Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
-
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
-
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето и какво да се направи при проблеми?
-
Какви са препоръките за грижа за гърдите и как да увеличите количеството на кърмата?
моля се бьрзо да минат,че като я гледам как плаче и се свива и сьрцето ми се кьса.дайте и други изпитани рецепти против колики-някой използвал ли е борина?
Иначе давам чайче на Хип от копър и капки Саб, но не повече от два пъти дневно. Знам че водят до запек.
кака си обличате бебенцата и слагате ли зимното чувалче на количката
винаги съм имала супер стегнат корем и плочки с малкия на първия месец не си личеше, че съм раждала, а сега имам доста кожа и сланинки, та сега чакам Мустела за стрии дето ползвах през бременност да ми свърши и почвам яко стягаща програма с кремове и шева отдолу го чакам да ми зарастне и почвам тренировкитееее, Че ще полудея ако не си върна старото стегнато коремчеее. Мале дали съм НЕдобре, само аз ли съм така луда на тая тема корем 
Ужас! Какъв крем ползваш? Аз корема си го мажа с мазен крем за масаж, за да омекне малко. Само гъзеца и краката си мажа с антицелулит.
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ТИНА 78 ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА