МАЙските слънца са две - МАЙска мама с МАЙско мъничко дете

• 12 251
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
марина - сори, мила, за забавянето, но тия дни наистина съм малко завеяна. но пък всяко зло за добро - сега мирела е 100-тното майско бебе  Heart Eyes

честито на празнуващите!

за rежима на камен аз, уви, нищо добро не мога да кажа. не издържа 3-часов интервал, а също така и много мрънка и реве. и категорично не иска да си стои в леглото, когато е буден и нищо не го боли. да е здрав, пък ще лашкам и разнасям на ръце, к'во да правя...

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 14:30 от majceto

# 211
Майче, у дома е същият случай.Не ще и не ще в креватчето проклетникът,
постоянно мрънка.Часове дундуркане и люшкане ,само за да го видя отново буден след 15 минути.А е такова херувимче, докато спи Heart Eyes

# 212
  • София
Честит рожден ден на кака Мони, да расте жива, здрава и засмяна и много да помага  Heart Eyes

И аз се присъединявам към отбота на majceto, LadyLou категорично отказва да седи дребната в леглото будна или заспала, засга спасявам положението с кошницата, давим по натам какво ще правим  Mr. Green

# 213
Даже в моментаго люшкам с едната ръка, а с другата блъскам по клавиатурата като индианец пред компютър Mr. Green

[тъп въпрос]
Като го кърмя пред ПиСи-то , мога ли да го облъча?[/тъп въпрос]

# 214
[тъп въпрос]
Като го кърмя пред ПиСи-то , мога ли да го облъча?[/тъп въпрос]

ий. не тъ е срам. лоша майка, лоша Crazy

# 215
  • София
LadyLou То и аз съм така  Mr. Green кога мислиш имам време да пиша  ooooh! сега съм си дигнала краката леко и съм в стойка кошница и с едната ръка я храня, а с другата пиша и по някое време и малкия се присъединява и почва да ме дърпа или да ми мели нещо на главата докато го погледна или там каквото е решил  Whistling

# 216
 Joy Joy Joy
Ех , какви сме мултифункционални , значи...

# 217
Здравейте мацки, аз направо полудях тия почивни дни, добре че каката от утре на детска...
Ох а малкия да има как да си го закача на цицата, той още от сега цицоман, пък по-натам незнам...
Утре ще се разпиша по-подробно, надявам се Embarassed
Честито на всички празнуващи!

# 218
 Привет!!!!!!

искам да ви питам-все още не ми е тръгнала кърма,като стисна зърното излизат само някакви капчици,не чувствам гърдите си напрегнати,има ли някакъв шанс да тръгне или вече не???минаха вече 8 дни newsm78
 появата на коликите зависи ли от това да ли е на кърма или на АМ?????????
   май задавам глупави въпроси ще ме извинявате ама се чудя за всяко нещо
Явор спи по цел ден,а нощеска мрънака цяла нощ-ужассссссссс-как да обърна режима

# 219
тит - а ти цедиш ли се? и слагаш ли бебето на гъда? щото ако не се цедиш и не правиш опити да кърмиш, няма как да стимулираш лактацията и нищо чудно да си останеш със съвсем минимално количество кърма. дано не стане така или да греша. да кажат опитните майки кърмачки. аз толкова нямах и сега нямам проблеми с кърменето, че не ми се е налагало да се образовам. при мен всичко, сързано с кърменето, става по лесня начин. а за режим - мисля, че няам какво да направиш сега. още е много малко детето. като започне да се заглежда, тогаа можеш да измисляш зловещи стратегии за дълго държане будно през деня с цел да спи през нощта  Mr. Green въпреки че моят опит показва, че до около година и няколко месеца някои деца /петра  Mr. Green/ просто имат шантаво понятие за сън и будуване.

# 220
  • София
тит - а ти цедиш ли се? и слагаш ли бебето на гъда? щото ако не се цедиш и не правиш опити да кърмиш, няма как да стимулираш лактацията и нищо чудно да си останеш със съвсем минимално количество кърма.

Абсолютно съм съгласна!!! Бебчето си "примамва" млякото - колкото мляко се изяжда/изцежда, толкова се произвежда!

Иначе и ние се храним и се дундуркаме пред компютъра и то по доста време... Тъкмо да свиква детето - така или иначе ще е по цял ден пред комп-а, малко имунитет да създава Mr. Green.

# 221
Здравейте Simple Smile
TiT почвай здраво да се помпаш да помагаш за повече произвеждане на кърма.
Моята мома от вчера на обяд не е акала, а до сега по мн пъти го правеше, чудя се какво ли става.
А това което ме притеснява е , че кашля или е някакво между кихане и кашляне и давене със слюнка и се чудя какво ли става.
Честит Рожден Ден на кака Мони Simple Smile

# 222
Здравейте
тит, и аз така мисля  Peace Трябва да слагаш бебока на гърда или да се цедиш. Аз в родилния имах само коластра и малката много се нервираше, че почти нищо не пуска. Даже я дохранвах с АМ. На 3-тия ден ми дойде кърмата, и се подух яко. Започнах да цедя, след всяко хранене. Сега мисля че се храним добре.
И ние така, пред компа си похапваме Simple Smile

# 223
Благодаря за хубавите пожелания.Каката наистина се вълнува,че може би утрешният и подарък(братче)ще дойде.Милата как се радва на тортата,тя си мислеше,че сме я забравили покрай очоквания бебо.Децата са си деца!

# 224
Честита ти рожденничка ina_ana!!!

Честит първи месец на Камен!!!

Ние се върнахме от 2-часова разходка и влезнахме вкъщи малко преди да завали. Бебка е много кротка и винаги спи в коликата, а като влезем в нас и отваря едно голямо гърло и рев, рев....как усеща къде е и иска още разходка. А навън бяха едни коли, едни левскари, има мач на Герена....а ние щъкахме с количката. Сега я изкъпахме, накърмих и спи доволна. За спането в леглото нямаме никакъв проблем...слагам я и тя си спи. За коликите много помага мас, иначе от капките никаква полза не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт