на всички дечица!  Hug
Аз минавам да хвърля едно око само, и отивам на летището да посрещна свеки  Heart Eyes и кандидат-снахата  hahaha, а тук пак вали  Thinking

# 168
Здравейте и благодаря за пожеланията  Hug
Термина ми е за утре, ама като гледам никакви признаци нямам, че ще става нещо Tired Дано не се бави много бебка, вече нямаме търпение всички в къщи.Изобщо какви са признаците, че наближава момента-нищо не ме боли, нито пък имам някакви странни течения и т.н. Thinking newsm78
Честит празник на всички дечица, да са много усмихнати и щастливи!

# 169
Rali,утре ли бе жена? Party
Ти си като мен.При мен на 20.02.сутринта ми изтекоха водите.Никакви болки,нищо.Багажа събран ми беше,изкъпах се и отидох в болницата.На другия ден родих,въпреки 4е исках на 20 да е събитието.

# 170
Rali,утре ли бе жена? Party
Ти си като мен.При мен на 20.02.сутринта ми изтекоха водите.Никакви болки,нищо.Багажа събран ми беше,изкъпах се и отидох в болницата.На другия ден родих,въпреки 4е исках на 20 да е събитието.
И приеха ли те в болницата без никакви контракции  newsm78. Не ми се връзва да ида и да им кажа : Добър ден, ми аз идвам щото искам да раждам вече  hahaha.
И моя багаж е събран иначе и дано не се наложи да се застоява много време  Mr. Green

п.с. Ааа сега видях, че водите ти са били изтекли  ooooh!

# 171
4естит празник на вси4ки де4ица  bouquet.Много усмивки,6тастливо детство и много игри.Рали аз родих секцио,отидох за тонове на 27 ули ми бе6е 4аса.Нямах хикакви пеизнаци за раждане,вси4ко бе6е наред.Сед това на екограф и един вазрастен доктор бе6е много то4ен.Вика ми 4е утре 6те ставам мама Laughing,дадоха ми вси4ки документи ,а аз не поглеждам.Мислех 6те ме вкарат да го предизвикват раждането,а ве4ерта имах гостенка испанка и тя ми каза 4е 6те е операция Shocked.Не мигнах цяла но6т,галих си корема ,мислех си как 6те мине вси4ко.И на други ден ме оперираха,за6тото бе6е седали6но,а бях много надута.Ами това  об6то взето,пожелавам ти наи-лекото раждане.Тя бебка знае кога да излезе Peace.Гери дано малкия свикне баро Peace,дано на 20 и ние да минем леко Praynig.Целувки на Митето  bouquetАми това е спомних си за моето раждане Laughing,покраи Ралито.Целувки и лека но6т

# 172
.
Редактирано от модератор

Спазвай правилата на форума!
Пиши на кирилица!
Пиши на български!

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 02:38 от Дивиана

# 173
# 174
 Hug Hug HugДобро утро,мамчета!

...мисля,че не е мястото тук да се караме...Темичката е да си споделяме весели и не дотам весели неща...Моля ви!Защо не отворите тема Плювалник например...

Чакаме новини,Рали! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Целувки! Весели почивни дни на всички!

bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Здравейте всички мили и добрички мамчета!  Hug   Още веднъж се извинявам за това , че присъствате на този спектакъл!  smile3505Но и  това се случва в живота! newsm10  Пък и по умният отстъпва!
 Тия от телефоника още не ми спират нета и домашния телефон, нали е така уредицата тука. Обадихме им се началото на май да поискаме да ни откачат и сега им трябвали още 10 дена, абе испанска работа. Незнам дали някой от вас се  е сблъсквал с подобен проблем, но от много българи тук съм чувала, че бая зор виждат в такива ситуации, докато си откачат нета, на един познат даже от ОНО му бяха подарили 3 месеца гратис, понеже като го попитали- защо иска да си го спира и той им отговорил, че няма пари- хахахах, та само и само да не  се откаже като клиент.  Мъжа ми им вдигна такъв скандал и им каза, че един цент няма да плати за юни.

Как е при вас? Ние се оправяме за плажа. Времето е страхотно тук на острова.   sport027  grinning039  Ще си занеса поне тен в БГ.

# 176
diddy,миналата година преминах от Телефоника към Оно.Не ми се пише пак,затова си копирам постинга от наръ4ника по злоупотреби:
"После Телефоника.С тези склю4ихме договор,окабелиха ни,сложиха модем.Първите фактури,които дойдоха бяха фантасти4ни.Теглили такси за 6 месеца напред за застраховане.От там нататък не бяха коректни в фактурите на телефона ни.АДСЛ ли?Глупости,имах нет за по 2 4аса дневно,а през другото време не.Обаждала съм се хиляди пъти.Накрая когато стигнеха до въпроса "Вашето име?" и след като го 4уеха затваряха телефона.Принудих се да извикам техник.За целта се обадих на аварии.Дойде и установи,4е модема не е съвместим с компа.Компа бил нов,а модема морално остарял.Каза ми какво да правя.Поисках рутер,казаха ми,няма проблеми Ще ви направим отстъпка дори.След 1 седмица се обаждат и казват,4е няма отстъпка,да дам 200?.Казах им да си гледат работата.Оттам заминах за България.Спрях нета и телефона за 1 месец,заЩото мъжа непрекъснато е на път и не го ползва.Когато се прибрах,гледам,4е са изтеглили пари за таксите,4е и разговори на4укали.
Тогава ми при4ерня.Грабнах телефона,поисках да ме свържат с департамента на прекъсване на договорите,въртяха ме 30 мин.Обади се една,питам каква е процедурата.Обясни я.Направих вси4ко,пратих факс,фотокопие на титуляра и молба.Потвърдиха по тел.,4е са го полу4или и след 15 дни Ще са ни прекъснали.НО НЕ   Запо4наха атаки,Ще ви дадем безплатно рутер,безплатна кабелна,аз не и не,не Ща да ви 4увам,излезте от живота ми.През това време ивиках ОНО,направихме договор,откакто ми пуснаха нета и тел.никакви проблеми за ниЩо.Сметките са то4ни,засега са шест. Но от телефоника полу4авам писма,4е в съЩото време имам и сметки и на тяхната компания.Аиде пак разправии,накрая след много ядове,заклин4иха на сумата от 199?.Да я платим.Въпреки,4е не сме ползвали услугите им.Питах,а тези суми,които отна4ало изтеглихте?О,ние Ще ви ги възстановим.ДЕа,бе как не.Оставих ги да 4акат от умрял писмо.Сега по Коледа дойде писмо,заплашително при това със много ниска сума,те са извадили първона4алните такси най_накрая.Отидох и платих.Пове4е не Ща да 4увам за тия мизерници."

С едно допълнение.Когато пратиш факс,те ти казват,4е след 15 дни ще прекъснат договора ти.Има една уловка.След като направиш това,спираш да ползваш телефона.Нито ще се обаждаш някъде,нито ще отговаряш на повикванията.Защото в противен слу4ай_ а си вдигнала телефона,това за тях е автомати4но подновяване на договора. Twisted Evil
Има хора,които така им за4укват сметки и като надвиши определен лимит,за който могат да бъдат съдени и запо4ват адвокатския тормоз.

# 177
diddy,Марица...ние сме на Телефоника...и нашите първи фактури бяха фантастични-150 и 130 евро...без тел.разговори...то не бе такси за свързване,модеми...и все такива...А за връзката...нямам думи-понякога е толкова бавна,че страница ми се зарежда по няколко минути...а форума въобще не ми се отваря.Преди бяхме към ONO и към  Orange...всички май са от "един дол дренки" ooooh!
Да не говорим,че по триста пъти на ден агенти ни звънят да сме се местили към други оператори...кой им дава телефона им не знам #Cussing out

# 178
gaby,засега от ОНО съм много доволна.Надявам се и занапред да е така.Фактурите са изрядни,имам си високоскоростен нет,от година и половина сме при тях не съм им се обаждала за нищо.
А това с агентите при мен са звънили какви ли не и не само за тел.услуги.Режеш ги веднага,няма да даваш да се обясняват,ина4е ще ти досаждат.Имах един много неприятен слу4ай с някакъв достав4ик на нет.Звънеше по което и да е време.Номера беше скрит.Накрая се обадих на ОНО,казах им проблема и после те ми казаха номера на телефона,от който ми звънят.Направих жалба в полицията и тормоза спря. Whistling
Мъжът ми пък докато си бях в България си направил договор с Водафон.Ние сме на Мобистар на линия и ли4но аз съм доволна от тях.Но той си взел и телефон и линия си пуснал,тъй като имаме много познати на Водафон.Добре,оба4е 4 месец ве4е няма фактури.Викам му айде обади се,или пък влез в сайта и поне си искай онлайн фактури,какво е това,та ти не знаеш сумите които плащаш реални ли са въобще?
Накрая им пуснах един хубав мейл от негово име  Twisted Evil,това стана в 4етвъртък и днес му се обадиха.Преливащи от любезност го попитаха пак за адреса,да го потвърди,4е имали намерение да му пращат фактурките. Laughing
Еее,можело,но все по другия на4ин трябва да стане.
Не може ли вместо всяко нещо да се постига със заплахи,да се работи по_спокойно?

# 179
Муй буенас   bouquet

Не съм се разписвала отдавна,но ви 4ета.
Гери,да си изкарате хубаво и дано малкия свикне по бързо с новата обстановка,4е да си по4инеш и видиш с приятелки  Wink.Криси е много общителна,но знам ли я какви ще я прихванат,като си отидем... newsm78 Дано не сме залепени двете  Mr. Green  Wink,4е ще сме си само за месец,а искам да се видя с един куп народ.А и наште баби я 4акат с нетърпение...

Весе,ти какво...дойдоха ти гостенките и не се вясваш  тука  Mr. Green Wink.Хванали са те за гид май и по цял ден по разходки ходите Grinning.

Марица,Габи и мене ме интересува въпроса с ОНОто...Искаме да се дадем на баха темпорал,докато сме си в Бг.Днес се порових и видях,4е ОНО дават право на 3 месеца на баха темпорал,само трябва да се обадиш 15 дни преди това.Плаща се наема на модема и инсталацията,което незнам колко е  newsm78.С ОНО сме ве4е доста време и сме много доволни/да 4укна на дърво/.

Рали,мила  Hug  Hug.Стискам ти палци вси4ко да мине бързо и добре и за двама ви.И аз така си 4аааках,4аааках и в 42 г.с. ми предизвикаха раздането.Не е страшно,минава много по бързо ,а и си подготвена.Ако искаш пове4е инфо,с удоволствие ще ти пиша на ли4ни как процедират. Wink

Общи условия

Активация на акаунт