От коремчето на ЯНУАРСКА мама по-удобно място няма!

• 12 910
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Банда, Благодаря на всички за хубавите пожелания .
 Hug Hug Hug
Скоро ще има снимки от сватбата и ще ви пусна линк да ги разгледате .
Аз отивам малко на сватбено пътеществие, та няма да мога да ви пиша скоро .

Аз съм добре, само понякога ме боли главата - и да ви питам какво пиете за главоболие - на мен ми казаха парацитамол, ама нещо не ми вдъхва доверие ?!
Та нещо друго да знаете да помага в тази ситуация и да може да се пие де ...

# 76
New Valia в България го няма този препарат ,но аз съм го чувала и искам да ти кажа,че наистина е много хубав.Той е комбинация от витамин Б6 и антихистаминов препарат(противоалергичен)-doxylamine.
Усмивка приятен меден месец и нашият беше скоро и още ме държи Heart Eyes
Много слънчев ден на всички ви  bouquet

# 77
Весело изкарване на сватбеното пътешествие на Усмивка! Много много незабабравими мигове и емоции  Hug

# 78
  • Варна
Някой ще ми каже ли до кой месец се пие фолиевата?

Приятно рупане на кисели краставички!!!  Joy Joy Joy
Фолиевата до 3-4 месец.
А за киселите краставички сякаш ми четеш мислите, онзи ден си купих един буркан и си изядох самичка, направо си умрях от кеф  Joy
Усмивка, приятно изкарване на пътешествието  Laughing
Аз почвам да ставам по-зле с гаденето, но поне се надявам да не повръщам..

# 79
Vania 84,още не съм ходила на лекар,тъй като едва ли ще видят кой знае какво толкова рано,но смятам след една седмица някъде,т.е в 6 г.с. и нещо да отида.Дано всичко да е наред:)
Аз пък ще попитам дали някое от пловдивските момичета е чуло за водене на консултации в новата АГ клиника "Селена"?Предполагам ,че ехографите там ще са на ниво.

# 80
  • Варна
здравейте и от мен:)
Ние бяхме малко на планина сега по празниците.
На мен само вднъж ми стана лошо тия дни, но като цяло се чувствам доста отпаднала...а малката ми дъщеря не го разбира за съжаление. ooooh! ooooh! Tired
Как се справяте мами на малки дечица?
Аз се замислям май да не я пускам мойта кукла на ясла, при положение че ще съм се вкъщи ми е малко свидно да го дам детето, и да се разболява всеки месец Rolling Eyes
Може евентуално да я дам на полудневна при моята свекърва , ако всичко е наред, като се роди бебето...щото пък тогава ще е малка лудница newsm78
незнам вие как сте решили този въпрос?
За ЖК още не съм се записала,  лекарят който ще ми следи бременността не работи със ЗК и няма как, миналия път ходих при още една гинеколожка за да ми пускат редовните изследвания. Сега сигурно пак така ще направя, или ппти Джипито.

# 81
Здравейте и от мен!
Илияна, няма как да разбират малките! Моята дъщеря, въпреки, че е по-големичка, също не разбера като и казвам, че ми е лошо. Не са свикнали да ни виждат не във форма.
Аз още се чудя какво точно се случи с мен, но явно отговор скоро няма да намеря. Сега съм добре, но ми се струва, че като че ли признаците на бременност понамаляха. Гърдите ме болят, но по-малко от преди  разболяването. Просто се чувствам някак различно, възможно е и да е от това, че оздравявам, но честно - доста съм притеснена. Според вас, без да се ходи на лекар, как да установя дали всичко е ок? Няма как да отида на лекар до 12 гс, а не ми се чака дотогава, ако нещо не е наред.
Дайте съвет. Зная, че всички ще ме посъветват да я  карам по-спокойно, но не мога, опитвам и се усещам, че пак мисълта ми е там. Месри!

# 82
Zdravejte, mili mami.

Ne vi bjah pisala ot izvestno vreme, zaschtoto i az se stjagam za svatba na 03.06 g. V momenta se mqchim da ne se izpokarame s bqdeschtija tatko, no ne ni se otdava mnogo... Az se opitvam da stegna vsichko do togava, taka che sigurno i az ne sqm naj-prijatnata kompanija.

Da vi popitam neschto: kumata ni ste e v osmi mesez - tja veche e - neschto po-spezialno trjabva li da spzvam, predupredila sqm DJ- a da ne ja vika mnogo, mnogo, ste sloshim stolche blizo do neja na zeremoniite... makar che tja e mnogo viroglava i njama da sedne:-)

# 83
  • Варна
Илияна, Мони също не разбира нищо, освен това навлиза в инатестата възраст. Обаче ходи на ясла вече от 3 месеца, и съм много доволна, надявам се зимата да не се разболява много. За болестите е относително, Мони откакто е тръгнала досега само веднъж беше по-сериозно болна, да чукна на дърво...
New_Valia, пиша ти на лични.

# 84
Валя,

лесно можеш да разбереш дали всичко е наред ако си пуснеш ЧХГ тест в два последователни дни, или през ден. Можеш да погледнеш в табличката с ЧХГ какви трябва да са стойностите на тази възраст от бременността и колко точно би трябвало да се увеличава.

Успех  Praynig Praynig Praynig

# 85
Благодаря отново за хубавите пожелания на всички !

dimito, аз ходя в "Селена"  и съм доволна за сега .
Моя приятелка роди там скоро и също така и следяха бременността  - тя също е много доволна .
Друга приятелка роди в " Торакс " , но моето мнение е че Селена е специализирана само АГ .
Успех !

Нека още веднъж да попитам - какво пиете за главоболие освен гадния парацитамол ?!

# 86
  • Варна

Нека още веднъж да попитам - какво пиете за главоболие освен гадния парацитамол ?![/color]

Нищо Cry Cry
И аз съм с главоболие отвреме на време...ама няма какво.
Освен нещо хомеопатично, но трябва да се посъветваш с подходящ лекар. АКо устонвиш от какво ти е главоболието може да му въздействаш и с други средства...ако от ниско или високо кръвно например. Hug

# 87
Здравейте, момичета! Реших и аз да се впиша в януарския отбор. За сега очакваме бебо около 25 януари 2008. Вчера видях бебо, който е 4 мм. Това ми е първа бременност, всичко стана почти неочаквано и двамата с таткото не можем да си намерим място от щастие. Моля се, всичко да е ок и през януари да си имаме красиви и обичани бебоци Simple Smile 

# 88
Привет януарки! Grinning

Първо искам да кажа добре дошли на всички нови момичета и да честитя сватбата на Усмивка! Hug  bouquet Hug

Ние прекарахме добре празниците, извън града бяхме.

Гаденето почти не го усещам вече благодарение на хомеопатията, само дето вкусовите ми рецептори са се бъгнали, щото съм много капризна на ядене Blush

Най-после на 01.06 съм на преглед!Ще родя, а още сърце не съм чула Simple Smile
Имам си болки от миомният възел, които и преди ме тормозиха, та съм леко обезкуражена, но се надявам този път да е по-различно към по-добро.

И главоболие имам по-рядко, но като се появи е ад ConfusedЗа сега удържам фронта без парацетамол.

# 89
Добро утро на всички бременлинки.Ето по едно сокче на всички ви и по-малко гадене ви пожелавам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт