Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
-
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
-
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето и какво да се направи при проблеми?
-
Какви са препоръките за грижа за гърдите и как да увеличите количеството на кърмата?

сега съм си дигнала краката леко и съм в стойка кошница и с едната ръка я храня, а с другата пиша и по някое време и малкия се присъединява и почва да ме дърпа или да ми мели нещо на главата докато го погледна или там каквото е решил

Трябва да слагаш бебока на гърда или да се цедиш. Аз в родилния имах само коластра и малката много се нервираше, че почти нищо не пуска. Даже я дохранвах с АМ. На 3-тия ден ми дойде кърмата, и се подух яко. Започнах да цедя, след всяко хранене. Сега мисля че се храним добре.