Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
-
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
-
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето и какво да се направи при проблеми?
-
Какви са препоръките за грижа за гърдите и как да увеличите количеството на кърмата?

винаги съм имала супер стегнат корем и плочки с малкия на първия месец не си личеше, че съм раждала, а сега имам доста кожа и сланинки, та сега чакам Мустела за стрии дето ползвах през бременност да ми свърши и почвам яко стягаща програма с кремове и шева отдолу го чакам да ми зарастне и почвам тренировкитееее, Че ще полудея ако не си върна старото стегнато коремчеее. Мале дали съм НЕдобре, само аз ли съм така луда на тая тема корем 

-ето го и малкия Симеон на 2 часа