¿Calladita, más guapita....? Nooooo, estamos en España y hablamos mucho!

• 33 041
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Привет ви мацки и от моя милост Hug Hug Hug

Герито дано да свикне Митето, че иначе кофти работа TiredПредставям си и Дани като си идем сигурно ще е същия Thinking

ANETT и на мен ми отичаха краката през бременноста казаха ми да намаля солта до минимум и когато мога да си вдигам краката на високо Peace

Вес нацелувахте ли се със свеки Joy

И ние сме с ONO и сме доволни вече почти 2 години сме с тях и не сме имали никакви проблеми.А при включването първите 6 месеца ни бяха регало и не сме плащали Party

Днес бяхме на разходка в парка ето ви малко сними на Дани на който му се

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138984

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 18:29 от dunda

# 181
Няма снимки. Crossing ArmsОтваря се на4алната страница на снимка.бг

# 182
Maле Марица, какви грижи с тая телефоника   ooooh!
Прочетох всичко на съпругът ми и сега не вдигаме слушалката   Rolling Eyes Mr. Green Laughing
както ти ни посъветва, той и преди това си беше на това мнение и ми казваше да не говоря повече по домашния , влезнем ли в този месец.   Незнам до къде ще я докараме, но ти благодаря ! Hug   И не само за това. Wink  Много здраве и целувки. Ще пиша докато мога, пък после от Бг.

# 183
  • ES
Здравейте мами,

ние продължаваме с рева. Но върха беше вчера. Бях на фризьор. Докато спа беше добре, но като се събуди. Майка ми беше с нас, не посмя нито тя нито аз да ги оставя сами в къщи. После ме подстригваха с малкия на коленете ми. Днес гледам е по-благосклонен, по се заиграва, но от майка ми много плаче, даже  когато върви близо до количката иска да го нося на ръце, а уж бяхме го превъзмогнали. Може би го дразни настойчивостта на майка ми да се сприятелят и да му се порадва.

Иначе за БГ. Голяма скъпотия. Има цени на храните, които са по-скъпи от тези в Испания и сигурно далеч не до там добро качество. Малкия от снощи е с обрив на гърдичките. Мислихме, че е претоплен въпреки по-ниските температури, но май е алергичен обрив. Само се чудя от какво и прехвърлям в главата си какво е ял. Тук адаптираното мляко е само в малки кутийки и няма голям избор, взех едно на Нестле, дали не е от него.
Вече ходим като го придържам за ръчичките, тупа с крачета като багерче. Голям сладур. Ще кача клипче да ви го покажа.

Анетт, аз от 5-ия месец бях с подути крака, накрая кокалчетата не се виждаха. Нямах ацетон в урината, от килата е и най-вече тежестта на плода. Спаднаха 2-3 дена след раждането. Но номера ми на обувките е все още с 1 по-голям. А накрая на бременността бях стигнала с 2.

Хайде до скоро!

# 184
# 185
Привет ви мами на всички!!

Аз започнах курса в петък, както ви писах. Трудничко ще е но надявам се да го изкарам.
Малкия е с баба си, започна да плаче когато го оставям. Надявам се и той да свикне с нея.

Гери, голям сладурко е малкия с тез черешки е доста апетитен. Дано бързо да привиква към баба си, че да те остави малко да отдъхнеш и да събираш сили. А като ви гледам май й бърза и да ходи, да опознае света  Laughing да го нацелуваш тоз сладуран!!

Алест и аз съм на ОНО - доволна съм, нямам никакви проблеми. Миналата година се дадох в баха темпорал за 2 месеца, нищо не се плаща само алкилер 6 евро устройството за Тв-то.

Габи в Алкала сме живели 3 години, преди да дойдем тук  в Валенсия, но ходим често на там. Мъж ми не си смени работата, а и рода имаме из тоз край.

Рали, леко раждане!!

Поздрави на всички!!!

# 186
Geri голям сладур е малкия Peace.Мале както разправя6 и мен какво ме   :bouquet:4ака ooooh!,не ми се мисли.Моя поне е контактен и сас вси4ки е приател,но отскоро взе да ме тарси само мен и незнам.И ние правим някакви опити,за сега оби4ада си тика паяка.Хаеде да го нацелува6 от мен,и на6таа баба няма тарпение да се приберем в БГ.Много се приварза кам него,за6тото бе6е платно до мен когато родих,и тя се гриже6е за него.Ами това е целувки и лек ден на вси4ки

# 187
Привет ви мами на всички!!

Аз започнах курса в петък, както ви писах. Трудничко ще е но надявам се да го изкарам.

Кажи ,моля те,пове4е за курса  Praynig.4акам го с такова нетърпение да излезе в нашто бюро по труда ...Надявам се само да е от септември натам ве4е,4е то дойде време да си ходим.Така ме е страх да не го изпусна  Rolling Eyes.Нали караш за административо контабле?
Алест и аз съм на ОНО - доволна съм, нямам никакви проблеми. Миналата година се дадох в баха темпорал за 2 месеца, нищо не се плаща само алкилер 6 евро устройството за Тв-то.

!

Ами,4е ние сме само с интернет без кабелна и телефон...Наем на модема сигурно ще плащаме  newsm78

# 188
Охх аз май ще имам най-инатливото бебе на света-ми не ще и не ще да излиза   Tired Tired Вчера бяхме цял ден по разходки, белким му хареса и се премисли да излиза, ама нищо...  Crossing Arms

# 189
Охх аз май ще имам най-инатливото бебе на света-ми не ще и не ще да излиза   Tired Tired Вчера бяхме цял ден по разходки, белким му хареса и се премисли да излиза, ама нищо...  Crossing Arms
Joy Joy
Рали,споко  Peace,ще излезе,няма къде да ходи  Wink.И аз така се юрках насам натам по разходки и нищо.Не се притеснявай,наслаждавай се на последните ти дни от бременността,4е после ще видиш зор  Mr. Green Wink.
Вси4ко ли е приготвено за беба?Накупихте ли и вси4ки джунджурийки?На коя коли4ка се спря в крайна сметка?

# 190
Цитат
Няма снимки. Crossing ArmsОтваря се на4алната страница на снимка.бг

Е сега трябва да стане си мисля че хич не ме бива Outta Joint

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138984

# 191
[ Joy Joy
Рали,споко  Peace,ще излезе,няма къде да ходи  Wink.И аз така се юрках насам натам по разходки и нищо.Не се притеснявай,наслаждавай се на последните ти дни от бременността,4е после ще видиш зор  Mr. Green Wink.
Вси4ко ли е приготвено за беба?Накупихте ли и вси4ки джунджурийки?На коя коли4ка се спря в крайна сметка?

Всичко сме приготвили вече, даже и легълцето е оправено, дрешките ни чакат подредени по шкафчетата, количката само не сме сглобили, то и кашона не е у нас де, и чесно да си кажа забравих каква марка е Бейби...нещо си, ще я показвам на снимки после. Вчера се поразходихме до Фактори, страхотни намаления на дреболиики имаше в 4ико, купихме си кремчета и шампоанчета за по 1,50-2 евро...сега остава да чакаме, за да си ги изпробваме  Tired
Алест, ти 2 седмици ли след термина роди  newsm78 .Аз съм на лекар във вторник и ще питам как ще процедираме по нататък, но няма да е лошо да получа малко предварително инфо  Hug

# 192
Рали,родих в 42ра.Като си минеш термина,както е и твоя слу4ай ще те викат два пъти/поне при мен беше така/ през оставащите 2 седмици и ще ти насро4ат ден за раждане.Ще влезеш предишната ве4ер и сутринта ще те свалят в предродилна.Там ве4е се поооо4ваааа  Wink Grinning.Аз уж много се притеснявах,много ме беше страх...ама като отидохме ве4ерта в болницата се 4удех само как да заспя.Мъжа ми беше много по нервен и даже ми направил сумати снимки как спя сладко сладко.
На съседното легло имаше една жена на системи,с гастроентерит...Карала съм го ,но не като бременна и знам колко е гадно и болезнено и при все,4е можеш и лекарства да пиеш.А тази жена само на системки я сложили  и тя като пъъъшка,като драйфааа....исках само да заспя и да дойде по бързо утре,4е да ме махат от там.Мислех си,4е това с предизвикването е майтап работа и 4е каквато съм си "късметлийка" сигурно до секцио ще стигна,ама не.Мина бързо и доста усетно  Joy hahaha Joy,но беше вси4ко наред.
Пожелавам ти и на теб едно бързо раждане и скоро да се хвалиш със рожба  Peace.

# 193
  • E-CLM & CH-VD
Здрасти и от мен. Отново  hahaha
Изпратихме гостите, останаха много доволни. Даже се канят август-септемви пак да идват.  Mr. Green
Виждам, за интернет си говорите Laughing. Ние пък сме много доволни от Телефоника. Записахме се на някаква оферта в централния им офис, че имаше тогава оферта 3 в 1 със субсидии някакви на КЛМ, ако си чужденец и си пускаш нет за първи път. Засега всичко е наред, нета си е доста бърз, рутер иналамбрико гратуито. Зора в предния апартамент беше да се откачим от Ванаду #2gunfire, дето хем признаваха, че нямаме нет, хем ни пращаха фактурите. Те пращат - ние връщаме, и така няколко месеца, за малко да ни сложат в моросо. Накрая от телефоника се намесиха и казаха, че за тези месеци сме били техни клиенти, т.е. абсурд да сме били с Ванаду, и работите се оправиха.

Гери, вие голям зор сте видели  Laughing, юнака не се отделя от майка си и това е Joy Твоята майка сигурно в чудо се е видяла, да не може да си гушне внука Tired

Алест, тъй вярно, гид бях, но само единия ден. Първия ден валя, но ги разходих малко из Женева Mr. Green,намокриха краката. Вие имате ли тен вече?  newsm78

Рали, стискам ти палци госпожицата да се покаже по-бързо! Като знам Звездичка как се беше изнервила накрая.... дано не минеш през това. И ще чакаме снимки, ей!  Flutter

# 194
  • En un lugar de La Mancha...
Здравейте момичета и от мен.
Ох Гери,като те чета,че взех и аз да се притеснявам-на 13 летя за България с малката и не знам как ще и се отрази .Там с такова нетърпение я чакат,че горко ми ако вземе да реагира като твоя мъник.Иначе е голям сладур  Grinning.Като го гледам на снимката ми се приядоха български череши.
Рали,и аз ти стискам палци,желая ти леко раждане,гледай да не се притесняваш много,наистина с епидуралната упойка е много по-лесно,поне при мен беше така.Аз родих в 39 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт